Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvarszkia
csendes tag
Szerintem ettől a bőrtoktól annyira csúnya lesz a gép...
Számomra nagyon ízléstelen... -
Pompi
nagyúr
válasz
Rain Blade
üzenetére
"Bocs hamár volt ilyen kérdés de nem volt időm se kedvem elolvasni
az előző 7300 hozzászólást."Nem is kell. Azért van a kereső (jobb felül)

"3d: wow tesztelve....1024x600,minden minimumon, határeset, 5-25 fps között (sw-ben jellemzően 5-10)." #3506
"És feltettem egy komplett, lementett wow-t is. Nos ezzel sem érdemes rajta játszani, mert 10-15 fps-t tud, addonok nélkül." #3119
"Én kiprobáltam természetesen, de el kell keseritselek, sztm játszhatatlan.
12-13 fps-nél outlanden nem nagyon volt több, sattarah city 4-5 fps kb." #2065 -
Rain Blade
tag
válasz
pereces
üzenetére
Sziasztok!
Egy ilyen kicsike vásárlásan töröm a fejem .
Főleg filmnézésre, Wow-ozásra kellene...
Az érdekelne hogy erre a célra megfelelő egy ilyen?
Elbír egy Wow-ot normálisan?Bocs hamár volt ilyen kérdés de nem volt időm se kedvem elolvasni
az előző 7300 hozzászólást.Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv Rain. -
pereces
tag
láttam pár webshopnál kiírva msi wind u100 051HU modellt, ebben már 6 cellás akku van és n-es wifi meg nagyobb webcam ? vagy csak elírták :-S
-
bary48
csendes tag
Sziasztok
Én karácsony óta egy Slippy Fish SLF-001 fekete táskában hordom. (ajándékba kaptam)
[link]
Igaz ebbe egy 14"-os gép is elférne, de ez még jól jöhet ha egyszer sikerül vennem egy 13,3"-os netbookot.
Nagyon jó és kényelmes táska, elfér benne a kajám és az esernyőm is.
A noti egy ütéstől védett tépőzárral lerögzíthető részbe csúsztatható be függöleges helyzetben.
Állítva az A4-es mappa is elfér benne.
Mindenkinek ajánlom. (Csak azt nem értem, hogy az Arénában az Aple boltban vette a feleségem 15000 Ft-ért és most a neten megnézve 100 € körül kapható.
Nem szokás, hogy nálunk valami olcsóbb legyen.)
Kicsit más téma, de most vettünk anyósomnak egy MSI WIND Nettop 120-at.
Még csak most üzemeltem be, de egyenlőre jók a tapasztalataim.
Igaz ez egy barebone asztali gép viszont van benne egy DVD író is.
1,6-os Atom CPU, 1 GB RAM, 160 GB HDD, 6 USB csatlakozó, WiFi, UTP csatlakozó, 7.1-es audio stb.
Aki otthon használja csak a gépet netezésre és irodai programokra annak a kis fogyasztása (35 W) ideális. -
rakal
senior tag
válasz
Desantos77
üzenetére
Hali!
Biztosan be fog válni,de mivel csak tegnap rendeltem,még nem tudok nyilatkozni...
Egyébként kb. 2-3 hét.
Kleinguru:
Én is csak annyit tudok,amit az ebay-en írnak,én sem merném beszerelni ezt a touchscreent,nem vagyok jkk!Meg egyelőre drága is.(a hirdetésben van néhány kép a mikéntről) -
Desantos77
csendes tag
Köszi Pompi az instrukciókat.
Nagyon igyekszem..... -
kiskakas
senior tag
2-3 napos 6 cellas (4400mA) Duino markaju (speedshop) akkum van, kb 2x meritettem le, toltotem fel. Tegnap este total lemerult, ma raktam toltore, 2-3 ora alatt latszolag feltoltodott, de most,h bekapcsoltam, a gep megy,viszont az akku led narancssargan villog ?!
Ki bedugtam a tapot, akkor mar azt irta,h 85%-ra van toltve csak es tolti tovabb.
Valaki jart mar igy? egyebkent erdekes modon mar csak a 2200mA-s es a 6600mA-s akku van fent a speedshop.hu-n. -
Desantos77
csendes tag
Szia Rakal! Szuper. Én is a 20 dollárossal szemezgetek. Találtam konkrétan 6 cellásra gyártottat de az 50 dolcsi. Így írtam az 20 dolcsis eladójának, de akkor megrendelem, ha megerősíted, hogy jó lesz.
Ezt a típust rendelted: [link]
Bevált neked? Én arra gondoltam, hogy azért lenne jó, mert csak bedobom a táskámba, és bármikor könnyen kiveszem és már tudom is használni.
Mennyi idő alatt érkezett meg? Előre is köszi.Linkesítettem a címet, mert így hibás volt. Ha lehet tanulj meg linkelni, nem egy nagy kaland, csak a Link gombra kell kattintani.
[ Módosította: Pompi ]
-
rakal
senior tag
válasz
Desantos77
üzenetére
Szia!
Én a 20 dolláros bőrtáskát rendeltem az ebayről,úgy tűnik,ennél hátul elég nagy rés van,befér a 6 cellás akksi is.tényleg olyan határidőnaplós lesz tőle a gép.
Apropó,nem tudom láttátok-e,megjelent az érintőpanel is a Windhez(no soldering)
Sajnos kissé hűzós az ára,122 USD,de a PK benne van az árban. -
Desantos77
csendes tag
Nos, a 6 cellás aksisnak a 3 cellás táskája nem jó. Nagy nehezen találtam. Majd beszámolok.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Desantos77
üzenetére
Jópofa megoldás. Ilyen határidőnapló jellegű lesz tőle a cucc. Nem az én világom, de azért tetszik. A hűtéssel nem lesz gond, mert elég nyitott. Ha tetszik az ilyesmi, szerintem vágj bele.
-
Desantos77
csendes tag
Íme:
http://cgi.ebay.com/Leather-Case-for-MSI-Wind-U100-U100X-3-cell-Black-new_W0QQitemZ290296144957QQcmdZViewItemQQptZPCA_Laptop_Accessoreis?hash=item290296144957&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50 -
Pompi
nagyúr
válasz
Desantos77
üzenetére
Ilyesmit nyugodtan linkelhetsz. Ha vannak rajta nyílások a szellőzésnek, akkor elvileg nem fog megfőni benne

-
Desantos77
csendes tag
Nem akarom belinkelni a reklám elkerülése végett. Bőrből van és a képekből ítélve alul és oldalt szellőző nyílások vannak.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Desantos77
üzenetére
Nemhiszem, hogy a szellőzésének jót tenne a táskában való használat, hacsak nem valami spéci, direkt úgy kialakított dologról van szó.
-
Desantos77
csendes tag
Köszönöm a gyors választ.
Annyi még, hogy hallottatok a bőr táskáról amiből nem kell kivenni használat közben? Tapasztalat? -
OLE-3
tag
válasz
Desantos77
üzenetére
A 6 cellás akku hátrafele 5 mm-t, lefele 9 mm-t lóg ki a gépből. A 9 cellás hátra csak 1 mm-t, de lefele 22 mm-t lóg ki.
-
Desantos77
csendes tag
A 6 cellás és a 3 cellás aksi között van méretbeli különbség? Azért kérdezem, mert rendelnék a laptopomhoz táskát.
-
Sziasztok!
Első generációs wind (fekete
olyat művelt, hogy pixelhibás lett (subpixel, piros).Jobb felső sarok... aztán eltűnt, rájöttem hogy mikor a monitor szélénél nyitom ki.
aztán finoman megnyomkodtam a helyet ahol volt a hiba, visszajött a piros subpixel.
Picit megmaszíroztam a vele egy sávban lévő szélét a monitornak és megint eltűnt, sőt azóta nem jelent meg, hál' Istennek
!Valakinek tipp tapasztalat?!
-
Pompi
nagyúr
Nem minden vinyó klattyog. Nekem Toshibával jött a Windem és nem klattyog.
-
Jetyke
tag
válasz
<cyborg>
üzenetére
Ez érdekes. Vajon miért csökken az üzemidő, vagyis vesz fel több áramot? Ugye azt tudjuk, hogy a klattyogás az a fej pozícionálásából fakadó "ütközés"-hang. Namost ez azért van jelen, mert "túl" gyorsan érkezik a fej a meghatározott pozícióba, fékezése 0-ra nagyjából az ezredmásodperc töredéke alatt végbemegy. Ez a program mit csinál? Elkezdi hamarabb fékezni a fejet vagy mi?

-
<cyborg>
csendes tag
Sziasztok!
Vinyó klattyogásra találtam "megoldást":
A [notebook hardware control] nevű progi segítségével kikapcsolható a hdd power management - je.
Ehhez két lépés kell elvégezni (remélem jól írom, bár csak emlékezetből tehetem, mert nincs nálam a wind)
I.: Engedélyezni kell a haladó beállításokat. Ez talán a settings fül alatt van.
II.: A Hard Disk fülön található advanced power managment szekcióban a listából a maximum performancot kiválasztva megszűnik a klattyogás.Megjegyzés:
A funkció kikapcsolása növeli a hdd felvett teljesítményét. Nálam ~100%-os akksinál kapásból 20 perccel csökkent a várható üzemidő. -
Desantos77
csendes tag
Köszi Rakal. Csak megrendeltem a 6 cellásat. Korábban is MSI laptopom volt, és nagyon meg voltam elégedve vele. Let's see.
-
rakal
senior tag
válasz
Desantos77
üzenetére
Az Amilo Minit én sem ajánlom.
Főleg a billentyűzet,abszolút nem ergonomikus: kockacukor méretű,zsúfolt billentyűk.
Ha a gépet komolyan akarod használni,csakis a Wind a nyerő. -
Desantos77
csendes tag
Okszi, elnézést.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Desantos77
üzenetére
Legközelebb használd légyszíves a Szerkesztés gombot ha eszedbe jut még valami hozzászólás után, új hozzászólás helyett, erre van lehetőséged a hozzászólás után 5-6 percig. Köszönöm.
-
Desantos77
csendes tag
Köszi Topitom. Azt hiszem várok a vásárlással.
-
Desantos77
csendes tag
http://global.msi.com.tw/index.php?func=prodtmpspec&maincat_no=135&cat2_no=582&cat3_no=&prod_no=1716#menu
-
Desantos77
csendes tag
És egy újabb. U115 Hybrid

-
Desantos77
csendes tag
ez lemaradt -
Topitom
csendes tag
válasz
Desantos77
üzenetére
Nem sok a különbség, fekete fehér kicsit más a tapipad és a billentyűje, a belső fele a kijelző mellett fényesebb. Arc felismerő program van benne. Ha a wind u120H mellett döntesz és már benne lesz a független HPSDA modem akkor a legmobilabb internet elérésre tehetsz szert. Sajna a memória csak 1Gb. És az ára 150000.-Ft körüli.
-
Desantos77
csendes tag
Köszi szépen a gyors hozzászólásokat. Meg lettem győzve. Így hát elkezdtem keresgélni, hogy hol kellene megvenni. És mit találtam, 6 cellás kivitel. Már rendeltem volna amikor megláttam az U-120-t, amiről korábban nem is hallottam. Mi a véleményetek, 100 vagy 120?
-
pereces
tag
válasz
Desantos77
üzenetére
nekem a mini billentyűzete nagyon picurka számomra használhatatlan lenne, érdemes megnézni őket egy boltban ahol ki vannak téve sorban egymás mellé ezek a netbookok
-
Lollita
csendes tag
hello!
Végre megvan a Windem
Már vagy 2 hete, tényleg nagyon pöpec kis gép.
Most az a gondom van, hogy egy ideig működött a mikrofon, de most nem csinál semmit, pedig nincs lenémítva.
Tud valaki mondani rá valamit??? -
OLE-3
tag
válasz
Desantos77
üzenetére
A kijelzője csak 8,9"-os, kisebbek a billentyűzeten a gombok (van aki ezt kényelmetlennek találja) és fujitsu. Ha hosszabb távra szeretnél netbook-ot, mindenképp a Wind-et javaslom.
-
Topitom
csendes tag
válasz
Desantos77
üzenetére
Ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket: http://www.origo.hu/techbazis/szamitogep/20090204-fujitsu-siemens-amilo-mini-ui3520.html
-
Desantos77
csendes tag
Sziasztok! Nos két notebook között hezitáliok, az MSI Wind és az Amilo Mini. Amin rágódok, hogy miért majd kétszeres az ár különbség. A winchester és a Ram nem indokolja. Valaki hasonlította már össze a két gépet. Köszi előre is.
-
Jetyke
tag
Állítólag a vinyó "eleje" a leggyorsabb, és ezzel a misztikus jogtiszta játékkal csak egy probléma van azon kívül, hogy nagyjából mindenki számára feleselges (kivételnek persze most is tisztelet), mághozzá az, hogy pont a vinyó "elején" foglal helyet. Érdemes tehát törölni és a használt os-t oda pakolni.
-
Shad0w
senior tag
Felteszel egy Partition magic 8-at és elrendezgeted a particíókat ahogy tetszik. Utána újraindul a gép és win boot alatt betölt a partition magic és elrendez mindet, köv újraindításánál már telepítheted is a vistát. (céleszerű először formázni és után átméretezgetni/mozgatni a meghajtókat, mármint a pq magic-ben ilyen sorrendben add ki a parancsokat és csak egyszer nyomj az apply-ra, így sokkal gyorsabb)
-
Desantos77
csendes tag
Sziasztok! Lehet, hogy korábban írtátok ezért előre is elnézést kérek. Szóval egy 1GB-os memória bővítés mennyit kóstál?
-
TexT-BoY
addikt
valaki tud segíteni a Windem átalakitásában?
1. Szeretnék biost frissiteni
2. feltenni OSX-et
3. bőviteni a ramot 2Gb-raha jól gondolom egyik sem bonyolult, csak semmi tapasztalatom, angolul meg nemtudok eleget. A Wind pedig ilyen windowsos formában már értelmét vesztette nálam, mivel már nincs szükségem ideiglenes gépre (legalábbis nem édesanyámnak akik kizárolag wint-szeretne használni)
-
csuvarszkia
csendes tag
Sziasztok!
Ezt vettem és használom. install után csatlakoztatom a géphez, tökéletesen működik.
Genius traveller 915 bluetoothhttp://www.techshout.com/images/genius-traveler915.jpg
Az ára 10300 volt és 1510-ért hozta el a futár. Tudom, hogy drága egeret vettem, de remélem hosszú ideig társam lesz, ha már megvettem a Windet, legyen ez így kihasználva.
-
EmThor
addikt
Sziasztok,
még olyan technikai jellegű kérdésem volna, hogy ilyen előtelepített rendszert, rejtett partícióstul hogy kell törölni csutkára? Írtátok, hogy install előtt a win telepítője se látja... Jó-jó, jogtiszta rendszer, tök jó, de hát mégis, a vista (majd később win7) az azért nem rossz, ha már elbírja...
Thx
-
efem
tag
ki hol vett 9 cellas akkut? gondolkodom rajta ha emberi aron van, es nem vamoljak meg pluszba meg ... egy magyar cegnel talaltam itthon 43e -ert, azt sokallom...
gyakorlati tapasztalatokat, kerlek! 
-
BloodRay
veterán
Elnézést a hülye kérdésekért, közben én is rájöttem.
Csak néztem és nem értelmeztem amit olvastam...
Készen lett egyébként sikeresen a bios frissítés és minden rendben lévőnek tűnik, kivéve, hogy a webcamera nem kapcsolódik be Fn+F6-ra. Nálad ez nem volt gond? Illetve mit csináltál? Mert hivatalos oldalon csak Linux alá látok drivert hozzá.
Bocs és kössz!
Ui: Most látom FN+F11-re bluetooth sem aktiválódik.
Ahhoz van fent driver msi oldalon az talán segíthet.

-
Pompi
nagyúr
válasz
BloodRay
üzenetére
Én értem, hogy a te biosod frissebb, de itt nem a verziószámokról van szó, hanem arról, hogy az egyik DOS környezetben fut (efudos) a másik meg WIN környezetben (afuwin).
Értelemszerüen a számokat aktualizálni kell benne, mert FPéter irománya, akkor született amikor az 1.08 volt aktuális. Más azóta nem változott. Egyébként én is 1.06-ról frissítetten 1.0B-re.Mondjuk ha ennyire nem tudod ill. nem vagy biztos abban amit csinálsz lehet inkább hagynod kellene, és valami szakival megcsináltatni.... és ezt nem rosszindulatból mondom, épp ellenkezőleg.
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
válasz
BloodRay
üzenetére
Új bios flash.bat -jában nekem ilyen sor van: eafudos EN011IMS.10B /p /b /n /e /x /r
runflashemben meg ilyen: afuwin en011idi.105 /p /b /n /e /r /x
bonyolult...
Közben értelmeztem FPéter mondatát és nem kell kivennem semmiféle RAM modult.
Annak kell aki az eredeti integrált memória mellé 2GB-os modult rakott a gépbe.
Nekem amellett gyári +1GB van az nem lehet gond, mivel az összmemória így nem több mint 2GB.
-
BloodRay
veterán
Ö... annyit kérdeznék még, hogy: "Ha 2GB-os ram modult raktál a gépbe, akkor a művelet előtt ki kell venned, mert a BIOS elveszíti az összes beállítását, így az integrált ram be fog kapcsolni és nem tud majd bebootolni a gép!" ez rám is vonatkozik? Mert nekem is 2GB memóriás a gépem, de gyárilag, nem én bővítettem/bővíttettem.
Plusz runflash.bat -ban nekem: "afuwin EN011IMS.106 /p /b /n /e /x to flash MSI BIOS version 1.06" helyett
"afuwin en011idi.105 /p /b /n /e /r /x" van. -
Pompi
nagyúr
válasz
BloodRay
üzenetére
BIOS frissítés menete Windows alól.
Annyit tennék hozzá, hogy a /x paraméter után a "to flash MSI BIOS version x.x" szöveget én lehagytam (másik guide nem említi, és én sem láttam értelmét).
-
BloodRay
veterán
Van.
Ez alól hogyan kellene? Mert én nem találtam olyan programot amilyen pl az Asusnál van.
Plusz most indítottam újra a gépet és ahogy látom nem sikerült a Bios frissítés...
De legalább baja nem lett a gépnek.
Pedig bootolt a penről, elindult flash.bat... aztán ennyi kb...
-
-
Trava
tag
válasz
BloodRay
üzenetére
Én is játszottam vele mire sikerült.
A hp programja csak megformázza, viszont nem teszi fel a rendszerindító fájlokat.
Ez után találtam 1 progit a neve virtual floppy drive.
A megformázott pendrive-ra ezzel tudtam felteteni a fájlokat, majd hozzájuk másoltam a flashelő progit illetve a biost. -
Topitom
csendes tag
Egyébként ma beadtam a kicsikémet a fehérvári albacomp szervízbe, mert az akkuja betegeskedik. Azt hittem, hogy megnézik és máris tesznek bele egy másik akkut és mehetek, de nem így van. 8-10 nap míg tesztelik és csak utána cserélik ha úgy gondolják.
Már most hiányzik
-
rakal
senior tag
Az a gond,hogy "nagyon használt" Wind fizikailag nem létezik,ha meggondolod 5 hónapos a lagidősebb Wind is.
Akinek van,és eladni szeretné,kizárólag anyagi megfontolásokból teszi,aki nem szorul rá,és szereti az meg ragaszkodik hozzá,tehát nem adja el,ez első generációsak pedig hardveresen nagyon jók,annyira nem amortizálódnak.
Ha olcsón,használt Windet szeretnél,várj kb. még fél évet.
A forintlemorzsolódást pedig nem érdemes kihagyni a számításokból. -
Topitom
csendes tag
válasz
BloodRay
üzenetére
Szóval előveszed a jó öreg floppyt és megformázod msdos formára. Majd fogod az usb pent és feldugod a gépre, behívod a hp-s programot, ott beállítod a dos format-ot és a mediának meg jelölöd az a:/ meghajtót. Indítod a formázást és kész is.
Felmásolod a bios filokat a penre, bedugod a windbe, majd újraindítasz közben nyomogatod az F11-et, ott kiválasztod a pent és máris dos módban van a wind. Ekkor indítod a flash.batot és fél perc alatt kész.
Sok sikert. -
BloodRay
veterán
Sziasztok!
Új biost szeretném felrakni a gépre, de már orálisan elégítteti ki magát velem a gép egy ideje...
Megvan a bios, a pendrive. Már csak bootolhatóvá kéne tenni, de az istennek nem találok egy érthető egyszerű leírást arról, hogy tehetem bootolhatóvá a pent...
XP telepítős verziókból annyit találtam, hogy már herótom van belőlük, hp-s program sem működik.
Ha valaki tudna segíteni rettentő jó lenne!
Előre is köszönöm.
-
EmThor
addikt
Na megnéztem MM-ben a gépet, hát kicsinek kicsi, de iszonyat jól össze van rakva. Bill.et-et kb. negyed óra lenne megszokni, próbaképpen gépeltem vele kicsit, csak 1-2 ment félre, szal nincs nagy gond a mérettel, lehetnének kicsit ellenállóbbak a gombok, de ez legyen a legnagyobb bajom. Tapipadot is elég nagynak találtam, a zsanér is zsír, hallottam pár hangocskát is a hangszóróból, ez is rendben volt.
Beszéltem róla, hogy főgépnek milyen lenne... szerintem egy monitorra kötve no problemo, meg visszaolvastam és írtátok, hogy tud olyat, hogy egyik monitoron ezt csinálom, másikon meg azt (netbook-on letöltök, monitoron meg net), ezt biztos nem clone móddal, nem tudom mi a neve, de azt hiszem tudom miről van szó.
Nos a billentyűzetre visszatérve viszont egyszer csak az egyik gomb az ujjamhoz ragadt :\ Gyorsan néztem jobbra-balra észrevett-e valaki
A fekete 'R' gomb egyszerre kijött a helyéről, próbáltam visszarakni, de vissza se pattant, na akkor ez most mi? Nagyon remélem ez azért volt, hogy sokan használták már.Ja,a csömöri auchanban 15-16k a samu külső dvd író, ha valakit érdekel.
-
ovecs
senior tag
Ha valaki most szerretne ilyet venni, annak ajánlom figyelmébe a beszerzéssel kapcsolatos tapasztalataimat:
Már egy hónapja szeretnék venni egy ilyen kis gépet használtan, de azt kell mondjam katasztrofális a piaci helyzet. Az 1gb memóriás verziót újonnan már 92-93 ezer forint környékén az ember utána dobják, így szerintem reális, hogy 75 ezer forint körül szeretnék venni egy használtat (azért elég dúrva, hogy 100k körül már valami dual core notit is lehetne venni használtan, tudom az nem ennyire mobil, ezért is akarok wind et, de azt hiszem abba sokkal több van belepakolva). Sajnos az emberek nagyon el vanank szállva az árakkal. Itta ph n valaki 95 ezer forintot kér a használt 2 gigás változatért, de úgy alapból senki sem akarja adni 85 ezer forint alatt. Hát katasztrófa. egy használt, már használt akksis fél éves valamit ennyiért akarnak eladni.Remélem hamarosan erősödik a forint és végre találok egyet normális áron, az ilyen emberek meg jól megszívják.
-
EmThor
addikt
Ahogy olvasom vissza topikot, nagyon sok hasznos infót tudok meg erről a kis szerkezetről, most indulok h szemügyre vegyem az árkád-béli MM-ben, remélem lesz kirakva.
Egyébként én belemennék abba a vitába, hogy mennyire felel meg asztali főgépnek, így látatlanba is, főleg kikötve egy külső monitorra.
Na most mert befektettem tavaly nyáron új gép, 4gb, 3ghz duplamagos proci és mire használom? Legjobban a dvd-k meg 1-4 gigás mkv file-ok kitömörítése ahol észrevenni a teljesítményt, játékról le tudok mondani (1-2 stratégia), tv kimenetről is, mert itt a ps3, az meg viszi a divx-et + átkódolás után mkv-t is (megnézem mondjuk hogy atom milyen gyorsan kódol át mkv2vob programmal mkv-t mpeg2-be
de ha nem túl vészes, simán nyerő 5let, nem beszélve a fogyasztásról, a mostani 500w-os fsp tápom mellett, és hiába csak 2-3 venti van, így is hangosnak találom..na ennyit erről, indulok
-
Pompi
nagyúr
Szia!
Van pár oldal ami ilyesmivel foglalkozik, nekem konkrétan a skinzone.hu oldalról van, itt jópár motívum közül válogathatsz (többek közt itt a Prohardveres / Mobilarénás minta is), de saját képből is működik a dolog.
-
bary48
csendes tag
Én lassan két hónapja ezt az egeret használom és nagyon jó.
A kis vevőegység állandóan csatlakoztatva van a jobb oldali USB portba.
(HÉV-en utazva csak a tapipadot használom addig az egér az alján lévő nyomógombbal ki van kapcsolva igy nem zavar a véletlen táskába mozgás.)
A görgetö kereket megnyomva átvált a görgető kerék a szakaszos léptetésről "lendkerekes" működésre. Nekem nagyon bejött ez a funkció, mindig így használom.
Szerintem ritkán van szükség egyszerre 3 USB portra így nem zavaró.
Ha külső DVD-t vagy HDD-t használok akkor elég a bal oldali 2 USB.
Egyszerre a DVD-t és a HDD-t úgysem lehet csatlakoztatni mert akkor 4 USB kellene. -
Pompi
nagyúr
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Élőben nem olyan vészes ez a kék, nem annyira harsány, mint a sajtó fotókon, hanem ilyen. Nekem is kék van

Többeknek:
Az összekarcolás ellen meg inkább egy notebook skin, mint a gyári fólia, szerintem
OLE-3:
hát igen, a garanica matrica. Sokunknak már nincs rajta, lévén, hogy a memória bővítéshez is ki kell nyitni a gépet. És ezt a hivatalos szervíz engedélyével meg is lehet tenni. Ha nem vezethető vissza arra az esetleges meghibásodás, hogy te bontottad meg a gépet és nyúltál bele, akkor nem gáz ha nincs rajta a matrica - ez a hivatalos álláspont. -
-
Jetyke
tag
Ez a Logitech gér nagyon kemény, iagz hogy elkérik az árát de sokáig jó barátod lesz, ráadásul az a csöpp vevőegység hihetetlenül esztétikus számomra. De ha wireless egeret vennék, akkor énis bluetooth egeret vennék, nem foglal USB-t, a bt amúgy sem kell olyan sűrűn, ha kell is nem nagy kaland a tapipaddal kiválasztani a célmappát pl.

Apropó táska. hanee, te pl. levetted a tetejéről a fóliát? A fedlap nem veszett össze a táska belső szúrósabb felületével?
-
Jetyke
tag
-
Gergő_
őstag
létezik a dellnek is egy bt-s egere kb 5-6 ezerbe kerül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Íme az új Android Auto!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo Yoga 13W - AMD Ryzen 3 5425U I 8GB I 128SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- HP ProBook 450 G6,15.6",FHD,i3-8145U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon igyekszem.....

Annyi még, hogy hallottatok a bőr táskáról amiből nem kell kivenni használat közben? Tapasztalat?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
olyat művelt, hogy pixelhibás lett (subpixel, piros).

ez lemaradt
gyakorlati tapasztalatokat, kerlek!