- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Nah feltettem egy gx600-asra. 1280X800-as felbontás mellett médium beállításokkal és 2X-es élsimításokkal szépen ment a játék akadás nélkül. High-on sajnos már nagyon lassú volt, viszont eszeveszetten gyönyörű
szvsz a winedre ráférne kis gatyába rázás, ha tényleg olyan vészesen sz@rul megy. -
vamzi
senior tag
-
zsoca929
aktív tag
Hmm...
ebben az állításodban eléggé kételkedek!
Akkor Te nem ismered az MXM szabványt és mit ad isten most találtam meg az oldalt ahol le van irva minden!(Köszi Peti a segitséget!)
Szvsz ebben lehet cserélni,sok más a listában felsorolt notiban is...
És itthon nincs de az Ebay-en elég sok van,és ide is szállítják...
Azért köszi!
Az infóm megerősítésére pedig itten vagyon a link,h nem "elméletileg cserélhető"[link]
-
helkis
veterán
ez az "IDA"-miatt van..
ahogy írtam, de szerintem 10.5ös szorzó nincs, csak 11-es, valszeg úgy jön ki, hogy egyik mag 2200-al megy a másik 2000-rel az átlaguk 2100Mhz, de lehet hogy rosszul gondolom..
a vga-órajeleit alapállapotban nem veszed észre, ha rivatunerrel kirakod osd-be, akkor játékok alatt látszani fog, hogy többel megy.. -
helkis
veterán
így van, nálam a GPU 475Mhz-lenne, de terhelve 513Mhz.re ugrik.. a shadder órajel is 950-ről 1026-ra kúszik fel, a ram sajnos nem megy feljebb..
a proci is tud egy érdekes dolgot (vagy inkább a platform), nálam nincs turbó gomb, de ha egy egymagos alkalmazás az egyik magot 100%-ra leterheli, akkor a 10x200-as proci, tud 11-es szorzóval üzemelni..ezt hívják "Intel® Dynamic Acceleration" -nek..
-
Coolmat
őstag
Én is köszönöm a leírást, kezd egyre szimpatikusabb lenni ez a noti
Iponosok már átírták az oldalukon a garanciát 2 évre. Mellesleg S-Video-ra is azt írják hogy nincs, pedig a fényképed alapján van. Az USB portokra is csak 3-at írnak (még a gyári oldalon is!).
D3mo, lenne egy kérdésem a gépeddel kapcsolatban: a kijelző felbontása 1280*800 vagy 1680*1050? A depo-n ez van kiírva: "15.4'' WXGA+, fényes", az Iponnál már ez: 1280x800 (WXGA).
-
chaval
tag
Az Assain Creed egy játék ami érdekel
Jah de most nézem nem is adtak ki hozzá demot,ezt a sz...ást
nah mind1
Am hogy hol lehet megnézni passz.....talán a leírása kitér rá...am mi a faxért van lematricázva?
még a minimális bővíthetőségi lehetőséget is megvonják az embertől :S
-
chaval
tag
oké oké
kapsz egy kis idő haladékot
jah am tudnátok ajánlani valami jobbféle, nem bumszli fülest hozzá?
Én Sennheiser pmx 100-at nézegettem de nemtom mennyire kényelmes,meg mennyire szól jól.
Jah még olyan kérdésem lenne a notival kapcsolatban,hogy van másodlagos vinyónak hely benne? És mennyi ram slot van?Azt elvileg tudom h 1x2giga + 1x1 giga nah már most nekem van itthon 1 gigás memóm,bele tudom pattintani?
illetőleg még 1 kérésem ha lehetne, megnéznéd hogyan fut a vason a Assasin Creed?
-
Buvana
aktív tag
Nagyon örülök a leírásodnak! Szemeztem már egy ideje ezzel a géppel, illetve a szokásos dilemmám volt, ami általában a notebook vásárlás előtt állók állandó jelensége. Csak megerősíteni tudtál a döntésemben! Hétfőn rendelem meg ip0n-tól. Utolsó pontosítás: ez az? ---> [link]
Érdekesség: az oldalon ez van: HDMI : nem
De úgy látom van. Hmm? -
chaval
tag
Üdv már megekerestem az iponoskat náluk el van írva
Ez tegnapi infó, mert még a külejére voltam kiváncsi h rajta vannak e a lángok...
Nah szval haver azt mondta megtudja szerezni 73ért elvileg...
Lehetne olyan kérésem hogy majd készítenél nekem pár képet a notiról?
Előre is köszi
-
Levin01
őstag
Nekem is 24hó garival adták a VR610X-202HU notit.
XP telepítéssel szintén a világon semmi gondom nem volt. Egyből felismerte a winyót és brutálisan gyorsan felment az XP.
Ami kicsit gond, hogy ha hálózatról megy a noti akkor a hangkari kimenete iszonyatosan zajos. Megoldás már megvan. Vennem kell egy Di-Box szűrőt és kész -
Coolmat
őstag
Üdv!
Szemezek én is ezzel a notival, érdekelne majd, mi a véleményed róla
Eddig egy MSI GX610PX-059HU volt kinézve, de +15 ezerért jobban megéri az Inteles társa. Majd leírnád légyszi a pontos specifikációját (kimenetek, videókártya ram típusa stb.)? Minden oldalon mást olvasok, és nem tudom, melyiknek higgyek.
-
BeneJoe
tag
Valoban, ha magat az ex600-as szeriat nezzuk, akkor tenyleg van hozza hsz boven, de a 253-as modellrol nem sok, kivetel kopasz 12 (Aki most ugye pont egy problemaval van elfoglalva...). Es azert eleg nagy kulonbsegek vannak az egyes modellek kozott ahhoz, hogy ne lehessen mondjuk egy 076-os alapjan megitelni a 253-ast.
Az x a vegen sztem csak elirasbol maradhat le...en mar nem lepodom meg az ilyeneken, a boltban ahol veszem, eloszor azt mondtak, hogy a t5450, 533 mhz-es FSB-vel megy, aztan amikor rakerdeztem, akkor mondtak, hogy: "ja, lehet, hogy 633..."
Ehhez kepest mar egy x a vegerol nem oszt nem szoroz! -
BeneJoe
tag
Hali!
Csatlakozom mentoshoz!
Cirka 600hsz-t olvastam vissza, de az ex600x-253 modellről szinte semmi infó nincs...egyébként én már megrendeltem, így nem nagyon van hova ugrálnom, de engem is érdekelne, ha valakinek van személyes tapasztalata a géppel!
Például mennyire igaz, hogy gyenge az akksija?Köszi,
BJ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest