Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Awalon
csendes tag
Nekem is szerintem anyukám fogja örökölni pár év múlva
Vagy a kisöcsém, bár neki nem hiszem hogy kellene. De ki tudja. Max eladom majd pár ezerér valami tizenéves kiscsajnak, aki csak azt látja hogy ez cuki. Hm, lehet mégis rózsaszínt kéne vennem? 
klaczi: csak azéééé mer érdekel

Egyébként szerintem sincs még MMben. Én vagy notebook.hu-nál vagy edigitálnál szeretném megvenni, de egyikük sem írja még hogy lenne raktáron...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i7-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy a kisöcsém, bár neki nem hiszem hogy kellene. De ki tudja. Max eladom majd pár ezerér valami tizenéves kiscsajnak, aki csak azt látja hogy ez cuki. Hm, lehet mégis rózsaszínt kéne vennem?