- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
válasz
Buvana #13200 üzenetére
Na ezt jó tudni, h driver miatt van, mert nekem sem tudja a win7 kikapcsolni a monitort, az új Gf driverek meg nem mennek fel.
Próbáld meg, h leszedet a sima asztali drivert, és Mobility Modderrel megpiszkálod, így már felmegy a notira a sima asztali driver is. -
Windows NT
tag
Az viszont baj, hogy nem egyértelmű a gyártó tájékoztatása, pedig úgy hirdetik, hogy az akku is valami turbó teljesítmény vagy micsoda és teljesen feltöltöttre is csak max. 2.10 percet ír ki, azt hittem hosszabb az akkuidő, lehet nem gépzabáló vista kéne rá, úgyis tervezem az ubuntut vagy susét teszek rá majd.
-
alapból akkor lesz (mindig) maximumon a kérdéses érték, ha valamilyen teljesítménycentrikus energiasémát használsz - igaz vista esetében minden sémában külön beállítható, hogy mindig maximum órajelen pörögjön a proci -, vagy ha kikapcsolod az intel speed step funkciót (a bios megfelelő beállításában), egyéb esetekben alapban alacsonyabb órajelen megy a proci, és csak akkor ugrik maximumra (10.5 * 200) ha olyan alkalmazás indul el/fut, ami miatt a rendszer igényli a nagyobb teljesítményt.
amúgy kölünböző segédprogramokkal - vista esetében külön progi nélkül, az energiasémák beállításain belül - akár manuálisan is beállítható bármilyen minimum és maximum érték, amin pöröghet a proci. -
Coolmat
őstag
Frankó
Már én is a notiról írok (nehéz lesz megszokni ezt a billentyűzetet). Minden driver felment az MSI oldaláról, egyedül a webcam, ami nem hajlandó működni (lehet csak programot tett fel hozzá, amit letöltötem, a gyári cd-t pedig még nem néztem). Wifi csont nélkül összeállt (igaz csak egy B-s routerem van itthon, de netre az is elég). Kicsit bővebben, majd ha feltelepítettem mindent, ami szükséges. Ja és nagyon rossz helyen van ez az "í", de minden más egyelőre király -
Coolmat
őstag
http://global.msi.eu/index.php?func=driverfile&dno=6389&i=0
Ezzel próbáltad? Vagy a Realtektől szedtél le a hangchipnek megfelelőt? (Ha előbbi, akkor próbáld meg az utóbbit, ha az utóbbi, akkor próbáld meg az előbbit). Mondjuk én még nem tartok itt, 250gb-ot mire megformáz lemegy a nap...
-
mentos
tag
Igen az az amire a linked mutat.
Iponosoknál tényleg az van h HDMI : nem; de az is ott van h 3év ggari van ré, pedig az sem úgy vanpedig ez volt az egyik érvem vásárláskor, a 8600GT mellett
chaval:
Aksi mint írtam 6 cellás, ha jól emléxem, 4800mAh-s, de asszem a 6 cellásk amiket láttam mind annyik.
A beépített hangszórók jól szólnak, játékhoz szerintem teljesen elég, mondjuk amiket eddig kipróbáltam: C&C3 + KanesWrath, Full Drive 2: Hummer, szal ezeknek a hangja teljesen rendben volt, jack-en keresztül külső hangszórón még nem próbáltam, többcsatornás hangrendszerem meg nincs, szal azon nem is fogom.Egyébként én is pont ugyanígy jártam a noti vásárlással mint te h jóideje nézegettem, mire elszántam magam addigra az a típus megszűnt -> magasabb felszereltséggel lehetett csak kapni, és hálistenek a végén ennél kötöttem ki
Örülök h hasznosnak ítéltetett a leírásom, nem is fél órámba került végül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest