- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufresne
addikt
válasz
Dufresne #1181 üzenetére
Ohh már látom a különbséget a Transcend 32gigás SSD-jéből van MLC és SLC verzió és csak az SLC ajánlják oprendszer alá és az MLC-t lehet kapni 30k-ért, a samsung 32gigás ssd-je már 70k
Tudom, hogy nem pont Wind-be vágó eszmefuttatás, csak elgondolkoztam hirtelen ezen a 30k-s összegen, hogy kipróbálom hogy teljesít a notimba, de így nem.
-
TOM956
csendes tag
egyelőre csak annyit, hogy az MSI Wind az Asus eee 900 mellett van kitéve, és szembeszökő a különbség a két masina között, jóval nagyobb a 10 collos kijelző a 8,9-esnél, miként a klaviatúra is. súlykülönsbég nincs, de a Wind, mint tudjuk, valamivel nagyobb házban van. szóval a 900-as Asus szerintem ezzel nem versenyképes, különösen a Saturnban, ahol mindkettó 99.900-ba kerül. az off 900-as egyébként másutt már 85 ezerért megvehető. lesz majd a Wind is annyi, de mégsem akartam várni, mert akkor meg nem lenne mininotebookom
-
TOM956
csendes tag
A topik egyik beírójának jóvoltából ma délelőtt a Mammut Saturnban megvettem egy fehéret. Ezen kívül pink van még, fekete pedig majd lesz.
-
-
Imibácsi
aktív tag
Oké, akkor már csak egyszer jelentkezem majd a teszteredményekkel egy link keretein belül. Csak egy alternatíva a kisnotik terén, és írégtem, hogy megosztom veletek.
Az XP Cd-re visszatérve, nem tudom. Nekem az asztalimon se bootolt le soha erről a CD-ről, viszont az előző notimon igen. Szerintem a CD fajtája a probléma, mert nem tudja időben beolvasni a drive. Jut eszembe van itthon egy eredeti XP. Még egy régi FuSi notihoz volt, amit már elbontottam. Megpróbálom azzal
-
C.I.M.B.I
csendes tag
válasz
Imibácsi #1187 üzenetére
Köszi a tanácsot, megmondom őszíntén, hogy eddig nem ismertem az edigitalt... Mostmár ismerem, és nem fogok náluk vásárolni. Amúgy elgondolkoztam rajta, hogy bemutatkozom: "Szisztok. Az én nevem VEVŐ! Benned kit ismerhetek meg?" és akkor talán észbe kap...
A szívárványszínű ötlet pedig tetszikA sárgulásról meg annyit: ismerősömnek elég rég van almája, és sosem sárgul, de sárga tokban tartja
-
devians
tag
válasz
Imibácsi #1171 üzenetére
Imibácsi: nem lehet, hogy azért nem tudtál róla bootolni már az xp cd-ről, mert vistára volt optimalizálva a laptopod?
Én a pr200-assal úgy jártam, hogy biost kellett visszafelé frissíteni, és utána ette az xp cd-t...
Merhogy a drága alapból vista optimalizációs volt...
Ez csak egy tipp volt... -
Imibácsi
aktív tag
Kedves gyerekek!
Oltári sz*pás blogon cikket írni képekkel, szóval a teszt még várat magára. Viszont picasara feltöltöttem az eddig készült képeket. Kérdéseket írhattok és kommentálom.
Addig is némi bevezető:
Az első képeken a külső burkolat 600 leragasztással van. A belső burkolat matricája eröltetés és hajszárító nélkül lejött. ez azért lényeges, mert ha mégsem jön be a noti, akkor szépen visszacsomagolod és 3 napon belül visszaviszed mondván, hogy nem volt használatba véve és élnél az elállás jogával (ezt majd törvényben mindenki olvassa el részletesen).
A noti tartozékok okéba vannak. Van kijelzőhöz törlő kendő amiért maximum respecta táska szivacs, szóval tényleg semmire nem jó, max nem lesz poros a noti. Az egér is inkább csak egérke, de nagyon frankón használható. végülis nem panaszkodom, mert notit vettem és nem táskát meg egeret. Szóval köszi hogy adtak hozzá, de nem lett volna baj az se ha kimarad.
Az akksinak jó súlya van. Mondjuk 8 cellás és kibír vele a noti több mint 4 órát, szóval ez is rendben van. Nincs 2 kiló amúgy a gép akksival, mert magnézium burkolata van.
A linux egész gyorsan felmászott a notira, mint az látható az egyik képen.
A gép nagyon halk, alig hallani a ventit. Melegedés az van. A winyó melegszik rettenetesen, a procitól alig jön ki langyos levegő, ami meglepő egy AMD-től. majd meglátjuk terhelés alatt.Esztétikai hiba volt, hogy a sajtreszelő résznél a jobb alsó saroknál feljött egy milimétert. Gyártási hiba. Visszanyomtam és azóta nem jött fel megint. nekem ennyi belefér.
Egyenlőre ennyi, majd este tesztelés.
-
devians
tag
Megrendeltem egy fehéret az alienéknél volt még egyetlen darab, plusz az lg külső írót, ami fehér lesz szintén...
Keddre meggyün...
Majd utána írok tesztet az osx-ről is, mert az is rá fog kerülni...A fehérről meg annyit, hogy az ibook-om fényes fehér volt, koszt én nem nagyon láttam rajta, bár ez is felhasználó függő ugyebár.
Sárgulni sárgult, de több éves volt... -
Imibácsi
aktív tag
válasz
C.I.M.B.I #1186 üzenetére
Edigitalnal ne vegyél semmit! tényleg! csak baráti jó tanács. Addig izzadva vigyorognak, amíg ki nem fizeted, amit venni akarsz, de utána vissza ne merd vinni, mert üvöltve és bunkón küldenek el a francba. Ha náluk veszel valamit akkor szerintem nyugodtam elmentheted a fogyasztóvédelem telszámát a telódba. Keress inkább egy megbízható boltot és fizess 3ezerrel többet, de akkor kinyalják a segged is.
A fehérrel egyetértek. Egy Apple sem buzis szerintem. Fiatalos és elegáns a fehér, és vegyen ilyen színű notit, aki akar. A buzik majd vesznek szivárványszínűt vagy pinket. mondjuk én nem ajánlom a fehéret, mert sárgul, meg minden mocsok meglátszik, de ettől még ha fehéret veszel az nem egyenlő azzal, hogy buzi-e vagy
Aki pedig így gondolja az vegyen fekete mosógépet, lepedőt, alsógyatyát és még mittoménmit, ami amúgy többnyire fehér.
-
C.I.M.B.I
csendes tag
Tegnap voltam extrém digitálisoknál, és megkérdeztem hogy akkor most pontosan mikor is lesz náluk kapható a wind. Kb 15 méterről egy csávó (akinek szerintem már kajakra erre a kérdésre van beállva a füle) odaböfögte: "Hónapvége..." Lett volna még kérdésem, de ezekre nem válaszoltak. Egyszerűen le sem sz@rtak. Tehát kicsit unszimpatikus volt a hozzáállásuk, pedig haverommal voltam, aki laptoptáskát vett, tehát nem csak úgy random mentem be kérdezgetni tőlük. Bunkók, slusszpassz.
A másik, hogy szerintem is öngyilkosság a Vista a Windre, bár nekem nagyon bejön a dizájnja. Ezért első dolgom lesz, hogy rátolom a Vista Inspirat skin-t, ez van az asztalimon is, 100% vista kinézet, 0% szenvedés...
Ja a másik, hoyg már kb 3-adjára olvasom azt, hogy: "Fehéret a buzik vesznek"; "Én férfi vagyok"; "Rohadjon az alma" satöbbi. Elég érdekes belső világa lehet annak, aki egy fehér notebookos férfit buzinak néz... Még egy pink notebookost is inkább tartok bavállalósnak, mint buzinak. De aki nagyonnagy férfi, az vegyen nagyonnagyonfeketét, és akkor talán a lelke rendben lesz... CSak szerintem ez homofóbság... És nekem is a fehér tetszik, buzi mégsem vagyok!!! (szintén csak vélemény volt, istenments az oltás hatástól) -
phpmoli
tag
válasz
fishbone973 #1115 üzenetére
koszonom, ma kiugrom megtapogatom. bar valoszinu e nelkul is ez kene, mert ceges gep, ingyen van. en kerek hozza plusz ramot es egy 6 cellasat is majd ha lesz. mindenkepp fekete kell, mert a feheren nagyon latszik, hogy kicsi a kijelzo (meghat ferfi vagyok (jaes utalom az apple-t)).
-
DarkByte
addikt
válasz
Dufresne #1181 üzenetére
Valószínűsítem hogy a 32GB -osakat tudják a leggazdaságosabban előállítani. Hogy pontosan miért azt persze nem tudom.
Az Imibácsi féle notebook -ot én is most néztem meg, tényleg nem tűnik rossz vételnek, vinyó okés, RAM is van benne elég, proci kétmagos, videókártya sem egy full alap. Kíváncsi vagyok a tesztre.
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
reden87 #1176 üzenetére
Nem, egy MSI PR210X-070HU notiról van most szó. És bocs, hogy ennyire OFF, csak megígértem, hogy beszámolok róla. Amíg tölti fullosan az akksit, addig elkezdem írni a blogomon a beszámolót
A külsőről, meg egy-két dologról írok most, este pedig ha már lesz XP akkor majd a tesztekről is. Egyébként nagyon szépen megy és nagyon csendes. a DVD-be belerázkódik az egész, de úgy csendesen. Faszán össze van rakva. Na majd jelentkezem!
Hoppá! Bocs, ha azt hittétek windem van. Csak mert hetek óta írom, hogy subnotit veszek, és azt hittem visszaolvastátok és tudjátok. Elnézést mégegyszer!
-
JrCsG
tag
Én azzal kapcsolatban érdeklődnék még, ha már így benne vagyunk és egyre több embernek van ilyen, hogy a wifi milyen "erős" benne?
-
reden87
tag
válasz
Alvin_ti4200 #1174 üzenetére
Ne keverjétek, most nem indről van szó, csak hogy tisztázzuk
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #1174 üzenetére
Rosszul tudod. Én mindenhol FreeDOS-t olvastam. Lehet, hogy te a 49HU típusra gondolsz, ami extrább. Ahhoz lehet hogy van. Itt vettem.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Imibácsi #1171 üzenetére
Gyári Windows XP Home SP3 van rajta előtelepítve image fájlból pakolja fel magát, plusz ott van az ezernyi CD között a magyar recovery is, szóval nem értem ezt a szarakodást
Szerk: FreeDOS?!!! Honnan vetted te azt a gépet?
Tudtommal itthon csak WinXP-vel árulják. Különben se lehet FreeDOS, mert optikai meghajtó nem jár hozzá és így használhatatlan lenne az egész gép.
-
Imibácsi
aktív tag
A videókarim egy HIS Ati Radeon X1600Pro 512Mb@GDDR3-128bit. Anno 40ezerért vettem, de ma már megkapot újan 10-ért is.
Na, de első hírem, hogy MEGJÖTT A NOTI!
A futár ébresztett, fú milyen fejem volt. Na de a lényeg, hogy szép meg jó, meg majd beszámolok róla, meg fényképeket is csináltam dögivel. de most épp szívok vele mert a kalóz XP CD-ről nem akart lebootolni, más meg nincs itthon, szóval mi megy fel rá? Na mi? KUBUNTU 8.04 LTS
Beintek a windóznak
De csak amíg bátyám haza nem hozza a Windows Millenium CD-t, mert arról minden optikai meghajtó lebootol, erről meg nem
-
JrCsG
tag
válasz
Alvin_ti4200 #1169 üzenetére
Vistát nem is akarok rá tolni, ez az én hülyeségem, ha már tudja, akkor legyen is benne 2Gb
Aztán lehet, ha meglesz és elkezdem használni, azt mondom nem is kell (bár a kisördög még akkor is ott lesz szerintem) -
Alvin_ti4200
félisten
-
DarkByte
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1166 üzenetére
Külföldi oldalon azt olvastam hogy bárhogyan is bontod meg ugrik a garancia. Persze ez nem biztos hogy az itthoni forgalmazók esetén is igaz. Az 1GB RAM -ot én sem értem hogy miért nem elég egy ekkora gépnek XP melett. Én amíg Vista -ra nem váltottam 512 MB RAM -al használtam a gépemet és bőven gördülékenyen ment rajta minden. Ha Vista -t terveznék a Wind -re akkor tennék bele plusz 1 GB -ot hogy ne a vinyót nyúzza állandóan ha kell valami.
-
JrCsG
tag
válasz
Alvin_ti4200 #1166 üzenetére
A maximalizmusomnak nem elég, meg a mostani memória árak is csábítanak
-
Alvin_ti4200
félisten
Még nem szedtem le a hátulját, de ha van benne külön RAM foglalat, akkor nem ugrik, ha a teljes burkolatot le kell hozzá szedni, akkor ajánlatos márkaszervízhez fordulni, mert ők garanciálisan be tudják építeni a külön modult anélkül, hogy buknád a jótállást. Mellesleg mire nem elég a gyári 1 GB RAM?
Én nem éreztem kevésnek eddig (XP Home SP3-mal érkezik a kütyü).
-
Alvin_ti4200
félisten
Ma is megyek be nyúzni egy ilyen dögöt, ami megdöbbentő, hogy az Asus eeePC 901-nél (ami belsőre majdnem ugyanez, csak abban egy 4 és egy 8 gigás SSD van) sokkal gyorsabb
Multitaszkolásban az Asus tetü lassú (igaz abban azt hiszem 512 MB RAM van, de XP-nek az is elég kellene, hogy legyen), a 720p-s videók is akadnak, mint az állat, míg az MSI (85-90%-os CPU terheléssel, de) simán viszi őket. A fényereje is valamivel magasabb a Windnek, a billentyűzet ég és föld, de ezt már az Expert Partnernapon való első találkozáskor tapasztaltam egy hónapja. A Wind továbbá vékonyabbnak is tűnik (ettől függetlenül lehet, hogy nem az), a webkamerája az Asusnak jobb, de amire kell (MSN-es ökörködés), arra mindkettő megfelel. A Wind hangszórói elég gyengék, nem bírják a magas hangerőt és rezonálni kezdenek, úgyhogy filmnézésre és zenehallgatásra jó eséllyel hangfalat/fejhallgatót kell használni. A beépített 80 gigás vinyóról én is csináltam HDTune képet. Fontos még megemlíteni, hogy a Windből gyakorlatilag hideg/langyos levegő jön, a CoreTemp szerint SpeedSteppel ~42 fokos az Atom benne, teljes terheléssel még nem néztem, de se nem lesz hangosabb a gép akkor, se nem jön ki melegebb levegő a gépből, szóval ez a 2-3W-os teljesítményfelvétel-növekedés nem valami jelentős. Mellesleg van egy darab fehérünk raktáron bent BandiT-nál, aki kapja marja.
-
DarkByte
addikt
2,5" -os SSD szerintem gond nélkül belemenne, a gép számára egyébként is transzparens. Én is így bővíteném idővel, útközben azért sokkal megnyugtatóbban tudnám használni (főleg ennek a videónak vége győzött meg hogy azért a notivinyó sem szereti ha rázzák). Sajnos az a gond hogy egy 64 GB -os darab ami már kiválthatná a bennlévő HDD -t, majdnem annyiba kerül mint amennyit én kb. adnék a notiért magában.
-
JrCsG
tag
válasz
DarkByte #1160 üzenetére
Nincs mit, most nagyon rá vagyok kattanva és rengeteget olvasok róla
Itt egy egész jó kis alkalmazások használata közben videók:
http://www.crunchgear.com/2008/06/26/first-look-msi-wind-update/Attól félek csak, ha beleugróm, pár hónapon belül kijön valami újabb, hasonló áron
Nagyon rosszul esne. Egyébként egyedül a firewire, de az nem is annyira fontos, meg az alapból nagy aksi hiányzik belőle, nekem legalábbis.
Ja meg az zavar kicsit nagyon, ha bővíteni akarom, akkor ugrik a gari (pedig a +1 Gb ram rögtön játszana, meg esetleg egy SSD, bár annak még nem is néztem utána, hogy bele menne-e)
-
DarkByte
addikt
A német billentyűzet még annyira nem volna vészes, nekem is egy ilyen klaviatúrával rendelkező ezeréves notim van, és nagy előnye hogy minden billentyű pont ugyanott van mint a magyaron - ha a magyar billentyűzet kiosztást használom -, már úgy értem hogy a helyet illetően ott van, persze máshogyan van címkézve. Én saját magam újra matricáztam a billentyűket nyomtatóval hogy ha szüleim használják se tévedjenek el. Persze hogy ez mennyire esztétikus az kérdéses, engem nem különösebben zavar.
Valószínűleg ha lenne Wind -em nem is címkéznék mert már úgy sem figyelem a billentyűzetet gépelés közben.
#1114: hmm, érdekes. Más fórumokon azt írják hogy a GMA950 mellett nem lehet bekapcsolni az Aero -t, szóval lehet nem teljesen hiteles ez a videó. Ennek ellenére ha igazi, egész jól fut.
A Vista egyébként berázódást igényel, az első pár napban elég sokat darál a vinyóval a superfetch végett (sokak szerintem ezért látják lassúnak mert még ezt sem nagyon várják ki hanem "de sz*r, törlöm is le"), de utána ha az ember rutinszerűen dolgozik vele (pl. mindig a Firefox -ot indítod induláskor, ami egy ilyen notinál elég valószínű) akkor a kezed alá dolgozik mivel előtölti a dolgokat. 2GB RAM -al társítva én szerintem megpróbálkoznék a Vista -val a Wind -en.
Persze kíváncsi lennék a HDD sebességére (ezért kértem a HD Tune -t), mert a Vista -t tapasztalataim szerint leginkább az fogja vissza ha lassú.
-
JrCsG
tag
válasz
Imibácsi #1146 üzenetére
Én is nézegetem a kicsikét, úgyhogy jó ideje olvasgatóm többek között ezt a fórumot is róla.
Az asztali gépeddel azért kötözködnék egy kicsit, kérdés a videókártya, mivel az nagyon sokat le tud venni a proci válláról, máris nem látsz akkora terhelést. Pl. az újabb 8800gt-k hardveresen gyorsítják a hddvd-k lejátszását és valóban a proci csak olyan 20-30%-os terhelést kap... Meghát a Core2Duo sincs egy ligában az Atommal...
Szegény kis Wind-től ez is szép teljesítmény szerintem -
devians
tag
válasz
fishbone973 #1150 üzenetére
ha már eddig vártam, akkor még tudok várni egy kicsit, hogy legyen készleten... Aztán rendelés...
Ilyen dolgokkal meg nem fárasztanám a barátaim...
Meg már megint ott tartok, hogy az a fránya fekete... -
devians
tag
válasz
fishbone973:
köszi az infókat, a Saturn tök jó, csak a gond az, hogy én egri vagyok...
Kvázi nekem mindenféleképp neten kell rendelnem. -
devians
tag
Hedwig: úgy látom többen is kinézték az lg írót... Többek között én is...
)
Edigital-nál tegnap egy darabig ki volt írva, hogy várható érkezés júli 23. Aztán átrakták nemes egyszerűséggel rendelésre... Már az írót.
A wind-ról meg több helyen azt az infót kaptam (telefonos megkeresés), hogy jövőhét kedden
érkezik egy nagyobb szállítmány újra... S állítólag lesz benne fekete és fehér is...
Ezt több bolt is megerősítette... -
Imibácsi
aktív tag
Amazonról tud valaki valamit? Mennyire megbízhatóak? Rendelt már tőlük valaki?
-
Imibácsi
aktív tag
Aha
Igazából moziba mentem, és volt még 20 percem a film előtt. A mozival szemben van a MM, szóval egy gyors kör belefért. Aztán elsőre egy másikat néztem ki, de az nem volt túl extra. Egyszerű notitasi, csak jól nézett ki. Végül megláttam ezt a Belkint, mondom megnézem, és hát nem bántam meg. A belseje is nagyon jó. Szerintem csumára belefér a fél irodám. De holnap érkezik a notim, szóval azt még megvárom táskavásár előtt. Meg ahhoz adnak valami szütyőt és kíváncsi vagyok, hogy milyet. Biztos nem ilyen profi, de hátha meglepnek
(A film - Hancock - sz*r volt)
Amúgy épp ma teszteltem az asztali gépemen a 720p videót, és kb. 25%-on terheli meg a procit (Intel Core2Duo E6300@1,86GHz). A memória nem tudom mennyit számít de 3x512+256 Mb DDR400 single channel van a gépemben. A dualhoz kéne még egy 512-es
Chipset Intel 865PE+ICH5. Szóval az asztalim ugyan eléggé elavult konfig, mégis veri windet. Visszatérve a videókra az asztalimra bőven elég a 720p, mert a böszme 21 colos IBM monitoromat 1280x1024-ben hajtom, arra meg felesleges az 1080p.
-
-
reden87
tag
Én csak azért kerestem vista videót hogy megnézzem mennyire lassú rajta. És ahogy nézem elég gyors, ebből következtettem hogy tökéletes és gyors lesz azokra a dolgokra amikre én fogom használni (XP-vel)
Imibácsi: Vagy ha nem tudod kivárni az 1-2 napot belerakod memót, és egy időben feladod a kérelmet, egy memória bővítést úgy is megengednek..
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Alukard #1142 üzenetére
Most ez nem feltétlen neked szól, hanem inkább a témába vág. Már párszor leírtam a megbontási kérelem menetét. néha többre megy az ember 1-2 levéllel/e-mailel, mint utólagos mentegetőzéssel, ha esetleg meg akarnák emiatt vonni a garanciát. Szóval szerintem tényleg nem nagy dolog írni az Albacompnak, hogy ad bővítsétek a memóriát garivesztés nélkül. Nem kerül semmibe. Ja de, 1-2 napba.
-
^Clown
addikt
válasz
fishbone973 #1138 üzenetére
Nyilván ez is egy szempont... Nem tartalak sznobnak, érthető, hogy ez ilyen ékszerdoboz mellett nem szeretnél valami ormótlan izét bámulni
-
^Clown
addikt
válasz
fishbone973 #1135 üzenetére
Nem lehet alapból 2 gigásat rendelni? De ha nem akarsz várni, akkor szerintem a boltban, ahol megveszed, megkéred az eladókat, hogy pattintsák bele, 2 pillanat alatt beteszik neked (ha ott veszed a memóriát, szinte biztos, hogy ingyen belerakják). A garancia viszont más kérdés, nekem fogalmam sincs, hogy elveszik-e (szvsz nem).
-
Arhel
senior tag
Kedves fórumtársak!
Ma volt szerencsém nekem is egy rövid találkozás erejéig a Windhez, sikerült megtapizni és megfigyelni. Igazán gyors a szokásos napi rutinok elvégzése közben (MSN, Office 2007, netezés, több alkalmazás egyidejű futtatása). Nagy melegség töltötte el a szívem
, amikor a 720P-s HD videó zökkenésmentesen futott full screenben (1080 már dia vetítés
). A billentyűzet nagy, a kijelző jól olvasható, a webcam sem gagyi és roppant csendes. A jobb kezünk alatt egy picit melegebb a gép, mint a többi ponton. Engem fenemód meggyőzött, teszt hamarosan az illetékesektől, tessék kivárni
-
Hedwig
tag
válasz
fishbone973 #1134 üzenetére
Nekem a pixmániától rendelték. Egy hete asszem. Bár én nem onnan szerettem volna, mert nem sok jót hallok az üzletről.
-
guest666
aktív tag
Hi !
12"-os gép van már Atom processzorral ? Illetve lesz, ha még nincs?
Mert engem inkább az érdekelne. A 10" az már túl kicsi nekem -
Hedwig
tag
válasz
fishbone973 #1122 üzenetére
Én már nem tudom. Ha előbb megjön überfrankó, ha nem, akkor mostmár megvárom azt a 2-3 hetet. Az már nem oszt, nem szoroz.
[OFF]LG-GSA-E50L ha nem tévedek?
Én is ugyanazt néztem ki magamnak. Meg van egy hama egerem direkt notebookhoz ugyanolyan színben, mint a DVD multi.
[/OFF] -
Shad0w
senior tag
Arra jó, mint amire aza teszt, amelyben 32 MB rammal és egy 67 MHz-es procival még bebootolt az XP (az értékek lehet hogy nem pontosak, de nagyságrendet azért lehet érezni). Egyrészt kell a júttyub videjó, mert akkor kemény lesz a csávó, másrészt ingyen reklám. Windnek ugye mert az erőforrás igényes vista is fut rajta. Ennek ellenére úgyis mindenki XP-t fog használni (XP-nek meg azért volt jó, mert bebizonyosodott, hogy nemis annyira erőforrás igényes).
-
Imibácsi
aktív tag
Szia Hedwig!
Képzeld, megtaláltam az ideális táskát! Belkin NE-07 típus, elegáns, kényelmes és olcsóbb mint a logitech
Totál véletlenül találtam rá ma a MM-ban. Zselés fogantyú és zselés vállpántja van, valamint olyan merev-vastag-párnázott notebook rekesz, hogy egy kissebb atomtámadást is kibírna a noti
Bár a MM-ban 10e, de neten láttam 7ezerért postával. Szerintem jó vétel. Gondoltam ezt megosztom veled
-
fishbone973
csendes tag
ma hívtam őket, és mondták, hogy kaptak és eladtak 4 feketét pár napja (talán pisti1234-é is közte volt.) lehet, hogy konkrétan feketére nem értette a "szállítmány2 szót, és hozzátette még, hogy ez bizony várólista. nem kérdeztem, hányadik vagyok..
úgyhogy még a 2-3 hét sem lehetetlen. viszont azt is mondta, hogy ha közben találok és veszek, akkor lemondhatom, amikor kapcsolatba lép velem, mert rám kerül a sor.viszont én még megtoldom +1GB memóriával (kb 5000ft), csak nem tudom, hogy én passzintsam-e bele, vagy ahol megveszem a memót, vagy hogy a legjobb. az alján van egy csomó csavar, de csak az egyik van leragasztva garanciavédő matricával.
ma azt mondta egy srác a saturnban, hogy valószínüleg a billentyűk alatt van a +memo helye.
és kinéztem már egy külső usb-s dvd írót is hozzá, LG, szép fényes fekete és gömbölyded az is, (+20000 ft, +380g) -
róland
veterán
Valaki a bluetooth-ról tudna írni? Milyen típus (WIDCOMM/Broadcom, Toshiba, BlueSoleil?) Utóbbinak nem örülnék.
-
Hedwig
tag
válasz
Komolyan? Én is ott rendeltem. Nekem a múltkor(múlt csütörtök) azt mondták, hogy várjak még a feketére egy darabig.(2-3 hét)
De hogyha a hétvégén jön szállítmány akkor az király! -
fishbone973
csendes tag
válasz
devians #1083 üzenetére
devians (és mindenki, akit érinthet):
ma épp az orrom előtt tették ki 13:00-kor a mammut2 fukar Saturnjában a FEHÉRET és a PINKET. FEKETE NINCSEN MÉG.
ez volt az első személyes találkozás, és bár én feketére vágyom, nagyon meghatódtam. megtapiztam, kipróbáltam, amennyire időm és a kivácsi szemek engedték.ár 99990 btto, gari 2 év, aksi 2200mhA (akkor az a 3 cellés, ha jól tippelek)
egyébként mindenkinek üdv, eddig csak olvastam itten, de már én is nagyon ráizgultam a kicsikére (feketére), ha ma lett volna, rögtön el is hozom.
és kösz a tippet pisti1234, a navitronoc-nál én is megrendeltem. azt mondták 7végén kapnak egy nagyobb tételt..
-
mecsek20
tag
vista a wind-en
-
jozf
tag
Az acer one-nak meg ugyl átom nem csak a fedele sikerült csillogosra : [link]
Bár a hölygyek biztos örülnek majd ennek a kijelzönek, böngészés közne simán tudnak igazitani a simkjükön is ha kell
-
róland
veterán
válasz
DarkByte #1107 üzenetére
Medion Akoya Mini az ALDI saját gépe. Németországban és Ausztriában kapható, német billentyűzettel. Szerintem nem hoznak belőle hozzánk, főleg nem magyar billentyűzettel.
Intersparba tegnap nézegettem jó áron Fujitsu-Siemens bill+egér kombót, de persze német billentyűzet volt a dobozban.
-
DarkByte
addikt
Bocsi hogy nem írtam egybe az előzővel de későn jutott eszembe. Akinek van már ilyen notija, egy HD Tune -al is tesztelje már le legyen szíves.
-
DarkByte
addikt
Az InsanelyMac fórumon olvasottak szerint a WiFi modull sem különbözik. Létezik még az Akoya nevű reinkarnációja is, abban name Realtek hanem Ralink WiFi van. Mondjuk hogy az Akoya -t hol árulják az még kérdés számomra.
Kíváncsi leszek vajon az Aldi vagy hasonló multik hoznak-e Magyarországra ilyen átcímkézett Wind -et.
-
sazabi
aktív tag
-
jozf
tag
A fekete advent-nek mennyivel jobb a felülete mint a windnek (legalábbis ujjlenyomat meg karcállóság szempontjából) : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 gamer notebook - 15-10300H, 16GB DDR4, GTX 1650 Ti (használt)
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest