- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
Hát ez a Sárkány Fog DLC mekkora egy fos. Az ilyet minek adják ki ???!!!
Lama: reméljük a legjobbakat.
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #20998 üzenetére
Úgy legyen!
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #20996 üzenetére
Tudom én, hogy jó az. Gyerekkoromban órákat ültünk a tesómmal előtte. Volt egy 100 és kettő kisebb + egy az ivóknak. Vitorlázótól kezdve a Sziámi harcosig minden fajta volt. Lenne helyem a lakásban én is csinálnék egyet.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LamaCube #20989 üzenetére
Hát pedig a halakkal van a legkevesebb gond. Ráadásul baromira nem hátrány, hogy csendben vannak.
Nem lenne semmi gondom, ha ez a két dög nem nőtt volna meg ekkorára. Persze saját hülyeségem, de én nem vagyok olyan, hogy ha kicsit nagyobbacska a halacska, akkor leküldjem a budiba, vagy megetetem a teknőssel.
Mikor kiganézom az akváriumot, utána órákat el tudnék ülne előtte és bámulni őket. -
Rusher
őstag
válasz
tupacamaru #20992 üzenetére
Nem elérhető az országból...de amúgy bealmásodtál vagy mi?
WP-re is jöhetne ingyen Walking Dead...
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #20990 üzenetére
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #20984 üzenetére
majd inkább ma
-
tupacamaru
veterán
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #20988 üzenetére
A gyerek is nyösztet már valami kisállat vételére. Eddig meg bírtam magyarázni neki /és így is gondolom/, hogy panelba vagy társasházi lakásba nem valóak, mert ott nem éreznék jól magukat. Konkrétan kutyáról vagy macskáról lenne szó. Mindig mondom, hogy max. akváriumot lennék hajlandó, de ezt olvasva inkább bele sem vágok.
Pedig faterom nagy rajongója volt az akváriumoknak.
Volt egy szomszédasszonyom, aki faluból költözött be és hozta a macskáját. A 3-ik napon a macsek leugrott az ablakból, gondolom megszokásból...ja és a kilencediken volt az ablak...Hát minden emeleten elvesztett egy életét, így nem élte túl.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
albert8 #20987 üzenetére
Egyszer sikerült nekem is kimenekíteni 11-et és kis akváriumban felnevelni. Eddig nem volt rájuk "gond", mert a többi hal felzabálta őket, de mivel most alig van halam, így megmaradnak. Nem igazán szeretek benne turkálni, mivel van 2 db 25-30 cm-es cápaharcsám, és amilyen nagyok olyan balfasz, ijedős halak és döntenek olyankor mindent, ha megindulnak az akváriumban. Már egy fűtőszálam bánja, hogy még meghagytam őket. Nincs senki akinek kellenének, beleértve a környék állaskereskedéseit. Engem már rohadtul idegesítenek az állandó fröcskölésükkel, meg fogom szívni a parkettával, mivel kap egy csomó vizet miattuk. Szívem szerint kib@sznám már őket, de eddig nem engedték a gyerekeim. A lányom már hajlana rá a kishalak miatt, de most meg a fiam nem.
A tapadóknak én is vettem keltetőt.
Valami fasza világítást kéne vennem, csak amit kinéztem az 15k és sajnálom rá a pízt. -
albert8
veterán
válasz
Svájcinéger #20986 üzenetére
Nagyanyámnál is ilyen tenyészet van. Imádja őket. Régen nálam is ilyen volt. Én úgy csináltam elősször, hogy a kis hálóval amennyit tudtam összefogtam és a tetejére felkötöztem igy elkülönültek amig felnőttek. Később vettem ilyen keltetőt és úgy simán megmaradt a nagy része.[link]
-
Svájcinéger
őstag
válasz
albert8 #20985 üzenetére
Vazze, pedig ezt a cikket is elolvastam, de az igazán fontos rész felett átsiklottam. Így már világos.
Mivel havonta szoktam részleges vízcserét csinálni, furi ha a spermacsomag azt is túléli.
Most tapadóhalak is születtek, a lányom tiszta "frászban" van. Kérdés, hogy mennyi marad meg belőlük, mert xipho is volt vagy 20, most meg van 2.
-
albert8
veterán
válasz
Svájcinéger #20984 üzenetére
Ez az egyik különlegessége.
[link]
-
LamaCube
addikt
válasz
albert8 #20979 üzenetére
Persze, hogy érdekel. Válogassad csak
Kemény vihar lehetett.
Csodálattal nézem ezeket a műtéteket. Én élőben is megnéznék egyet.
Középiskolás koromban voltam a korbonctanon és nagyon durva dolgok vannak kiállítva, amivel reprezentálják a orvostanhallgatóknak az ember testrészeit és felépítését.
-
albert8
veterán
válasz
LamaCube #20976 üzenetére
Uhh, de kirázott a hideg. Én egyedül az élő emberi nyitott testtől félek és egyben csodálom is. Nem tudom miért. Nagyon érdekel pl a dolog, de nem vagyok orvosnak való. Gondolom mást is érdekel.
Egyébként nem tudom tupa érezte e tegnap vagy más. Épp haza tartottunk hegyeshalom környékén bele a viharba. Talán a legnagyobb vihar amibe eddig részem volt. Látótáv kb 10m volt a pályán kocsival.
Lama: Majd van jópár képem olyan 1000+, ha érdekel válogatás után belinkelem. Prága, K.Vary
-
LamaCube
addikt
Térdműtét! +18
Tiszta lakatos melóHogy a francba tudják ezeket megtanulni...
-
busman
veterán
-
SipiBcs
őstag
Pont ilyen pletykát hallottam, hogy ez már az utolsó "rúgás" a Digi részéről, ugyanis túl nagy volt a fejlesztési költség és a bevételek egyenlőre nem fedezik az elvártakat. Ezért léptek ilyen nagyot sebességben, szolgáltatásban felfelé, hogy a most lefedett területeken is beszipkázzák a lehető legtöbb embert, különben rövidesen csődbe mennek.
-
v-paci
aktív tag
válasz
LamaCube #20969 üzenetére
Nem, mert nem éri meg nekik. Pl. itt nálunk Vas megyében "milliónyi" kis szolgáltató van és a T, míg a megyeszékhelyen UPC. A sűrű, kisfalvas településszerkezet miatt sokkal többe kerül az infrastruktúra kiépítése és fenntartása, mint az ha egy kerületben/nagyvárosban (Szombathely amúgy nem nagyváros) végighúzzák az optikát.
Nálam otthon meg vagy választod a Tréonlájnt (6 ezerért: 10/0.5-nek csúfolt dsl) vagy az ő áraikhoz igazított kábelszolgáltatót, akik szinte minden évben cserélődnek. És igen, kb 5 éve ígérik a végponti optikát, de köszönhetően az ágazati különadóknak valószínűleg még jó darabig nem kell félnünk a 21. századtól...
-
LamaCube
addikt
válasz
SipiBcs #20965 üzenetére
Mappa
Pótold a képet!
Igen a V2 fekete lett. Nyomja a sebességet , mint állat
Bizarre
Majd csak figyeld, hogy előbb utóbb terjeszkedik arra is.
Egy vidéki munkatársam behozta a netes szerződését. 3750Ft-ért kap egy 2mB/256kb/s-os netet. 50 gigás havi korláttal. A digi előbb utóbb elszipkáz mindenkit a városokban és utána jönnek a többi területek.
-
Mappa
addikt
válasz
LamaCube #20962 üzenetére
A v2-es fekete csoda lett végül? Én megvárom fizut mert a bicaj jól lenullázott
Rátoltam gépre mondom megnézem mit tud. 11 Megabyte/másodpercenként. Olvadt a kábel
szerk: Lama - uhh elfelejtettem oldal képet készíteni cangáról. Pedig voltam tekerni a hétvégén.... majd legközelebb.
-
Winne
nagyúr
Nekem volt ilyenem, jó cucc. Alex féle firm fel és ezen mehet a torrent is.
-
LamaCube
addikt
Na én rendeltem egy ilyet. Ezt ajánlották ebben az árkategóriában. Viszont megbirkózik a 200/100-al is.
-
Mappa
addikt
33/25 nálam semmi emelés nincs
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #20943 üzenetére
Egy sima tl-w541g vagy valami ilyesmi, most tabletről vagyok. Írták a topikjába, hogy a proccija nem bírja.
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger #20934 üzenetére
-
LamaCube
addikt
Bakker felemelte a digi a net sebességem 100/50-re, de a routerem nem bír csak 55-öt. Pedig hivatalosan 100 van ráírva és a wifire 54. Előbb leteszteltem simán a router kihagyásával és 98mb volt. Routerrel meg 55
Ja és árat nem emelt, maradt a 3700Ft -
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #20933 üzenetére
A nyáron szerez egy kis rutint - bár azért Apunak nem ártott volna előtte letesztelni az árut
- aztán ha dobja a csaj, könnyen tud vigasztalódni.
-
LackoMester
addikt
Kobold gyerek és Wansi boy
sok sikert kívánok, ha buli van akkor bulizzatok, tanulni kell, tanuljatok, ha meg ott fekszik a csaj az ágyatokba akkor meg tudjátok...
Egyébként kisKobold Te a legrosszabkor csajoztál be, bár még szeptemberig van időd. -
SipiBcs
őstag
válasz
LamaCube #20930 üzenetére
Egy csabai elismert fotóssal beszélgettem erről a napokban. Ő ajánlotta a 70D-t ár/érték arányban, ha nem 2 évre akarok gépet venni. Szerinte a 700D nagyon belépőszintű gép, legalábbis ha nem amatőr, családi fotózáshoz kell. Nekem most a melóm miatt muszáj feljebb lépnem, de ugye a keret az meg lesz húzva, no meg alig tanult kezembe hiába is adnának egy 7D-t!
Egyébiránt ugyanezzel az obival néztem!
-
LamaCube
addikt
válasz
SipiBcs #20927 üzenetére
Ennyi, ami negatív, de mint írtam ez nálam is volt. Nagyon jó kis gép, mindenki dicséri. 1.8-as helyett mindenki a fix40-est ajánlja. Ezt az 50-es nem rossz ár, de sok a fókuszhibás és csörög-csattog. A 40-es meg minőségi darab hozzá képest és mindenki azt dicséri. Most 10000Ft-ot visszatérít a Canon,így nem is rossz az ára. Nekem sima kitobim van 18-55 és egy 55-250-es. Az én igényeimet egyelőre kiszolgálja. Egy jófajta körtepumpát mindenképpen vegyél, mert a port jól lefújja a tükörről és a szenzorról.
Én mondjuk a helyedben elgondolkodnék ezen is.[link] Az obi is benne van és sokan azt mondják, hogy egy jó obi fontosabb, mint a váz./most persze nem erre az obira értem, persze ez is jó/ Tehát inkább a vázon spórolnak és egy jó fényerős obit vesznek. De, amit linkeltem fórumot ott megmondják melyik jobb választás a te igényeidnek.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Lankadatlan #20928 üzenetére
Pedig a vizsgákon mindenképp hátránnyal indultok a csajokhoz képest.
-
Lankadatlan
tag
válasz
Svájcinéger #20920 üzenetére
Köszönjük mindnyájatoknak!
A nőkkel meg majd vigyázok
csak a vizsgákon ne húzzanak meg
-
SipiBcs
őstag
-
LamaCube
addikt
válasz
SipiBcs #20925 üzenetére
Itt vannak vele tapasztalatok Az utóbbi időben 2 ilyen gépen is gyárilag koszos volt a szenzor, de ez nálam is fennállt /1100D-n/2500Ft-ért megtisztjtották. Magyarul, ha megveszed még ott az üzletben próbáld ki szűk rekesszel egy homogén felületen vagy a kék égen és nézd meg a végeredményt. Az lcd kijelzőn ránagyítasz és ha ilyen foltokat látsz rajta, akkor kérj alapból másik gépet. A repülőtől balra középen vannak. Egyébként nem piskótázod el egyből a nagy vízbe.
Megoldódott a linkelés probléma. Ki kell kapcsolni a reklámszűrőt az oldalon. Nagyon örülök neki
-
SipiBcs
őstag
Rástartoltam az új projectre!
Beleszerelmesedtem a Canon EOS 70D-be, ezt szeretném magaménak tudni pár hónapon belül. Több szem többet lát alapon van valakinek negatív infója?
-
LamaCube
addikt
válasz
LamaCube #20923 üzenetére
Valami a firefoxal van, mert internet expoleren jó, de a faszom használja azt a szart. Érdekes, mert kipróbáltam 26.0,30.0,31.0-ás verzióval, de egyik se jó. Eddig nem volt semmi baja. írtam a bugreportba, hátha valami ötletük lesz.
albert8
Itt a link: http://prohardver.hu/tema/uj_hardverapro_bugreportok_csak_bugreportok/hsz_151-200.html#msg179
Írjál már nekik te is, ha van időd.
-
LamaCube
addikt
Nekem még mindig nem működik a smile és a többi funkció gomb. valószínűleg csak nálam van a hiba
-
LamaCube
addikt
válasz
Lankadatlan #20919 üzenetére
Gratulálok mindkettőtöknek!!!
-
SipiBcs
őstag
válasz
Grat!!!
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Grat ! Aztán nehogy sok nőt möghúzzá nekem !
-
Lankadatlan
tag
Egyetemisták löttünk a pici Wansi-boy-al, szóval mindenki egyék, de inkább igyék az egészségünkre, és remélem Szandikájéra is!
-
LamaCube
addikt
Nektek működik a link, kép, beillesztés, smile-k funkció itt az oldalon? Nekem nem reagál semmire?
-
Mappa
addikt
[link] várjuk majd a nem sikerült videót is
-
LamaCube
addikt
válasz
LackoMester #20912 üzenetére
Nekem is LG-m van és teljesen ok. Lehet maradok a Panánál
-
LamaCube
addikt
Led tv-t szeretnénk venni a kölöknek a közelgő szülinapjára.
Erről valami vélemény. Tudom nem full hd, de nem hinném, hogy csúnya lenne ezen a felbontáson is a kép. Diginél vagyunk és ott sok adás fullhd vagy 720p-s.
Az ár kb. max. 80 rugó. Semmi extra nem kell.Még talán ez beleférne.
Szerintetek melyik legyen?
-
LamaCube
addikt
válasz
LackoMester #20905 üzenetére
-
LamaCube
addikt
A gép egy sima alap, belépőszintű. Senki nem ajánlja, de nekem tökéletes. A képeken van utómunka, mivel RAW-ban fényképeztem és utólagosan állítom be az expot, színeket stb. Nagyobb így az "alkotói" szabadság és mindenki RAW-ban fotózik vagyis mindenki azt ajálja. Persze lehet jpg-ben is de, akkor a váz állítja be ezeket, de ez nem mindig szerencsés. Ja és nem ps utómunkáról van szó.
Itt Szegeden nem volt eső, de rohadt fülledt idő van. Nekünk nagy szerencsénk volt, mert múlt héten tökéletes volt az idő. Előtte meg szar és most is.
Lackó
Ilyen kolléga nálunk is volt. Kb. 2 hétig bírta mellettünk. Mi egész munkaidő alatt zikáljuk /jó értelemben/ egymást. Hát ő ezt nem bírta poénnak felfogni...
-
Mappa
addikt
Na csak felpörög a totyik
Lackó - részvétem
ja ilyen kolléga nálunk is van. semmiről nem lehet vele beszélni, ha a nők a téma azt is letudja egy mondattal azt csókolom. kocsi, hobbi semmi. csak a mély kultúra a gödörklubból.
Lama - Nagyon durvák a képek, jó az a masina amit vettél. Azok a színek, nagyon élvezetes volt végig pörgetni
hajrá továbbra is (és biztos van térkép
)
ja amúgy meg fáck juh az esőnek.... egész nap ömlik! mintha nem esett volna eleget idén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Óvodások homokozója
- Futás, futópályák
- Path of Exile (ARPG)
- Videós, mozgóképes topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged