Új hozzászólás Aktív témák
-
peggy
csendes tag
Szia,
Én is ezt a notebook-ot (MSI VR610X-202HU) néztem ki, eddig csak jót olvastam róla.
Abban tudnál segíteni, hogy hogyan szól? Zenehallgatásra is szeretném használni, és persze nem árt, ha a DVD-k is hi-fi minőségben szólalnak meg. A gyártó weblapján csak annyit irnak, hogy Soundblaster kompatibilis, az üzletben pedig fogalmuk sem volt róla.
Előre is köszi. -
viny
tag
Annak a procinak a pontos neve: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual-Core Processor TK-55 - TK-55 == Turion. Amit linkeltem jó lesz hozzá biztosan, mert nekem is ilyen ketyeg a gépben.
Az SP3-ról csak annyit, hogy sokkal lassabb lett tőle a notim (VR610x-012HU), az SP2-hez képest (arról nem is beszélve, hogy előhozta az évek óta nem látott kék-halált is nálam). Viszont nem győzöm hangsúlyozni hogy ha tényleg yoo-t akarsz, akkor Byte XP 3.5 ! Már 3 hónapja használom, gyors, mint a pusztulat és soha semmi baja! (csak a java-t kell külön konfigoni neki, az meg fél perc sincs). -
viny
tag
Innen rakj fel egy "Power Monitor"-t és egy "Dual-Core Optimizer"-t is. Így nem lesz annyira melege, és egy kicsit gyorsabb is lesz
Szemezgethetsz a többi progiból is, de ez a kettő mindenképp ajánlatos!
Viszont az SP3 felejtős. Szerintem próbálj síma SP2-t inkább, de az igazi egy Byte XP 35 Ultra lenne. Azzal nagyon szépen hasít !!!Amúgy jól döntöttél, ennyi pénzért (szerintem) ez a legjobb ár/érték arányú noti most a piacon. Használd egészséggel!
Szerk.: ha Atheros WiFi van benne, akkor pedig ajánlom ezt az oldalt figyelmedbe (a global.msi.eu-ról töltött WiFi driverek nem mindig a legtökéletesebbek).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Béta iOS-t használók topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest