Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
Nem lehet, hogy ismerosod alaplapja telepiteskor nem SATA uzemmodban telepitette az XP-t, a WIND meg SATA-s? Csak azert kerdem, mert az XP SP2 elotti verzioi nem tartalamaztak SATA drivert, es olyankor szokott jelenkezni az altalad jelzett hiba, mert rossz kernel telepul. Esetleg probald meg a BIOS-ban atirni az AHCI modot, es atkapcsolas utan bootolni. Nekem Vista van fent, ez mar alapbol tudja a SATA-t. Lehet SATA drivert integralni XP telepitobe, HP-s notebook forumban 10szer lerituk mar a visszateroknek, keress ra! De az a legegyszerubb, ha vmi fejlettebb operacios rendszerrel probalkozol, es nem XP-vel. Gyakorlaskent indulj neki egy VISTA-val, ha az sem megy fel ra, akkor hardverhiba az biztos! Es ne masik gepen telepistd, hanem a tieden, kulonben ?HAL hibad lesz. Amugy a HAL a Hardware Abtrasction Layer rovfiditese, es nem veletlenul szall el rajta az oprendszered. Valoszinuleg ez lesz a baj, hogy rossz kernel van a vinyora telepitve. En azonnal nekiesnek egy kulso optikai driverol egy vista telepitesnek. Ha az sem, akkor szerviz. Ez tuti!
-
mg01
aktív tag
Hát gyerekek, nagyon el vagyok keseredve... Most jöttem haza az egyik ismerősömtől, aki nagyon otthon van a dologban, de ő sem tudott segíteni a telepítés ügyben. Kiszedtük a vinyót, feltelepítettük az ő gépében az xp-t, ment minden, aztán visszaraktuk a laptopba, és induláskor kékhalál, és egyből újraindúlt. Aztán megcsináltuk a telepítést memóriakáryáról, és az xp induláskor kiírja hogy hiányzik a hal.dll fájl. Megint kivettük a vinyót, és a gépében megnéztük, és ottvolt a fájl. Nem sikerült sehogysem a telepítés... Kedden vettem a gépet, azóta minden nap szenvedek vele
Léci segítsen valaki!Valaki le tudná írni a telepítést apró lépésenként, de úgy hogy a hülye is megértse? De valaki olyasvalaki írja le, akinek már sikerült... Nem vagyok hülye pc téren, itthon mindíg én csinálom meg a gépet, de ebbe most beletört a bicskám

Ha lehet ne valami angol bonyolult leírást linkejetek.... Léci...
Vagy esetleg jó lenne egy Eee pc xp helyreállító lemez is, ha le tudnám valahonnan tölteni. Most is szedek egyet torrentről, de nagyon nehezen jön. Több napba is beletelhet mire lejön.

-
magnusheron
tag
válasz
Zola007
üzenetére
Az MSI-s használati útmutató nem írt semmi átírást... Volt egy Botolható pendrive, arról indítottam a flash-t. Normálisan lefutott minden done lett. Erre nem megy se a turbo mód sem az USB Webcam kártyaolvasó.
Az az érdekes , hogy a monitorkimenet, audio kimenet és a lan működik..
HSF re van formázva mindkétpertició az OSX miatt sajna... Megpróbálom Parallelsel hátha onnan tudom újra flashelni:/
-
Zola007
veterán
válasz
magnusheron
üzenetére
Szerintem reseteld a bios saját beállításait párszor, s köztük vedd ki az akkut néhány percre.
Mire van most formázva a vinyó?
Mivel ha ezt követően sem megy, akkor egy fat32-es partícióra fel tudsz nyomni cd-nélkül egy win98 SE-t.
Az alól is tud futni a winflash, így meg tudod csinálni legalább a biost.Egyébként biztosan nem törölted ki abból sorból valamelyik kapcsolót, amiben át kell írni a biosfájl nevét?
-
Zola007
veterán
A low level format nem ugyanazt csinálja, mint a zero-fill, de ez hozzáértő topicokban ki lett már tárgyalva párszor.
A zero-fill soha sem fog ahhoz az információs táblához nyúlni a vinyón, ami a rossz szektorokat rögzíti, illetve a tartalék mezőt, stb.
A biosnak annyiban van köze a low levelhez, hogy nem minden alaplap tudja levezényelni a folyamatot.Mindenesetre a fenti esetben tök fölösleges ilyesmikkel kínozni a vinyót, mivel nem hibás, ha jól értettem, csak egy elcseszett telepítés a probléma
-
magnusheron
tag
Nem tudom mi lehet a gond. Az update sikeresen ment, mindennél done volt. Kikapcsoltam, kivettem az akkut. Erre most nem látja sem az usb-t sem a kártyaolvasót sem a bluetoothot. Valaki tudja esetleg mi lehet a baj? OSX van fent a Winden és most semmit sem tudok vele kezdeni, mert még XP-t sem tudok telepíteni usb nélkül, hogy újra flashelhessem a biost

-
yash
senior tag
NEm tudom, ez nekem hulyesegnek tunik amit te irsz. A low level format annyit tesz, hogy a winyo kontrollert hasznalva kinullazza a lemezteruleten talalhato bajtokat. A winyo elektronika felelos a hibas szektorok bejeloleseert, nem a bios. Ha nem igy lenne, amikor masik gepbe rakod a winyot, ujra hasznalna a hibas szektorokat, de nem ez tortenik szerencsere. Szoval nem hinnem, hogy baja lenne tole, es amugy meg evek ota igy formazom a noti merevlemezet es semmi baja (igaz, nem low level formatnak hivjak, hanem wipe szeru dolognak). szoval, ketlem hogy az ujabb wincsik engedelyeznek a bios hibas szektorokra vonatkozo turkalasait. mi errol a velemenyed?
mod: gondolkoztam, es lehet en irok hulyeseget... de azert kivancsi vagyok ra mit irsz ellene!
-
magnusheron
tag
Hello!
Egy nagyon nagy bajom van! Frissítettem a BIOS-t bootolható USB segítségével, ahogy írta a dokumentum az MSI oldalán. Sikerült is a frissítés 1.09 es a BIOS, viszont az usb nem működik.. Mi lehet a gond????????
A segítséget előre is köszönöm!!!!!!
Zsolti
-
FPéter
aktív tag
Low level format...azért ilyeneket ne tanácsolj XP telepítéshez! Nem lesznek bejelölve a gyárihibás szektorok. A formázás egyébként érinti a boot szektort, miért ne érintené?
Ha törölte a 4 partíciót és létrehozott egyet vagy kettőt, plusz meg is formázta a lemezt, akkor mennie kellene. Én mindig így csinálom és nekem mindig megy, semmi hókusz-pókuszt nem vetek be mellé. Winden is volt 3 partíció, abból kettő bootolt is, de formázás után simán felment az XP.
-
Zola007
veterán
Ez hülyeség, abszolút nem kell low lewel format! Minek?
Szektorhibás a vinyód?Próbáld meg úgy, hogy partícionálásnál csak egyetlen partíciót csinálj.
Ez nem azt jelenti hogy formázd egybe a vinyót!
Hanem csak mondjuk 30 gigát foglalsz le és formázol meg, a többit partícionálatlanul és formázatlanul hagyod. Azt majd megcsinálod winből.De én ezzel csináltam a sajátomat [link](itt is írhat ki hal.dll errort, de ha gui módban indítod, akkorn nem fog)
De megcsináltam gyorsfordításba magyarul is, ha valaki továbbra is küszködik a pendrive boottal és az angollal: [link]
-
Octi
aktív tag
Üdv all!
Ma kipenderítettem a gépből a realtek wifi kártyát. Egy Intel 3945-ös ment be helyette. Első blikkre stabilabb, gyorsabb, és ami nekem volt a lényeg, minden oprendszer egyből felismeri. Nem kell többet drivert forgatnom linux alatt.
Ja, és van egy eladó rtl8187 wlan kareszom

-
Apicius
tag
-
FPéter
aktív tag
válasz
adam182
üzenetére
Az, hogy ez az otthoni töltőd több amperes, az csak annyit jelent, hogy a wind több kakaót tudna belőle felvenni, mint a gyári töltőből - ha akarna. A feszültség a lényeg, az pedig csak egy volttal kevesebb. Ha több lenne, akkor már elgondolkoznék, de így szerintem megér egy próbát. Persze a végső döntés a tiéd!
-
Imibácsi
aktív tag
Ezt olvastátok már?
-
adam182
csendes tag
sos help needed!

hazajöttem koliból és pesten hagytam a wind töltőjét. találtam itthon egy laptop töltőt, amin az alábbi áll:
Output: 19V 3.42A
használhatom hozzá?
köszi előre is
-
mg01
aktív tag
Nekem linuxos 1000H-m van, és nem sikerült a telepítés mert NTLDR hibát írt ki. Akkor az lehetett a probléma, hogy nem töröltem a 4db particiót? Mert csak az első kettőt töröltem, a többihez nem nyúltam mert vmi bioszt írt ott mellette... Akkor töröljem mind a 4 particiót, és menni fog a telepítés?
-
FPéter
aktív tag
A problémád az, hogy habár mindent jól csináltál, de nem töröltél minden partíciót telepítéskor. Töröld az összes partíciót az xp telepítőben és hozz létre egy vagy több újat, ahányra csak szükséged lesz a későbbiekben.
Ha nem törlöd a partíciókat, akkor kaphatsz hal.dll / NTLDR hibát.
Az xp alatti telepítéskor pedig már a vinyóról bootol a gép, de a pendrive-ra még szükség van egészen a telepítés legvégéig!
-
FPéter
aktív tag
válasz
kleinguru
üzenetére
Hát akkor újra kéne flashelned. Mert az a helyzet, hogy ha a BIOS-ban minden jól van beállítva, akkor mennie kell a turbo módnak, mert teljesen szoftverfüggetlen. Kékről narancssárgává kellene váltania a bekapcs gombon a LED-nek ha benyomod az fn f10-et, akár még boot közben is.
-
Jetyke
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Én vettem egy külső optikai meghajtót, de ezen mi a szett? Amúgy 10-ért már remek meghajtókat lehet kapni, igaz hogy nem fehér és nem 2 milliméter vastag, de úgyse cipeled magaddal, ha meg igen hát istenem. Nekem mivel mindig itthon van, még jobb is hogy nagyobb, mert kényelmes.
-
yash
senior tag
Hat en a helyedben keszitenek egy win98-as bootdisket, bebootolnek rola pendriverol, aztan a pen egyik konyvtarabol az elore felmasolt XP telepitot elinditanam a setup.exe-jevel. Valami ilyesmivel probalkoznek asszem a helyedben, bar nekem van usb-s dvd irom, szoval nem volt ilyen gondom

win7-tel mennyi az uzemido? nekem vistaval 4:20 korul (6cellas akkuval). mondhatnatok ertekeket oprendszerekre es uzemidokre osszefoglalo tablazattal, cellameretekkel! Gyujtsuk mar ossze ki mire jutott, hogy belojuk a windek uzemidejet akkutol es oprendszertol fuggoen!
-
mg01
aktív tag
válasz
kovacszk
üzenetére
Sziasztok!
Vettem egy 1000H-t, 160Gb-ás vinyóval, linuxal. És fel szeretném rá telepíteni az xp-t. Optikai meghajtóm nincs, csak egy 4Gb-ás pendrive. Bootoloósra formáztam, felmásoltam a telepítőcd tartalmát, bebootoltattam, wlindítottam a winnt, másolja a fájlokat, utána partició kiválasztás, megint másol vmit, és van egy olyan rész, ahol lenne egy újraindítás, hogy az xp alatt folytassa a telepítést. Itt akadtam el, mert ha újraindítom, akkor a dos, vagy a telepítő közül választhatok, aminél megint ki kell választani a particiót, megint újraindítás, és ez egy "körforgás", nem tudok továbblépni.... De viszont ha meg beállítom hogy a vinyóról bootoljon, akkor meg kiírja hogy hiányzik egy NTLDR fájl, az újraindításhoz nyomjak meg vmit, de hiába nyomok meg valamit, újra kiírja, angolul is....
Az 1000H topicból küldtek ide, mert mondták hogy itt aktívabbak a fórumozók, és ahogy elnéztem a hozzászólások mennyiségét, igazuk volt
Meg állítólag itt már sikerült egy pár embernek....Remélem értitek a problémámat, és tudtok segíteni, nagyon sűrgős lenne, mert kedden vettem a gépet, és mostanáig szemvedek vele

-
Batmause
tag
Az még semmi. Az M677X-038HU-ba meg rossz WLAN/BT modemet tettek - csak szimpla WLAN modem volt benne...270e Ft-ért elvárná az ember...
MSI cuccokban mindig kifogom az ilyen cuccokat...
...bezzeg nekem mindenki azt mondta, hogy amikor megveszed az airsoft fegyvered nagy zsákba macska lesz (nagyon jól összerakott, teljesítményű/erősségű fegyót kaptam...) -
Valaki tudna segíteni, mert 1.09-es bios upgrade után nem működik az fn+f10 kombó, minden más igen... konkrétan nem csinál semmit
-
FPéter
aktív tag
És ebben teljesen igazad van!
Bár nehezen tudom elképzelni, hogy a venti károsodott (mert tényleg nagyon primitív konstrukció), de engem zavarna, hogy bármikor újra előjöhet a hiba. És 30 napra biztosan nem adnám szervizbe.
Persze könnyen beszélek, én amerikában vettem a Windet, oda meg pláne nem küldöm vissza egy ilyen hiba miatt. -
FPéter
aktív tag
válasz
Apicius
üzenetére
Ezt természetesen az analóg TV kimenet funkció hiányát jelenti, nem a digitálisat. Ha az LCD TV-n van VGA bemenet, akkor menni fog, mert az LCD TV ugyanúgy viselkedik, mint egy monitor.
A régi, analóg TV-n viszont soha nem fog menni a Wind monitorkimenete valamilyen jelátalakító nélkül. Ez azért merülhetett fel, mint kérdés, mert vannak olyan videokártyák, amik a VGA-RGB csatlakozón keresztül tudnak vezérelni analóg TV-t, sajnos ezt a Windből kihagyták, noha a chipset támogatja. -
Batmause
tag
Ma megvettük az új laptopot. Egy MSI Wind U100-289HU-t.
A gép szépen működik, csak egy bibi van vele. Fehér géphez fekete akkut adtak...
-
Yoshida
aktív tag
Ha kibírjátok, én kivárnék a ventillátor szétszedésével, az elsőszériás Windemen nekem is kerregett bekapcsoláskor, egyszer a munkatársaim néztek is hogy ez meg mi, tönkrement vagy mifene. Viszont 1-2 héttel később egyre ritkábban csinálta, most lassan fél évesen pedig újra nincs hangja. Annyi a fosás benne, hogy amikor bekapcsolt és nem zörgött, egy darabig mindig odaraktam a kezem hogy megnézzem hogy fújja-e a levegőt, mert ugye lehet azért nem zörög mert megállt

Ha mégis gond lesz vele van még 1.5évem elvinni a szervízbe.
-
FPéter
aktív tag
válasz
kovacszk
üzenetére
Ha lapos és fehér szalagkábel, akkor tuti, hogy rögzítőből szedi ki. Jónéhány fajta van, de a legtöbb rögzítőnek az első részét a kábel felé kell kicsit tolni, ekkor kipattan és elengedi a szalagkábelt.
A másik, nem annyira gyakori fajtának van egy sötétebb része a kábel felőli oldalán és azt kell felnyitni óvatosan. Ezt általában akkor alkalmazzák, ha a kábelnek sok ere van és széles. Ha billentyűzet, akkor valószínűleg ezzel fogsz találkozni. Ha vissza akarod tenni a kábelt, akkor először told bele a kábelt és aztán csukd rá a tetejét.
Pici lapos csavarhúzó végével érdemes ezt csinálni, finoman.
-
FPéter
aktív tag
válasz
kiskakas
üzenetére
Nem, minden Wind U100-ban GMA950 van! Az egyedüli ami különbözhet windenként, az a touchpad és a wifi kártya. Némelyikben a memóriakártya-olvasó gyártója is más.
Na meg persze az akku.Egyébként valószínűleg azért merült fel ez, mert néhány termékleírásban GMA900-at írnak figyelmetlenségből.
-
kovacszk
senior tag
Találtam youtube-os videót azon tényleg nem tűnik túl bonyolultnak a szétszedés, egyedül a billentyűzet meg a tapipad kábelrögzítőjét nem tudtam rendesen kivenni hogy ott egy csati van vagy a csupasz kábelt veszi ki a rögzítőből. Mindig parázok az új dolgokszétszedésétől pedig még életemben nem basztam el semmit (mörfi törvényei alapján akkor itt az ideje) pedig tényleg rendszeresen szerelek asztalit épp csak forrasztani nem szoktam.
-
FPéter
aktív tag
válasz
kovacszk
üzenetére
Ha asztalit szedtél szét, akkor a laptop is menni fog. Picit jobban kell vigyázni, mert itt finomabb csavarok vannak, sokkal több cuccal körülöttük.
Látni kéne a ventit a fém takarólemez nélkül is. De mielőtt szétszeded az egész hűtőt, nézd meg, hátha a SUNON matrica alatt van a lyuk, mint a nagyobb ventiknél. (A Windnél NEM a matrica alatt van, hiába kaparjátok! Le kell szedni a forgórészt!)
-
-
Borat7
tag
sziasztok! az lenne a kérdésem hogy szerintetek meik jobb a legjobban felszerelt msi wind vagy a legjobban felszerelt asus eepc?

-
Garga Pitics
csendes tag
-
-
yash
senior tag
válasz
Garga Pitics
üzenetére
mi a fene az az eco mod? bevallom oszinten, xp kb fel napig volt fent, nem jatszottam vele, egybol ment ra a vista. egyelore csak annyi lovesem vana dologhoz, hogy bios-t frissitettem, es az fnf10 kekrol zoldre valtja a ledet ha turbo modba kapcsolok, minden mas esetben kek szinu. ehhez vmi szoftver is kell vagy mi? minden periferiat kezel, csak wifit meg bluetootht pakoltam vista ala meg igma950 drivert. mi maradt ki, amitol nekem is lesz zold ledem es az mire jo? eco modrol most hallok eloszor, bevallom eddig csak lightosan olvastam a forumot, eleg faradt vok mostanaban. tehat, ugy altalabn veve, miket is kell tudni, ami fontos az optimalis hasznalat szempontjabol? erdekelne, en kezdo vok ti meg mar oregek ebben a temaban ugy erzem! koszi!
-
Garga Pitics
csendes tag
Ja, azt el is felejtettem írni, hogy nekem is 2GB ramom van!
Ma előjött 2 hiba a windows 7-ben. Semmi komoly, csak az eco mód nem mindig váltja zöldre a ledet, és az "újfajta" tálca elválasztóinak pozícióit nem jegyzi meg.
Egyébként Win7 alatt FN+F10-re 5 féle mód jön elő. (gaming, movie, presentation, turbo battery, office) Nem néztem mit befolyásol, de gondolom az energiagazdálkodási sémákat váltogatja. Legalábbis a fényerő mindnél más.
-
kovacszk
senior tag
Mindig ugyan az a hang csak fordulatszámtól függően halkul hangosodik, és csak időszakosan csinálja. Akkor megvan a megoldás valahogy megolajozom! Mondjuk laptopot még sosem szedtem szét, asztalin megcsinálok magamnak mindent, lehet inkább keresek valami szakit hátha. Amúgy tényleg nonszensz hogy heteket kell várni egy kb 15 perces munkára.
-
FPéter
aktív tag
válasz
kovacszk
üzenetére
Ha csak időszakosan csinálja ezt, tehát nem állandó jelleggel zörög, vagy nem mindig ugyanúgy, akkor nagyon valószínű, hogy ez a baj.
Viszont az Aspire One ventijét nem ismerem, de olajozni biztosan lehet.Az biztos, hogy én nem adnám be emiatt 30 napra sehova, megőrültek ezek... Azért vettem, hogy használjam.
-
Shad0w
senior tag
válasz
Garga Pitics
üzenetére
És fel lehet tenni a windows7-et cd nélkül? Mintha vmi hasonlót olvastam volna.
-
kovacszk
senior tag
-
yash
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
nem mert nekem muxik az uj 09-essel, probaltam.
vki rakott ra mar windows7et? tapasztalat?
-
FPéter
aktív tag
Az enyém 2-3 hét használat után kezdett el kerregni. Semmilyen kárt nem okoz, nem ér hozzá a ventillátor semmihez (még ha nagyon úgy is hangzik). Annyi történik, hogy a forgórész a nagy ellenállás miatt elkezd kiemelkedni a helyéről, és mivel rövidebb részen érintkezik emiatt a forgórészből kijövő tengely a fészkével, nem teljesen egyenes a forgás, tized miliméteres kitéréssel lötyögni kezd.
Szétszedtem, megolajoztam, és azóta síri csend honol a gépben. (2 hónapja)
Akit érdekel, úgy kell megolajozni, hogy kicsavarod az alulemezt ami a ventit fedi és leszeded a forgórészt (igen, konkrétan ki lehet szedni, tengellyel együtt) és egy csepp műszerolajat vagy egyéb finom kenőanyagot cseppentesz a tengely fészkébe.
A Wind ventillátorának felépítése egyébként hihetetlenül primitív, csapágy sincs benne. Gyárilag pedig nem raknak bele olajat, ezért kezd el a windek 60-70%a kerregni néhány hét után.
-
Jetyke
tag
válasz
Zola007
üzenetére
Nyilván igazad van az ütögetést illetően, de mivel egy fél évig Windre vágytam, természetesen csak finoman kopogtattam
Amúgy felhívtam a szervízt és ott közölték, hogy elküldik az albacompnak, akik 30 napon belül megkapják az új ventillátort, és utána visszaküldik. Ez lég sok idő
munkagépem. De sajnos muszáj lépnem. Cseregépet sem adnak. Ettől függetlenül kedves volt a csaj akivel beszéltem. Úgyhogy mindenkinek ajánlom ezt a megoldást, akinek hasonló tünetek jelentkeztek. Még akkor is ha pár másodperc után abbamarad. Hosszabb távon tehet olyan kárt a gépben a ventillátor marása, ami lehet hogy már körülményesebb. -
Zola007
veterán
Inkább a szervízt hívd először és ne ütögesd, mert nem biztos, hogy a többi részének jót tesz a kopácsolás.
Illetve ha beáll a ventid, akkor meg használni sem nagyon fogod tudni, így mindenféleképpen a szervízt javaslom. Elég korrektnek tűntek mikor az akku kapcsán beszéltem velükű(#6205) Batmause: szerintem semmi különbség nincs a 2 gép közt, de hívd fel őket és inkább fél perc alatt megmondják, minthogy itt tippelgetünk napokig
-
pcx01
csendes tag
Köszi bbregged már működik is

-
bbregged
csendes tag
pcx01: Bios frissítés után az eco mód csak a System Control Manager telepítésével érhető el.
Venti zörgés: nekem is elkezdte egy idő után, szétszedtem, de nincs a közelében semmilyen drót, meg az egész hűtő kialakítása olyan, hogy nem lóghat bele semmi. Nálam egyébként csk akkor zörög, amikor induláskor felpörög, ebből arra következtettem, hogy az olcsó fröccsöntött műanyagot nem sikerült 100%-osan centírozni, ezért nagyobb sebességnél berezonál és ezért súrlódik valahol a venti. -
Jetyke
tag
Igen, vagy ha a ventillátor dőlt volna el vagy lazult volna és bizonyos helyzetekben belemarna valamibe. Engem meglehetősen zavar, mert néha beáll egy kis zörgésre, és amíg nem forgatom meg ütögetem meg nem hagyja abba. Senki nem vágja, mit lehet?
Kénytelen leszek felhívni a szervízt

-
dzsozefo
aktív tag
Ebbe a kis kütyübe van mikrofon is?

-
MTbc
senior tag
Őszinte leszek kb 1 éve nem nyúltam xp-hez csak ha szervizelni kellett ismerősöknél,szomszéd stb. winden nem is volt xp-m tehát nem tudom de az biztos hogy Vistánál már most jobban tetszik és néhol gyorsabb de néhol lassabb többször gyorsabb, pedig szeretem a Vistát! Hátha jó lesz bízunk benne.
-
rakal
senior tag
-
Batmause
tag
Van valami különbség a két gép között? Szerintetek melyiket vegyük meg?
-
FeRkE
őstag
Olvastátok Indexen a Windows 7 cikket? elég bíztató egyelőre, kiváncsi leszek a végleges verzióra. Winden is megy faszán, csak még nincs hozzá jó LAN driver a cikk szerint.
-
Jetyke
tag
URAIM BAJ VAN!
Ma reggel bekapcsoltam, iszonyat krass hang a Windből, és a evntillátor zörög mint álat. Lehet hogy poros? ha ütögetem változik a hangja! Mi lehet, valaki tudja?
Teljesen kivagyok!

-
Jamy
csendes tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Húúú, ez nekem se müxik

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350W - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari, számla!
- Eladó Workstation - Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Léci segítsen valaki!

Szektorhibás a vinyód?

! a biossal volt para!

grat
Bár nehezen tudom elképzelni, hogy a venti károsodott (mert tényleg nagyon primitív konstrukció), de engem zavarna, hogy bármikor újra előjöhet a hiba. És 30 napra biztosan nem adnám szervizbe.