Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
Ez már annyiban különbözik, hogy 10-15ezer ft-al tudsz sztem többet kérni, persze kérhetsz 90-et is ezt te határozod meg, max annyiért nem viszik el és utána árat csökkentesz.
igazából ez attól is függ, mennyire sürgős az eladás. sztem árazd be egy 85ezer ft-ra mert jobb a proci meg több a ramod is, vga kb. u.az! ha meg nem viszik el akkor lejjebb viszed az árat, én így szoktam! -
eketomy
senior tag
Hát ez relatív, mindenki annyit kér amennyit szeretne
Na de a viccet félre téve, én ezt úgy szoktam nézni, hogy körbe nézek itt a ph-n hátha árul valaki ehhez hasonló tipust és kb úgy árazom be, meg is néztem a tipusod alapaján olyan 60-80 között elmenne sztem, remélem nem túl tág árat mondtam. Itt egy link ahol van egy hasonló noti mint a tied 65-ért, csak ez AMD-s valamivel az inteles gépek azért többért mennek! -
gr.bence
aktív tag
sajnos az enyém volt már szervízbe én ott megkérdeztem ramot,vinyot lehet benne otthon is cserélni nyugodtan nekem szervizes mondta ja meg fel lehet nyitni nyugodtan takaritani.....(port kifújni)
ott én kértem azért 3 matricát
biztos ami biztos alapon..........
röviden ennyi
nekem nem zöldül a turbo gomd de nem is érdekel mert takarékos módra vált ugy hogy lesza.. milyen színüen világit a gomb
-
chriskross
aktív tag
Biztos van mellette még valami. Csak sima gx600 nincs. Vagy gx600x vagy gx600px vagy gx600e és még ezek után is van egy szám plusz egy hu jelzés, hogy milyen konfig...Ha megnézed a laptopod alján a matricát, oda le van írva. Elég csak a HU-ig leírnod. Nekem U-s BIOS van fenn, úgyhogy az akkor biztos nem. Miben tudod állítgatni a energiafelhasználás módjait? Milyen progi?
-
chriskross
aktív tag
Nekem semmit nem csinált ezelőtt a Turbo gomb, ha nem volt hálózaton. Mondom felrakom én is az SCM-et, hogy nekem is legyen turbo battery módom. Felraktam, újraindítottam és ha lehúzom hálóról és benyomom, akkor gondolom átkapcsol, de se nem zöld a turbo gomb körül, se nem írja ki, hogy átváltott, csak abból veszem észre, hogy leveszi a kijelzővilágítást minimumra. Ebből gondolom, hogy Vistára tervezték ezt is, mint a Hot Start-ot. De előbb rakok fel 98at mint vista-t
. Amíg van támogatás XP-re, addig biztos nem rakom fel a vistat...
-
viny
tag
Akkor yahoo!-t használj.
Egyébként itt az írják, hogy ennek a procinak a max az 100 fok. Plusz több fórumon is megemlítették hogy 70+ fok egyáltalán nem ritka neki...
Viszont gondolom mondanom sem kell, hogy a laptopokban nincs olyan bika hűtés, mint az asztali gépekben, így ne csodálkozz hogy 3/4ed óra 100%-os teljesítmény után 77 fok; ennyi símán belefér.
Tehát no para, viszont ha így hajtod a gépet, szerintem símán ruházz be egy hűtőpadba. Hidd el, megéri. -
viny
tag
Attól függ hogy milyen proci ketyeg benne.
Pl. egy Athlon X2 TK-55-nél símán felkúszhat 60-65-70 fokra is terhelten, és no para.Az Intelek minimum 5-10 fokkal hűvösebbek szoktak lenni, azokról sajna személyes tapasztalattal nem szolgálhatok. Ha viszont nagyon parás vagy, vegyél egy hűtőpadot a noti alá, és akkor biztosan nem lesz semmi gáz!
-
hdcsaba87
aktív tag
-
chriskross
aktív tag
A turbo gomb melletti (bal oldali) gombbal tudod bekapcsolni. Egyszer megnyomva csak WLAN (zöld a jobb oldali led), kétszer megnyomva BT (kék a led), háromszor megnyomva WLAN és BT bekapcsolva (világoskék a led)
És XP van az enyémen. És a hangkártyája meghalt (nem látszik sehol és vihetem a szervízbe) azt persze nem tudom mitől, először a BIOS frissítésre gyanakodtam de aztán a régi BIOS-t visszarakva se működött egyáltalán. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged