Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Karácsonyig én tuti megveszem bugok ide vagy oda

-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Nem értelek...ha nem azért vársz, hogy olcsóbb legyen, akkor nyugodtan rendeld meg
, egyébként tegnap óta csak a sírás megy bf4-ben. Én csak azért várok, mert ennyit nem ér nekem. Bőven jó még a bf3. -
Winne
nagyúr
Wans hogy tetszett a csapatos BF?
-
v-paci
aktív tag
válasz
LamaCube
üzenetére
Teljesen egyetértek az fps részre vonatkozólag, egy vicc analóg karral "célozni"
Sajnos a steam is konzolirányba megy a steammachines-al és a big picture-rel. Néztem a videókat a kontrollerükről és nem igazán tudom eldönteni, hogy jó lesz-e ez nekünk. Sanszos, hogy nem...
Amúgy ps3 esetében egyedül a játékfejlesztőn múlik, hogy aktiválja-e az egér+billentyűzet irányítást, mivel a gép natívban támogatja azokat, tehát technikai akadálya nincs, valószínűleg a kompetitív játékmódok miatt nincs aktiválva egyik játékban sem, mivel szénné gyaláznák az analóg karos játékosokat.
-
Mappa
addikt
Battlefield 4 - Multiplayer Launch Trailer
Azért csak nem lesz olyan gáz. elég hangulatosak azok a nyitott pályák

-
-
LamaCube
addikt
Jah
Akkor ezek után viszont nem is értem, hogyan fejleszthettél pc-t, amikor megvolt a konzol és gondolom tapasztalatod is van fps-ben is
Valahol ellentmondásba keveredtél
Úgyhogy hagyjuk, ki hány gólt és kinek rúgott
Nekem is volt és a gyereknek is van jelenleg ps-e. Igaz, hogy one, de a joy nem változott semmit. Medal of honort azzal toltam. Lejátszottam anno, de szenvedés volt.
Nem bírtam megszokni, mondom úgy, hogy akkor még pc-m se volt. Még hasonlítani se tudtam hozzá.
Autós, repülős, focis játékok verhetetlenek joy-al.
Egyébként ki lehet próbálni bf3-at pc-n is joy-al van egy progi, ami billről állítható joy-ra igaz pc-n nincs autoaim 4 m-es hitboxal.
Itt én nem arról vitázok, hogy szar a konzol, hanem arról, hogy fps-re vicc és aki fps-t csak pc-n tolta az nem fogja megszokni joy-on az tuti volt rá ebben a topicban is személyes példa.
Sok pc-s játékost azzal tudnának átcsábítani /engem is/, ha lenne normális portja a bill+egér -nek. Akkor kivehetnék a segítségeket is és egyenlő hardwerrel és csalás mentesen lehetne tolni. Persze még a ping ott maradna, de gondolom az meg van már oldva.
Svájci
Olvasod a bf4 topicot? Szép és jó csak egyelőre tele buggal és disconnectes kidobálásokkal. Szvsz kell. min 1 hónap, hogy nagyjából zökkenőmentesen játszható legyen. A szerverekre se úgy lehet bejutni, mont bf3. Kattintgatni kell folyamatosan, hogy bejussál, mert valami rossz lett a besorolási rendszerrel. Minden napra jut egy 700 mb-os patch. Én nem bántam meg, hogy nem vettem meg.

-
Mappa
addikt
válasz
LamaCube
üzenetére
LOL van konzolom is GTA5 azon nyomom..talán már írtam is (xbox még adatlapomon is ott van) úgyhogy nem a levegőbe beszélek
(volt PS3-am is) Én nem vagyok konzolpárti, csak bírom ezeket a magasröptű de a "konzol akkor is egy szar" beszólásokat, azt konzolt még csak mediamarktban látott dobozban. de most már tényleg hagyjuk szóval öngól 
Egyértelmű BÖF4 ...Ghost ...az a egy film P. Swayzevel

-
-
LamaCube
addikt
válasz
Lankadatlan
üzenetére
Már olvastam, de a digi valszeg nem veszi be a műsorkínálatba.
Lackó

-
Wans
aktív tag
eddig tényleg az volt, amit Sakál Úr mondott. felmentem vmi 64 fős szerverre ahol éppen egy kisebb map ment, ott 8 embert kiszedtem utána átmentem vmi nagyobb pályára. ott ácsorogtam járművért, de mire odaértem a csatába már halott voltam, mert vagy javelinnel vagy tankkal kiszedtek. a hajós pályán még csak gyalog sem tudtam elindulni vmi repülőgép hordozóról, addig kellett várnom amíg nem jött egy heli és egy olyan játékos aki tudja is vezetni, mert amikor én próbáltam általában jöhetett is a respawn. xd
majd mondjátok a neveteket, mert cube ismerősei közt lehet fönt vagytok, de más ismerősét nemtom megnézni, vagy nemtom hogy van ez, lehet én vagyok a béna.

-
Winne
nagyúr
válasz
Lankadatlan
üzenetére
Egyáltalán mi az?
-
Lankadatlan
tag
Cubém: olvass; reménykedj; és Örülj

[link]másik pedig lehet hogy megköveztek de valaki tudna valamit mondani hogy AC 4-re mikor lehet számítani virágboltban??
előre is köszönet az Uraknak!

-
LamaCube
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Hát igen az élet apróbb örömei.
Basszus jó húzós ára volt a 10 megásnak 
-
LackoMester
addikt
válasz
LamaCube
üzenetére
Elhiszem, h. nehéz a bankokkal, a kishalakat, kis pénzű ügyfeleket leszarja. Bezzeg ha aztmondanát, h. beteszek pl. 50 millát, egyből más lenne a hangnem. Sajnos ez globális.

Legalább valamin spórolni lehet, egy kis öröm az ürömbe.

Mi is most váltottunk szolgáltatót, 10MB netért 25 Eurot
( 7300 Ft ) fizettünk, ezek után 30/ 10 MB fogok 12 Eurot ( kb. 3500 Ft ). K*rvára nem mind1. 
-
LamaCube
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Itt az a baj, hogy hiába mondod a banknak, hogy találtam jobbat, mert mindegyik leszarja. Tudja jól, hogy a másiknál sincs olyan, amit mondanék. Főleg, az a sovány kis fizu meg amit félre tudunk tenni nem egy olyan nagy összeg, ami nagyon megijesztené a bankot, ha váltanánk. Körbenéztem már, de mindenhol ugyanaz a helyzet. Ott adnak kedvezményt, ha havi szinten rámegy 400000 forint. Na annyi nem megy rá. Ki járt ezzel is jól? Hát a nagykeresetűek.
Ezeknél a szemétgeciknél bárki jobb volt. a legjobb lenne, ha felszántanák az egész putri országot a politikusok fejével. Azt majd lesz valahogy![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most a diginél van egy olyan csomag, hogy okos csomag.30% kedvezményt ad annak, aki 3 szolgáltatásukat igénybe veszi. Na persze nekem megvan a 3 szolgáltatás, de én nem vagyok jogosult a kedvezményre, mivel nem 1-ről vagy 2-ről váltottam 3-ra. na írtam egy emilt, hogy mégis hogyan gondolják ezt? Ez diszkrimináció meg stb. a régi előfizetőkkel. Beblöffőltem, hogy szolgáltatót váltok, mert itt a házban kb. rajtuk kívül még van vagy 3. Tegnap hívták az asszonyt, hogy külön elbírálták /persze/ és megkapjuk az okos csomagot 2 évre fix összeggel. Eddig fizettem 7200-őt most meg kb. 5040-et. Ebben benne van az összes csatorna digitálisan+HD, telefon és egy 40/20-as net. Na ez legalább bejött

V-paci
Ez irónia vagy komoly?
-
LackoMester
addikt
válasz
LamaCube
üzenetére
Vágom én, elhiszem, h. k*rvára nincs ez jól, ez az egész devizahiteles dolog, egy nagy maszlag, lehet bárki kormányon ezt nem olyan egyszerű megoldani, mint ahogy most a Fidesz gondolja. Egyetértek törvénnyel kötelezni kéne a bankokat, h. ne hárítsák átt a banki adót, mert ez igy csak félmunka ( adtak a szarnak egy pofont ), és a polgárok isszák meg a levét.
Sok minden nincs jól, egyetértek. 
De felteszem a kérdést ki, milyen kormáyy, tásaság tudja rendberakni MO- t.
Tavaly bementem a bankomba, ekamuztam, h. áttakarok lépni egy másik bankba ( mert ott ez- meg az ingyen van ), mert drága a MasterCard kártya, drága a számlavezetés, és folyamatosan zaklatnak sms- kel.
Erra a hölgy pity- pang adott olyan csomagt, amivel éves szinten 40 Euróval kevesebbet vizetek, 10 kártyás fizetés ( terminálos ) ingyen van, eltűntek az sms- ek. Nálunk a pénzfelvétel egyazon bankon belül Ingyenes.
Lehet, h. körül kéne nézni más bankokba, ez csak egy észrevétel. -
LamaCube
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Látom nem érted a lényeget. Akkor próbálom érthetően elmagyarázni. Nincs semmi bajom azzal, hogy a bankokat megadóztatják. A gondom azzal van, ha hoznak egy ilyen elbaszott törvényt, akkor hozzanak arra is, hogy a bank ezt ne terhelje rá az ügyfélre. Na ők ilyet nem hoztak csak a mocskos, hazug pofájuk jár, hogy a bankok fizetik a lakosság helyett.
Erre fel, éves szinten kb. 20000Ft-al nő a bankszámlás műveletek kiadása úgy, hogy csak a fizetését veszi fel az asszony és itt még nem beszélek az utalásaimról, amit próbálok ezek után lecsökkenteni.
Az pedig egyszerűen nonszensz, hogy én fizessem a devizahitelesek kárát. Autóra én is vettem fel anno, de nagybetűkkel /nem kicsi apróval/ oda volt írva, hogy az árfolyamváltozás költségét az adós fizeti. Basszus a bankok évszázadok óta ebből élnek pénzt adnak kamatra. Mi a fa..on kell csodálkozni akkor? Persze az, hogy fűnek-fának adtak fedezet nélkül hitelt az a bankok sara. Senki fejéhez nem tartottak fegyvert, hogy vegyen fel chf hitelt. Én forint alapú hitelt vettem fel a lakásra és még mindig többet fizetek vissza, mint a chf-esek. Nekem ki a tököm segít? Az már egy betűt sem érdemel, hogy melyik kormány hozta be a chf alapú hitelt...ja a fidesz
Mikor ugrott meg a chf és azóta is ott van? 2010-től!!! Ki is kormányoz azóta? jah a fidesz... Miért ugrott 1 nap alatt 30Ft-ot az árfolyam? Ja me az a bandzsa matolcsy beböfögött egyet a piacra. Na, de tényleg hagyjuk... 
A lényeg, hogy magyarország jobban teljesít...
-
LackoMester
addikt
válasz
LamaCube
üzenetére
Nálunk olyan, h. banki utalás utánni illeték vagy adó nincs, de banki hozamok utáni adó már 1991- től van, amit MO csak pár éve vezettek be. A legtöbb befizetni valót ( neten keresztöl ) utalom, mert ingyéé van.
Vágom én, h. a Vicot hibáztatod, de mocsok bankja a fő bűnös.
A BF4 valószinűleg megveszem, de max. 20 euróért ( ami nem mostanába lesz ), többet nekem nemér.
-
LamaCube
addikt
válasz
@rglaaf
üzenetére
+1
Én most tdm-et toltam, de aprítottam az ellent rendesen. Ja és nem utolsósorba annyi unlockolható baromság van, hogy kifogyhatatlan. Mondjuk én mélytengeri halnak veszem ezt...szarokrája 
BF4 bétában mondjuk űberszar volt a hang. Gondolom már nem sokat javíthattak rajta. Erősen gondolkodom, hogy 9 ropiért megveszem.
Vagy állítólag holnaptól a tescóban 9990Ft. Kb ugyanott vagyok, mert ez a c.gány
miatt ránk terhelik az utalás után is a lóvét. -
@rglaaf
veterán
ha még nem játszottál vele az lesz hogy először fujjj mi ez a sz@r aztán nah jó adok neki még egy esélyt jön hmm.. nem rossz ez és 15-20 óra után lesz az hogy soha többet cod, azok a háborús hangok visznek mindent, pl valamelyik nap amikor rust toltuk hyperrel és a fejed felett huz el sivitva az A10 thunderbolt ahogy apritja a tankot brutál nah

-
LamaCube
addikt
Na már 7200-ért is találtam ghostot gifbe. Alakul ez
Ugyanott 9000Ft bf4. 
-
Wans
aktív tag
Sziasztok!
Most kaptam kulcsot bf3-hoz. asszem promóciós, de azt nemtom, h most véglegesen van meg a game, vagy csak egy ideig, nyilván az utóbbi sztem. esetleg, aki még szokta tolni azokhoz beszállnék egy kicsit. a nevem az originen Wans15. esetleg ts-re, ha fönt vagytok felmehetek?

-
v-paci
aktív tag
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Nem kell szarakodni, veszel kettő 256-ost, raid nullába vele, azt' jónapot... el lehet felejteni a mit, hová kérdéskört

-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Persze, hogy meglehet adni-alkalmazásbeállítások-haladó- és ott látod, hova telepítse ott betallózod, hogy hova szeretnéd. A beállításoknál van. Egyébként felesleges ssd-re tenni, annyi előnyöd van, hogy hamarabb betölt a pálya én is csak azért teszem oda a 4-et, ha lesz, hogy van rajta annyi hely. Persze azokat úgyis be kell várnod, akiknek lassabban tölt. Magyarul sokkal nem vagy előrébb, esetleg abban, hogy hamarabb odaérsz a tankhoz. Vegyél csak ssd-t a rendszer nálam win7 64 bit kb 8-10mp alatt feláll és már használhatod is a gépet.
-
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
egy 120- son talán, de elég necces a dolog.
-
LamaCube
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Most néztem már 8 ropiért van ghost kulcs. Még várok, amíg lemegy 4-re kb és lehet azt is megveszem

De egyelőre nem veszek semmit.Bizarre

-
@rglaaf
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
A hyper robi által linkelt aprilia-t

-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
BF4 topicban sokan írják, hogy elég lehangoló a futása. Win7 alatt akkora laggok, mint az atom. Multiban viszont azt írják, hogy jó.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Csak elindítottam a letöltést. Tegnap nagyon benyomtam, este 9kor már a lóbőrt húztam. Talán majd ma.
-
Mappa
addikt
válasz
LamaCube
üzenetére
Húzó cím helyett árat akartam írni

Tavaly fene sem tudta mennyi lesz a köv. generációs konzolok. Simán betippeltem volna a 200k+ árat
de nem! nagyon nem annyi! ezért elgondolkodtató. Ennyiért!!! Alaplap+proci+vga+ssd tehát majdnem komplett gép amiket cseréltem tavaly vagy tavalyelőtt (már tök tudja annyira megy az idő) valami 130-140k körül volt. Tehát mondhatni egy új konzol ára. Azt most hol tartok? érzem, hogy vga-ból lehetne erősebb is akár. Na erre próbáltam asszociálni konzol ügyben
ahhoz nem kell nyúlni. Irányítás meg ahogy írtam, megszokható. Grafikába meg bele ne köss mert az next konzolon állkereső ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
más:
Sörívóknak ajánlom!!!! Brewdog Libertine Black nem vagyok barna sör ívó de ez egy Guinnees-t kenter ver. Belvárosban meg csapolva tolják.
-
LamaCube
addikt
Ezt a hirdetést olvassátok el. Beszartam rajta

-
tupacamaru
veterán
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Grat.

10k-ba?
[link] -
Mappa
addikt
nem akarok tényléeg konzol vs pc vitát nyitni vagy folytatni én sem meg pláne (be is vagyok íva (
de azért konzolon 133x egyszerúbb a dolga az embernek mint fáking pv--n. ha nem újitottam volna be harveresen idén tavaly tutira vettem volna egy next konzolt. bármelyiket amelyik több húzó címmel ruikkol elő.
szóval nem kell leírni itt, hogy konzgolon szarabb az írányitás egy fps-nek...ami simán bevágható két hónap alatt napi játszással. de legalább nem kell hozzányúlni vagy tíz évig semmihez. max a villanyszámát fizenti 
msá:
csurog le a BÖF4 single-ről írok hogy mi a helyzet... nekem a bÖF3 single is bejött
:huhuhu jó nagy kagyvac az egész szponzered by http://www.csakajosor.hu/
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester
üzenetére
de komolyan most már nem alkotunk véleményt arról, amit nem is láttunk na!
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Köszi. Hétvége előtt nem hiszem, hogy lesz időm beizzítani. Remélem az SSD is megjön, mert szopóág, ha nem.
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Fasza, grat, használd egészséggel.

-
Svájcinéger
őstag
Megvan a kari. Baszki ez TOP-pos. Vékonyabb, mint a 6950, de böszme nagy.
-
LackoMester
addikt
válasz
@rglaaf
üzenetére
Az írásod első felére csak azt tudom mondani, h. igazad van.

A második felére válaszolva, hát igen a legjobbakot talán MW2 DOM/ DEM- be játszottam, veletek, felejthetetlen pillanatok. Hatalmas Respect- köszönet ezért
. Nekem a BF nemjön be, nem tehetek róla, nemvagyunk egyformák. 
-
@rglaaf
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Igen régen a kiadók még nem 1 évre tervezték az online játékokat,most már rájöttek hogy abba nincs lóvé,most is itt van a ghost eladási rekordokat fog dönteni valószínű, de jövőre gondolom jön a BO3 azonnal felére csappan a ghostban játszók száma,szinte szándékosan sorvasztják el a gémerek táborát az évenkénti codokkal,mert az új jobb lesz csilivilibb lesz stb,Én ezt már nem tudom követni meg nem is akarom, én még a régi generációs pléyer vagyok sok-sok war-al kupákkal, soha vissza nem hozható élményekkel. ezt már az uj fps nem fogják tudni vissza adni.
Persze most is vannak jó meccsek jó társasággal mw2 dem-be szó szerint volt hogy beleizzdtam, meg hát BF3 ba is vannak jó menetek és azzal még jól is érzem magam winnie-vel jókat helizünk, tankozunk cube-el jókat rush-olunk, többet már nem is akarok -
LackoMester
addikt
Véleményezem, mert olyan amilyennek gondolom, mert ha egy oldal azt írja a gémről olyan amilyen, akkor persze az nem mérvadó, de amikor több is ezt állítja akkor elhiszem, nekem elég ennyi. Vágom, h. nemláttam, de tudod amire nem vagy kiváncsi ahhoz ennyi is elég.

A Dacia Logan- t meg nemvennék, persze ingyen jöhetne, mert hát ingyéé van.

Sakál úr
igen, igazad van jó lett volna dedikált szeró, de sajnos nincs. Elb@szták, nem kicsit. A COD4 maga az etalon, a legjobb.
-
@rglaaf
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
cod4 él és virul hány éve is? jah igen van rendes dedikált server, mw2-be is lett volna még mindig lenne sok gémer rajtuk de mondhatnék sokkal régebbi játékokat cod, cs, quake,ut ezekkel a hostos szarsággal rontották el az egészet
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester
üzenetére
Már megint nem a lényeget veszed ki belőle.
Nem próbálod ki és véleményezed.
Ha te autót akarsz venni és megtetszik a Dacia Logan, majd mindenhol azt írják, hogy fuu de ronda, akkor már emiatt nem veszed meg?
Érted mire utalok?

-
LamaCube
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Na ezt a hsz-t mentem
Szükség lesz még erre. 
Nem a játszhatósággal van bajom, hanem az élvezhetőségével. MW2-höz képest nagy visszalépés. Nézd meg meddig toltuk mw2-vel és mw3-al. Persze tényleg nem vagyunk egyformák és ez így van rendjén.
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester
üzenetére
Hát hogy honnan szűrted le, hogy a BF4 single része nem jó, ha meg se nézted?
-
LackoMester
addikt
válasz
LamaCube
üzenetére
Lehet, h. ami Neked szart se ér, nekem az a jó, lásd MW3. Teljesen jól játszható, bár tegnap valami bibi volt a Steam- el, de ritkaság. Csaló persze akad, de messze kevesebb mint tavaly. Nem vagyunk egyformák.

Elismerem a BO2 na az tényleg egy nagykupac szar, és több Treyarch- os CODot nemveszek.
Ezt elhiheted. 
Winne
abból, h. követi a BF3, MoH vonalat ( legalábbis mindehol ezt írják, és miért ne hinném el ) , és ez nekem NEMtetszik, nem is érdekel. Az, h. Neked tetszik, okés , szuperjó meg minden, de engedd már meg, h. azzal játszak ami nekem bejön.

-
LamaCube
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
De Lackó ami szar azt el kell ismerni, hogy szar és az mw3 már egy nagy rakás szar volt. Attól, mert valaki fanatikus a hibákat látni kell. Nálamnál még te se lehetsz nagyobb rajongó /jó de
/ én a 8 év codozás közben más játékot nem is játszottam ezt értsd úgy, hogy semmi más nem volt a gépemen játék ügyben. Mégis azt mondom, hogy ez nem jó irány, amit csinálnak. Persze ettől még nekik van a legnagyobb bevételük és miért is változtatnának. Hányszor mondtam/tuk, hogy a tréarcos codok 1 rakás szarok és mégis megvetted és akárhogyan tagadod meg fogod venni a következőt is
Na ez tényleg fanatizmus
Nem megsértődni 
-
v-paci
aktív tag
válasz
LackoMester
üzenetére
Jó, persze... de te fanatikus cod rajongó vagy, így teljesen irreleváns a kritikád
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem megsértődni ám

-
Svájcinéger
őstag
válasz
busman
üzenetére
De mennyibe kerülnek hozzá a játékok ? Te lehet, hogy meg tudod oldani okosba, de én nem tudnám. Cserélni sem tudnék nagyon senkivel szerintem. Értem én amit mondasz, és igazad is van valahol, de az a de nálam mindig ott marad. Majd egyszer talán veszek nekik konzolt, de előbb TV-t kell vennem, mert tele a tököm, hogy közelharcot kell vívni a távirányítóért.
-
LamaCube
addikt
válasz
busman
üzenetére
Nálam egyszerűbb a helyzet. Nem veszem meg
Mondjuk bf4-et megveszem szerintem kicsi pénzért. Simán ment a patch után mediumon.
Persze értem, amit írsz, de az gyerekeknek való na. Joy-al irányítani egy katonát
Meg agyonra van segítve a célzás. Persze én tutira béna volnék vele, de meg se próbálnám megtanulni, mert agyvérzést kapnék. 
Raidon
Ps-en meg még rosszabbul. bf4 topicba belinkelte valaki xbox és ps4-et. Hát atom ronda mindkettő, de xbox-on egy picivel szebb. Persze nem a grafika a minden legalább is számomra. Ha megoldanák konzolra, hogy normálisan lehessen irányítani egérrel és bill-el, akkor talán beruháznék 1-re, de csak talán...
Tupa
És azt mondják a multi jobban fut mindenkinél.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, egyébként tegnap óta csak a sírás megy bf4-ben. Én csak azért várok, mert ennyit nem ér nekem. Bőven jó még a bf3.
Jó lesz ez szerintem

Valahol ellentmondásba keveredtél
Úgyhogy hagyjuk, ki hány gólt és kinek rúgott
Nekem is volt és a gyereknek is van jelenleg ps-e. Igaz, hogy one, de a joy nem változott semmit. Medal of honort azzal toltam. Lejátszottam anno, de szenvedés volt. 

Nem volt rendes konkurenciája a Telekomnak, eddig.

Mikor ugrott meg a chf és azóta is ott van? 2010-től!!! Ki is kormányoz azóta? jah a fidesz... Miért ugrott 1 nap alatt 30Ft-ot az árfolyam? Ja me az a bandzsa matolcsy beböfögött egyet a piacra. Na, de tényleg hagyjuk...