Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
-
dominik009
csendes tag
Szia!
Hát én nemtudom ,hogy hogy mér az everest nekem Everest ultimate van de nekem se mér jól az biztos nagyjából 10 fokot csal. Én az eredeti Nvidia ban bízok töltsd le te is szerintem.[link]
Itt a kép meglátod a 10 fokot.
Amugy kugliba ird be Nvidia Monitor kell hozzá Ntune is ezt gondolom nvidia.com on megtalálod. Sok szerencsét majd ird meg h neked menyit csal.Ez itt mondjuk nem notebook de everest ua szerintem.
-
-
yimm
aktív tag
4.20-as everestel mértem. 4 napja vettem egy ilyet Revoltec RNC-2000 , és totál szart sem ér. Elötte a Spire Pacific breez 2 volt és az produkálta a leirt hőfokokat. Most megint Spire-t keresek mert az elözöt eladtam, gondoltam majd jobb lesz a pad amire tényleg rá tudom rakni. de besz...tam.
-
gr.bence
aktív tag
nekem is a 169.21 van fenn de amugy ugy jó keresni hogy a videókártyának van egy száma, ami igy néz ki: PCI eszköz 10DE-0407 / 1462-3FAD (Rev A1)
ha ezt beirod a laptopvideo2go-n akkor elméletileg akkor kidoja azokat a drivereket amik a legjobb a vidkaridhoz.még annyit hogy a pl 8600m gt-ből is van több sorozatszámu nézz utánna pontosan nemtom hogy mi a neve ezeknek a számoknak.
-
chriskross
aktív tag
Bakker, hát épp ez a bajom! Hogy nincs ismeretlen eszköz és már felraktam a hangkártya drivert is és akkor a tulajdonságoknál azt írta, hogy az eszközt nem lehet elindítani...ezért leszedtem a drivert és most nincs ott, de egyébként is felesleges lenne, ha magát a hardvert nem indítja el a BIOS...
-
Darth_Revan
veterán
Szia!
Talán minimálisan tényleg halkabb lettSajnos nem mértem korábban a régi BIOS-al XP alatt Everestben a memória írást/olvasást,de Vista alatt az új BIOS-al így néz ki:
Olvasás: 5854MB/s
Írás: 4245MB/sTe is mérhetnél 1et XP alatt régi BIOS-al
ENE CIR-re nem tudom a választ, mert mint ahogy korábban említettem, már Vista van a gépemen, csak az újításokat tartalmazó txt-ben láttam,hogy említik.
A gyártó álltal kiadott BIOS frissítés feltelepítése garanciavesztéssel járna? Nem hinném, mivel technikailag van olyan újítás benne ami nélkül nem is tudna jól működni a gép. (Pl javították a bugot, hogy 64 bites Vista 4GB RAM-ból csak 3GB-ot látott esetenként)
-
GSRrider
csendes tag
Csá!
Gondolod, hogy a programoknak is támogatniuk kell a 2 magos procikat?
Azt hittem ez hadveres előny. Mert ugye így a régi programok (mikor még nem voltak 2 magos procik) nem íródhattak ilyenre, tehát egy ilyen konfiggal nem fognak gyorsabban futni?Most egy kicsit elszomorodtam.....
Itt a technika a kezem alatt és mégsem érek vele sokszor semmi pluszt. -
Scoobyka
addikt
3.ik a bekapcs gombtól
amúgy kinek mennyi az akksi elhasználodása....itt elsősorban azokra vagyok kiváncsi akik nem most vettek gépet. Ja és kinek hogy teljesít akksiról a gép? Mondjuk wlan netezéssel mennyi idő alatt merül le?....meg érdekelne,hogy a 610szériánál is még a kijelző 1mmes holtjátékba megvan ha kinyitod...tehát kicsit remeg amikor irsz....nagyon kicsit észrevehető.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
-
Barto
aktív tag
Üdv! Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
BIOS frissítés:
Letöltöd majd kicsomagolod a leendő új biosodat
. Készítesz egy boot cd-t, amire felírod a kicsomagolt file-okat. A file-ok között szokott lenni readme file, abban leírják, hogy melyiket kell elindíteni. Bootolsz a lemezről, majd amikor az megvan elindítod azt amelyiket el kell. Vársz, és amikor megvan vagy kiír valamit, vagy újraindítja magát. De az is lehet, hogy majd neked kell.
Azt is lehet, hogy nem cd-re írod fel, hanem pendrive-ra másolod, csak azt előtte le kell formázni rendszernek, és utána tudod felmásolni a cuccot. Ha arról akarsz bootolni, akkor ujraindításkor benne kell lennie az usb-ben, és biosban ki kell választani, hogy usb eszközről akarsz bootolni. Ne ijedj meg, alap esetben nem szerepel usb eszköz a biosban bootként, csak ha be van dugva. Legalább is ez a bevett a szokás.Én is megcsináltam ezt az m677-es gépemmel és tökéletesen megy. Igaz a régi biossal is ment, én csak frissíteni szerettem volna. Sok sikert! Remélem segítettem!
-
ZoCso
senior tag
GX600-GX610 összehasonlítása nem fair, baár kinézetbe hasonlítnak, belülről egy "kicsit" mások.
2.2 GHz-es Core2Duo proci vs. 1.9 GHz-es TurionX2 proci, AMD 8600GT vs.ATI HG2600.
A GX600-ban mind a proci, mind a video kari erősebb, így nem az a kérdés, hogy melyik gyorsabb, hanem az, hogy mennyivel. És hogy ez megér-e plusz 60-70k.t? -
házimozis
tag
Na mondjuk a kensington zár engem is érdekelne hogy hogy müxik.
Ez egy gagyi lakat, jó nagy parasztvakítás. [link]Arra jó, hogy egy üzletből ne tudj kirohanni egy bemutatógéppel.
...A Youtube tele van a feltörési videókkal. (tanulságos a szintidő - módszertani bemutatóval 2perc, és nem kell hozzá jimmybondnak lenni. (inkább macgyver)[link] (ralated videos is!)
Batmause
A Nero, "back it up" funkciója? -
gr.bence
aktív tag
sziasztok.
azt kérdezném hogy tudom hogyan kell riva tuner-ban a vidkari memoját felhuzni de nekem nem marad ugy ez miért van?
felakarom rekni ugyan azt a drivert amit mondott Darth_Revan meg ugy akarom beállítani a gépet hogy zsír király legyen meg minden....
please segíts
(ja és a vidkari beállitásait alapon hagytátok ugy ahogy az beállitja magát vagy felhuztátok ott is mindent teljesítményre???
köszi pápá
-
seemany3
tag
Köszi!
Egyébként vehetnék:MSI GX600PX 15.4"/T75/1*2G/250G/NV86/Wagn/HDMI 250k-ért de nem tom van e értelme,mert max körökre osztott stratégiát nyomnék rajta a munka mellett"vagy alatt"
Valamint ezt csak januárban tehetném, teljesítményben nem tom, hogy mekkora a kettő közt a különbség. Másrészt szerintem a gyengébb gépet csak 1-1,5 évre venném,aztán ismét megnézném mi a kínálat.
-
GSRrider
csendes tag
Nekem nem....
Sőt, csináltam egy ilyen nlite-os integrált driveres telepítőt és azzal sem lát vinyót.
Mi lehet a baaaaj?Lehet én rontottam el valamit? Bár nagyon odafigyeltem mindenre miközben csináltam.
ui: Amikor a vége felé ki kell jelőlni egy listából az ablakban a sok "Intel....." közül, akkor melyiket kell?
Nincs összefüggésben, hogy milyen lapkakészlet van a gépben? Ha az ott lévő számok arra utalnak, akkor ninc sis ott PM965, ami a gépben van....Ismét tanácstalan vagyok.
-
Scoobyka
addikt
[link] a lényeg,hogy a driver info-ban benne legyen a kártya típusa....nekem spec a 7600go....ha a 7600-as szerepel csak,már nem jó mindig és nem is érdemes használni,mert nem a notihzo van hanem asztalihoz...
a link most nem megy,de később probálkoz...szerver mizéria...info a lapon.
-
Darth_Revan
veterán
Hát hogy ne lenne jó,csak 1 módosított INF file kell hozzá. (magyarul,letöltö a drivert,kicsomagolod és a régi INF-file-t felülírod az újjal,majd feltelepíted rendesen a drivert,mintha semmi se történt volna)
a drivert és hozzá az INF file-t le szedheted innen: www.laptopvideo2go.com (most állnak át új szerverre szóval perpill nem elérhető az adatbázis)Amugy az MSI oldalán tegnap tettek fel új VGA drivert a GX600-ashoz,az miért nem jó?
-
janos666
nagyúr
Ne arról csinálj képet mit becsül a windows, mérd ki stopperrel (vagy percre pontosan is jó lesz órával, csak írd is fel mindkét időpontot, ne fejbe tartsd és órára kereken saccolj...).
Pl.1. feltöltötd, bekapcsolod, nem csinálsz semmit, csak áll az asztal.
2. Netezgetsz, vagy elindítasz egy divx filmet és úgyhagyod
3. Játszol valami gépigényes játékkal.
4. Elindítasz egy ORTHOS-t meg egy ATI-tool tesztkockát
Sorba így fog csökkenni a mért idő. Inkább a két középső érték az amit érdemes kimérni (sok munka lenne mind a 4). -
-FM-
csendes tag
IPON tesztjében azt is írták,hogy a hivatalos,külön ehez a notebookhoz kiadott legfrissebb driver nem ment fel,mert "nem talált a VGA-t"...ebben is csak pechük volt?
Elég gáz lenne,ha 1 gamer notinak ilyen szar lenne a driver támogatottsága...meg az is gáz volt nekik,hogy túlmelegedett és ezért notebook úgy le vette az órajeleit,hogy vissza se tudták állítani...így jelentősen csökkent a teljesítménye,főleg játékokban
Remélem csak kifogtak 1 ritka sz@rt..régi notim is melegedett,de az se melegedett túl,meg engem totál nem is zavar ha meleg,addig amíg jól működik.
Amint tudod létszíves írd le a saját tapasztalataidat a notival kapcsolatban (játékbeli teljesítmény,mennyire hangos,melegedés,stb),mert jövőhét végén szeretnék venni ilyet,és ha bebizonyosodik,hogy az IPON cikkben leírtak minden ilyen gépre igazak,akkor inkább veszek más márkátEnnyi pénzért akármennyire jó ajánlat inkább nem kell,ha a hivatalos friss VGA driver se megy fel,meg felére csökkenti a teljesítményét mert túlmelegszik... Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged