- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyer
senior tag
válasz
Superman #11625 üzenetére
Jó deha megvan tuningolva pl nibitor al vagy bármivel ami feljebb rakja az órajelet akkor sajnos a hődisszipáció is nagyobb. És az msi-k ről mindent ellehet mondani kivéve hogy a hőleadásuk jó. Voltak itt kollégák akik probálkoztak házi barkáccsal ezt meg azt bele rakni és sikerült is, én azért nem probálnám főleg hogy akkor ugrik a gari.
-
válasz
Superman #11354 üzenetére
HA kifejezetten ehhez a notihoz ajánlják a VGA bővítést akkor lehet, hogy érdemes bele tenni egy diszkrét VGA-t, de ha csak általánosságban írták akkor az csak marketing-maszlag. Az nVIDIA baráti topic-ban annyit szívtunk a Hybrid-SLI-vel, hogy öröm volt az ATI-soknak olvasni
Ha működik akkor az első suspend-wake körbe tuti, hogy beledöglik az oprendszer: XP, Vista, Linux
-
-
-
ludsimon
veterán
válasz
Superman #11219 üzenetére
Az teljesen korrekt.
Engem aggaszt ez, mindjárt szétkapom amennyire tudom és körülnézek.
Akkor ez a PCMCIA-s hűtő most pont jól jön. Kis hely van a laptopban, szinte semmi levegő nem tud átmenni rajta, de majd ha meglesz...
Szerintem egy laptopnál nagyon sokat fog számítani, olyan -5 - 15C fok visszaesésre számítok. Majd megírom, hogy hogyan dolgozik. -
ludsimon
veterán
válasz
Superman #11185 üzenetére
250k körül. Lehet több is, de megmondom őszintén 300k felett sajnálnék egy laptopra kiadni ennyi pénz.
Vagy Dell vagy HP lesz a vége, mivel világgaranciás. Ha az MSI is az lenne, szó nélkül ugranék a GX720-ra, nagyon szimpatikus, csak a garancia...
Szerk.:
Azért fontos a világgarancia, mert nem magyarba lesz megvéve a laptop. -
Spec
őstag
válasz
Superman #10554 üzenetére
Na én is megnéztem az Everest 5-ös verziójával, de nekem csak sima PCI slotnak írja ami üres. Nálam nem mutat szabad PCIE bővítőhelyet. Megnéztem a BIOS-ban is, és ott semmi opció nincs ami az integrált VGA-t illeti, szóval kétes, hogy lehet-e párosítani mással. Még az is, hogy le lehet-e mondjuk tiltani ha teszel mellé egy másikat (esetleg letiltja magától az integráltat).
-
válasz
Superman #10556 üzenetére
az eco valóban csak vista alatt okés, de a touchpad kellene, hogy működjön - bár ajánlott hozzá a synaptics pointing device telepítése!
hiába na, nagyon látszik, hogy amikor kiadták ezt a notit, csak vista alá volt támogatás, és utólag adtak ki hozzá xp illesztőket, valamint olyan bios verziót, ami xp alatt is működik rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest