- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
vranyek
aktív tag
válasz
zsupi4 #12113 üzenetére
Szia Zsupi4, nekem gx600-214-em van,és nekem is kb egy éve,illetve olyan 9 hónapja van meg,és nekem is a nagy felmelegedés óta melegszik nagyon a proci, 90 még nem volt,de 70-76-ra már felment mondjuk GTA4 alatt,de ehhez az is hozzá tartozik,hogy 2700-on megy a proci,meg takarítani is csak porszívóval tudtam eddig, én most azt tervezem,hogy bontási engedélyt kérek albától,és kitakarítom teljesen,mert elképzelni sem tudom mi retek lehet már benne 9 hónap alatt, de szerintem ne aggódj,szerintem is csak por és nyár a melegedés oka!
Coolmat, nem tudod véletlen,hogy hogy lehet engedélyt kérni albacomptól bontásra?
-
Coolmat
őstag
válasz
zsupi4 #12113 üzenetére
Szia!
Valószínűleg tele van már porral a gép belseje, azért adhat ki furcsa hangokat a venti, ill. melegedhet a proci jobban a kelleténél (meg persze attól, hogy rohadt meleg van
). Átmenetileg talán segíthet, ha sűrített levegővel kifújod a hátsó szellőzőt és az alját is, de előbb-utóbb mindenképpen ki kell teljesen pucolni belülről. Ezzel csak az a baj, hogy ott a garimatrica, de elvileg lehet kérni a szervíztől bontási engedélyt ilyen esetekre (gyakorlatilag meg még nem hallottam olyanról, aki kért is volna csupán takarításra). Everestből pedig tegyél fel vmi újjabbat, mert az kicsit égő, ha Penti3-nak ismeri fel a Core2-t
A magos kérdésedre pedig: simán előfordulhat, hogy csak a 2. magot terheli egy program (nem írták meg több szálon való futtatásra), láttam már ilyet én is jópárszor.
-
Balázs1986
őstag
Tényleg nem ide tartozik
Ellenben egy kép az esetről mindenképp érthetőbbé tenné a problémát. Vagy, ha még garanciás a lap, nem szégyen bemenni a boltba és "Tedd bele te ha tudod mert szerintem ez így hibás!", mert a feszegetés a legjobb helyeken is garivesztéssel jár, arról nem is beszélve, hogy ha jól értelmeztem amit mondtál, akkor nem csak az alaplap van veszélyben az ügyködés miatt, hanem a procilábak is. Persze, lehet, hogy nem jól értelmeztem, úgyhogy tényleg egy kép jó lenne a dologról. Ide vagy PÜ-be (mert nem ide tartozik) küldj egy linket a feltöltött képről ha tudsz
(Ja, és ha nincs benne a proci akkor a helyére kattan, vagy akkor sem?) -
haralambusz
tag
Ipon-hoz hasonló!
Mikor milyen kedvük van... Van amikor bunkók, van amikor segítőkészék! Mármint kiszolgálás szempontjából!
Gari szempontjából is két esélyes... volt amikor azonnal csinálták a dolgukat, de volt amikor meg a polgári törvénykönyv részleteivel kellett visszamenjek és harcoljak, hogy kicsit észhez térjenek!
De végül mindig én nyertem -
chaval
tag
-
chriskross
aktív tag
Akkuidő max 2 óra (min világítással)
De gondolom nem sivatagban akarod használni, ahol nincs kánnyektör
Nekem egyáltalán nem hangos a hűtésem.
Karcolódik rendesen, de a belső a lényeg
Én már nem tudom melyiken van és melyiken nincs. Mindenhol más képet raknak fel... Ezt meg kell nézned személyesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged