- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
FPéter
aktív tag
Eafudossal próbáltad? Afudos nem jó!
Ebben a csomagban benne van az eafudos ,a BIOS fájlt ne használd, régi. Próbáld felflashelni ezzel az 1.09-et!Egyébként igazad van, windows nélkül ez kicsit komplikáltabb, de a turbo mode nagyon megéri a fáradságot!
-
Zola007
veterán
Én úgy tudom, hogy nem útközben került bele a tégla, mert rajta volt a zárószelvényen (vagy mi a fenén, én még nem rendeltem, csak németből) az amcsi pecsét.
De a többit passzolom és én is gondolkodtam már ,hogy onnan kellene megvenni egy-két elektrokütyüt, de végül mindig máshogy alakultak a dolgok. Vagy vártam rövid ideig és lement az itthoni ára is nem sokkal a kinti környékére, vagy megváltoztattam a döntésemet a márkát/típust illetően.
Nem régóta kerültem egyáltalán kapcsolatba az internetes vásárlással, bikóz parasztfalváról származom és mondjuk 2008 márciusára elérte azt a szintet a falu, hogy bekötötték a 0,5 Mbites kábelnetet.
Inkább kíváncsi voltam, hogy mi a ti véleményetek ezekről, de ne induljon már megint lavina.Szerintem csináljunk egy "MSI Wind OFF minden mennyiségben" társtopicot.
ja én nem haver mondta, hanem egyik fotós fórumtárs még 1-2 éve
Egyébként nemzetközi garanciával sok magyar szervíz előtt mehetsz a sóhivatalba. Vannak normális gyártók, tény s való, de pl a Fuji se szervizeli a nem itthoni gépeket, ami azt hiszem áll a Samsungra is. Pedig mindkettő garilevelén ott virít a WorldWideWarranty felirat. Legalábbis a f.gépem és a discmanem-én nagybetűkkel.
-
miniapu
tag
Még mindig nem vagyunk egy malomban. Ideírom neked a lényeget:
Nem akkor van gond ha a hazai márkaszervíz elfogadja a nemzetközi garanciát. Akkor van gond, ha nem fogadja el.
Mivel nekem már megvolt a saját rossz tapasztalatom, én nem szeretnék kockáztatni. El szoktam menni a kérdéses márkaszarvízbe mielőtt vásárolnék és az illetékes vezetőtől (nem a pult mögötti semmit sem tudó kiszolgálótól) megkérdezem mire számíthatok. Nem reklámoznám, hogy kik nem vállaják el, de annyit mondhatok, hogy az én személyes statisztikám szerint többségük sajnos nem vállalja el.
Egyébként egyet lehet érteni a beírásoddal. Nincs gond amíg nincs gond.
-
Kata7806
csendes tag
3 évig dolgoztam a Magyar Postánál. Véletlenül pont a csomagos részlegen. És nem védem őket. Tudok 1-2 dologról, ami azt bizonyítja, hogy a postában nem szabad megbízni. De a ragszámmal rendelkező, értékbiztosítással feladott csomagok sosem vesznek el!!! Viszont a vámnál szúrópróbaszerűen felbontanak csomagokat és ha olyat találnak benne, hááát...akár el is tűnhet. De a nyomonkövethető (könyvelt) csomagban lévő cuccost nem cserélhetik féltéglára, mert akkor bukta lenne nekik.
-
kelzsoca
félisten
Ebben én is egyet értek!
Ha hivatalos forrásból, garancialevél, számla stb.. van akkor megéri kintről hozatni a terméket!
Én is vettem egy Dell axim X51-es pda-t, használtam fél évet, és haszonnal sikerült eladnom itthon (nemzetközi garancia volt rá)
Aki pedig úgy gondolja, vegye meg a multitól
Sajnos kevés ember van aki meg tudja rendelni, hozatni külföldről a terméket, és nem tud mit csinálni megveszi drágábban
aramis00:
Én úgy tudom tudja kezelni egyszerre a két eszközt.
-
miniapu
tag
"Miért is lenne tuti bukovári?"
Az imént pont ezt írta le kelzsoca. Olvasd el szerintem.
"Egyszerűen azért, mert itthon nincs normális szervíze, kint viszont igen."
Hát ez az. Ha az e-bay-on veszem meg, nem itthon szervízeltetem. Miért? Mert itthon el sem fogják vállalni. (Tesznek a nemzetközi garanciára. Azt mondják, nekik nem fizetik ezt ki.) Ha meg kiküldöm mondjuk háromszor, akkor máris olyan, mintha ithon a duplájáért venném meg. Márpedig itthon azért nem kerül a duplájába.
"Nem csípem az ilyen általánosító, konkrét kijelentéseket. Neked mennyi gondod is volt már az ebay-en?"
A dolognak csak átvitt értelemben van köze az e-bay-hoz. Elmagyaráztam. Érthetően. Gondolom meg fogod tudni érteni. Ha mégsem, hát az már nem az én gondom fórumtárs.
PEACE!
-
kelzsoca
félisten
miniapu:
Garanciát csak postán tudod megoldani, visszaküldöd a terméket, kis dolognál ez még elmegy mert olyan 2500Ft körül visszamegy egy kis cucc, de volt olyan hogy nekem is vissza kellett küldenem egy nagyobb doboz cuccot és a legolcsóbb nyomkövetéses csomag több mint 20 ezer volt (azért kell nyomkövetés mert könnyen nyoma vész a csomagnak)
pontosan emlékszem Hong-Kong volt az uticél azon belül Fo Tan. Shatin -
Zola007
veterán
Talán érdemes lenne vmi ilyesmiből itt fórumszinten rendelni. Összejönne pillanatok alatt 20-30 darabra, amire már viszonylag elhanyagolható lenne a szállítási díj. Így akár 2 rugó körül egész csinos kis táskája lehetne mindenkinek, ami még mindig nem tömegcikk, de jól véd.
Magyarhonban ha lesz is, akkor is 3-4 ezer forint minimum.Amúgy jól pörög a fórum, nem győzöm olvasni, annyi mindent összehordtok itt. Csak sikeres kategória lett a végén, pedig a kiadás előtt az asus is nagyon parázott, hogy bejön-é.
efem (#4352) és stefanitsr: monitorok tudnak még kikapcsolt állapotban zabálni, de rendesem. Pár éve samsungot mértünk meg és a gyári adat szerint kikapcsolva 0,7-t fogyaszt, valójában 12 W-t, ami egy kisebb energiatakarékos izzóval egyenlő.Spec én otthoon, ha tehetem, lenyomom az elosztót, de koliban nem, merten 1, nincs külön rezsi 2, suspend-to-ram beállítással használom az asztalit, így feláll a rendszer 3-4 másodperc alatt és csak hetente kapcsolom ki rendesen és vissza. Ezért cserébe viszont állandóan árammal kell ellátni a lapot és a modulokat.
-
vadkörte
addikt
Én sem mondom soha, hogy csak itt, csak most csak neked...
Csupán annyit, hogy szeretnék Veled beszélgetni egy kicsit, Rólad!
Ennyi. Ebben érzésem szerint nincs semmi tukmálás.Exy, Isten hozott újra körünkben. Remélem, most nem rugatod ki magad. Élmény volt olvasni a hsz-aidban a cinizmust...
Nade ennyi kis hiteles és marketinges kitérő után térjünk vissza a Windhez -
Imibácsi
aktív tag
Én marketinges vagyok, mégsem próbálok meg rátukmálni senkire semmit
Szerintem összekeversz minket a Sales/Telesales emberekkel, akik délutáni szundítás alatt képesek telefonálni, hogy van otthon internetem
A marketinges dolga a cég arculatának a kialakítása, fejlesztése. Rendezvények, szóróanyagok, hirdetések, ilyesmi. De (én legalábbis) nem ügynökösködünk.
-
vadkörte
addikt
"A marketinges embereket meg már profin küldöm el melegebb égtájra, full udvariasan "
Nem vagyok marketinges, csupán pénzügyi tanácsadó.Azért gondolj bele a másik fél helyzetébe is. Nem véletlenül keres meg Téged. Hanem mert dolgozik...
Én sem véeltlenül hívom fel a lehetséges ügyfeleim, hanem mert ez (is) a munkám része. Nekik/nekem) sem esik, jól, ha bunkó módon leráznak. Időnként befigyel. Abból, ha meghallgatsz valakit még nem lesz bajod, sem semmiféle hátrányod.Amúgy ügyfélhezjárásra se lenne rossz a masina. Sok nagy(obb) méretű Excell táblát is kezelek, meg dolgozok adatlapokkal, űrlapokkal...
Mellette fotóriporterkedek is. Szal webfejlesztés, képkezelés is lenne (lesz) a feladata.
(Adatlapomon van két weblapcím, az első a sajátom, a második egy fórumé, csak én szerkesztettem és nálam lett elhelyezve)
Mivel a mellékeseimet vállalkozásban végzem, így el tudom számolni Őt is költségként...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Tőzsde és gazdaság
- Star Trek
- Androidos tablet topic
- Kempingezés és sátrazás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest