- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
Igazából én egyszer felraktam az asztalimra egy 64 bites Ubuntu linuxot, mert kíváncsi voltam mennyivel gyorsabb vagy több. Igazából semmivel nem gyorsabb. Hátránya viszont volt hogy a programok nagyrésze csak 32 bites rendszert támogatott, szóval nem tudtam használni őket. Azóta nem kísérleteztem vele újból.
-
x64 oprendszer, csak mert a proci 64 bit képes? manapság már szinte mindem proci az...
xp és vista esetében akkor kell 64 bit oprendszer, ha 4 gb memória van a gépben.
mellesleg xp x64 nincs magyar, illesztők is nagyon hiányosak alá, és még sorolhatnám a hibalehetőségeket...
vista x64 van magyar, jobb a támogatás, stabilabb, jobb. próbáld ki azt - ha már x64 kell - de csak ha mindenhez van aláírt x64 illesztő! -
Imibácsi
aktív tag
Figyelj ide! Ne haragudj ha túl vurgális, avagy túl illetlen lennék, de már engem is idegesít a blútútod.
Szóval leb*szod az egész driverét a g*cibe, vagy illesztőprogram újratelepítése manuálisan. Ott kiválasztod ezt az .inf file-t és akkor majd az lesz a driver. Ferstén? Ha ezzel megvan a telefonnal rácsatlakozol .Ekkor fogja telepíteni a telefont is modemként ami neked csumára nem jó, ezért majd a modemek közül töröld. Innentől elvileg menni fog. Próbáld meg.
(Ha folyton újra rakná a modem magát akkor le is tilthatod. Onnantól kussol.)
tök ugyanez a blútútom van szóval elvileg így mennie kell. Vistád van, ugye?
-
Balázs1986
őstag
Komolyan ne a Windows-sal akard kezelni a telefonod
MyPhone Explorer, Float Mobile Agent stb... Kiváló programok, kifejezetten telefon fájlkezelésre
Vagy, ha telefonról akarod vezérelni a gépet, akkor legegyszerűbb, ha:
- Bluetooth telefonon és gépen is bekapcs
- Tálcán bluetooth ikonra katt
- Eszköz hozzáadása
- Az eszköz be van állítva bepipál
- Ekkor elvileg keres, majd megtalálja a mobilt
- Hitelesítőkulcs megadása (pl. 0000)
- Mobil ekkor elvileg kérni fogja, annak is ugyanazt meg kell adni
És elvileg párosul is, ahogy írtam ezt, párhuzamosan meg is csináltam, már a mobillal irányítom az egeret -
-
Coolmat
őstag
Amit én screenshotoltam képet azon éppen 2500mhz-en repeszt a proci, ezért 320mhz a DRAM frequency.
Atitool: 2 lehetőség is van
1. default profilon a 3d perfomance csúszkájával állítod be a kívánt mhz-et.
2. Csinálsz egy új profilt, elnevezed mondjuk tuning néven. Ezen beállítod az órajeleket, elmented, majd a settingsnél a startup részlegen beállítod a defaultot (ez töltődik be a rendszer indításakor), a 3ddetection részen pedig a tuningra állítod ha 3d-s alkalmazást észlel, és defaultra ha kilép 3d-ből.
Ha biztosra akarsz menni, állítsd be a tuning profilnál mind3 csúszkát 500mhz core és 400mhz memóriára, majd find max core gombbal leteszteled mit bír. Ne ilyedj meg ha lefagyna, újraindítás után szól mi volt az utolsó még működő beállítás és ahhoz mérten állítsd be a profilt. Ugyanezt el lehet játszani find max memóriával is, ha pöttyöződne a képernyő akkor már a határon vagy, állítsd le a tesztet és vedd vissza az utolsó jó beállításra.
Ha így se lenne érthető majd mellékelek képeket is -
Coolmat
őstag
Régi az everest, mert biztosan 2 memória slot van benne, és dualban mennek. 4.5 már jól írja ki (tölts le egy trialt és nézd meg abban).
Szakszerű proci húzás: BIOS-bólDe csak óvatosan, mert notiknál nehéz resetelni a CMOS-t, vagy egyáltalán nem lehet, és akkor szervíz... Mellesleg procit húzni felesleges is, 2500mhz-es core2 mindent elvisz ami létezik.
Videókártyahúzásra nekem Atitool vált be, elég egyértelmű a használata, és okos módon be lehet állítani vele, hogy csak 3d alkalmazásnál húzza meg a VGA-t, kilépéskor pedig visszakapcsol. -
helkis
veterán
kezdésnek kérj kölcsön egy 4.2xxx-es everestet nem hiszem hogy 3 foglalat lenne a gépedben, lehet csak a kijelzés rossz.. ha az is rosszul írja, akkor másfelé kell keresgélni, pl megcserélni a 2 modult a foglalatokban.. elvileg van 1db 1Gb-os modulod, ill egy 2Gb-os, DCH.csak akkor van, ha ezek mérete megegyezik (itt ugye nem egyezik meg), de bebizonyosodott már, hogy notiknál ez sem feltétel, lehet egy biosupdate segítene ezen. ellenkező esetben garis javítás szvsz..
-
Coolmat
őstag
Uff!
Örülök, hogy végre megvan a webcam
Darth_Revan azt az eredményt úgy érte el, hogy a videókarit is húzta, de ezt le is írta a cikkben. A 8600M GT általában jól húzható, de semmi sem ziher, ki kell tapasztalni. Javaslom az Atitool vagy a Rivatuner progikat kipróbálásra, mindkettő alkalmas a feladatra. És persze csak óvatosan, mert az esetleges elfüstölt kártyáért senki sem vállal felelőséget (és gariban se fogadják el!!!). Nekem ezt sikerült elérnem 05-ben: [link]Ja és a ramok: pedig annak alapból mennie kell dualban, nézd meg pl memóriateszteknél mit ír az eredmény mellé a ramokra.
-
Windows NT
tag
Windows Pista alatt nekem rendesen megy, ha elindul a Win akkor nyomd meg a kamera bekapcs gombját, persze msn live messenger vagy skype kellene hozzá és ki lehet próbálni.
Inkább ami gázosabb volt a Bluetooth azt kicsit nehezebb volt mert nem tudtam, hogy mi az az ismeretlen eszköz még mindig, Bluetooth-ot kicsit frappánsabb telepíteni eszközkezelőből kell és a toshiba bluetotth driver kell neki.
Szóval a kamcsi nálam megy.
Milyen Os-ed van?
Vista, XP, ha XP akkor le kell szedni az MSI oldaláról a drivereket.
-
Balázs1986
őstag
Pont azért írta a keresőt, hogy ne 7ezret kelljen, csak mondjuk 50-et vagy 100-at
Aki 200x teljes nyugalommal válaszol ugyanarra a kérdésre azt HelpDesk-esnek hívják, és nem keres rosszulNem tudom, milyen tipusú wabkamera van a GX600-ban, csak azt, hogy 1,3Mpx. Ha Chicony modul van benne akkor az EX600, ha Bison modul van benne, azt az EX700, GX700, GX610 driverek közül le tudod tölteni. (A kamera bekapcsológombját megnyomtad már?
)
-
helkis
veterán
nyugodj meg, jót kaptál, egyébként a px a "butított" verzió: lángnyelvek nélkül, meg talán hogy nincs benne HD-DVD, ill nem Vistával kapod..
új GX600 userek: a problémák amiket kérdeztek, benne vannak a topicban nem új keletüek, ha egy topicban vagy és ott írsz bele a keresőbe valamit, akkor az adott topicban kikeresi a megfelelő szövegrészeket... érdemes használni!
200hsz óta megy ez "vettem egy GX600-at és nem megy semmi xp alatt"
kissé belefáradtam.. sorry!
-
Coolmat
őstag
Szia!
Töltsd le ezt első körben: [link]
Ennek 100% hogy fel kell mennie. Sajnos az nvidia nem támogatja a mobil videókártyákat semmilyen friss driverrel, kisebb-nagyobb trükkel lehet csak feltenni újabbat. Ha fenti megvan, és újabbat szeretnél a cikkben is említett 169.21-et fel lehet rá varázsolni a következő módon:
Töltsd le innen. Indítsd el a telepítőt ami az általad is leírt hibát fogja kiírni. Aggodalomra semmi ok, a megoldás itt lapul: [link]
Ez a kis letöltött fájl a kulcsa az egésznek. Az nvidia telepítő kicsomagolta magát a C:\Nvidia\win2k\169.21 könyvtárba, ide másoljuk be ezt az utólag letöltött nv4_disp.inf-et. Persze a telepítő így sem fog menni, ezért manuális eszközhöz kell nyúlnunk: Eszközkezelőben válasszuk ki a videókártyát, illesztőprogram fül, frissítés. Megnyílik a varázsló, itt kattintsunk a most nem opcióra, tovább, utána "Telepítsen a listából vagy megadott helyről", tovább, "ne legyen keresés, én magam választom ki a a telepítendő illesztőprogramot", saját lemez, tallózás, majd keressük meg az nv4_disp.inf-et ahova bemásoltuk. Ezután mehet a frissítés, ami közben fel fogja hívni a figyelmet, hogy nem WHQL a driver, de ezen lépjünk tovább. A varázsló frissíti a drivert, és egy újraindítás után már 169.21-es driverünk van. Ha a fent leírt módszer nem lenne világos itt egy kis angol útmutató képekkel: [link]Újabb driverrel még nem próbáltam, mert ez az inf fájl is eredetileg 169.09-hez tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest