- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
doni78
csendes tag
megprobáltam jó volt, viszont volt ezen már linux,vista, xp, extended, mindegyiknél ugyan ez volt.felhivtam az alba szervizt ők azt mondják szokásos vigyembe hardver lesz.szerintük
felhivtam a helyi boltot ahol vettem ők meg vigyembe és tesznek bele másik vinyót szerintük az lesz a megoldás.
ma is megcsinálta bekapcskor hogy villanás kép nincs xp betölt de semmi,aztán második inditásnál ugyan ez, a harmadik nál szintén annyi külömbségel hogy xp felirat nem volt de az asztal már bejött.
amit még észre vettem hogy amikor ugymond jó bekapcskor akkor is a xp logo amikor a csík
megy lassan jön elő szakaszosan.de akkor legalább elő jön.
azért köszi a segitséget nem tudom valami majd kijön belöle.
a lényeg hogy ezt csak bekapcsoláskor és amikor a képernyőt a xp le kapcsolja ugye 20 -perc után akkor jön elő ,mondjuk 10 esetből 8 szor -
Zirowe
nagyúr
Hát igen, mindenki ezt mondja nekem,hogy hdmivel megy át magától a hang..Nekem lg tv-n nem ment át,csak miután engedélyeztem az s/pdif-et,de akkor a gép hangszórói is mentek,viszont ha lenémitottam a hangot(a digitális kimenetet maxon hagyva), akkor a tv-n is elment a hang,szóval ahoz a barbár módszerhez kellett folyamodnom,hogy beraktam egy fülest a gépbe,hogy elhallgassanak a hangszórók..Nincs erre egy békésebb módszer?
-
Balázs1986
őstag
Természetesen lehet
A router konfig több dologtól függ. Pl. hogy tisztán wifi lesz, vagy vezetékes is megy rá.
Itt egy elég jó leírás első és második része, csak belelestem, de ahogy néztem, kb mindenre kitérXP szempontjából elvileg itt is épp csak az a lényeg, hogy azonos logikai hálózatba essenek.
(Veterán Surecom routerem-mel mondjuk kb 5x konfigoltam fel a hálót mire meglátták egymást, valamiért nem szeret elsőre sikerülni olcsó eszközökkel)
-
MSIGX600PX
csendes tag
Chaval!
Lécci ird le még pontosabban h hogy csinaltad,mert én kamera bekapcs utan felteszem a progit amit mondtal,aztan restart aztan letörlöm a systembe a sárga kérdőjeles bizbaszt,utana ujrta restart es nem történik semmi,csak el kezd bénázni h nem fog a program hibátlanul mukodni stb stb és a kamerás progi meg nem is talal videó felveveő deviceot..
A Card reader meg tovabbra (driver csere utan) sem megy vkinek vmi ötlete??
Köszi
csáó -
MSIGX600PX
csendes tag
Köszi Chaval a segítséget én abbol a kis ábrából nem vettem ki h webcam,én egy 2esnek néztem..de te milyen szoftvert hasznaltal a camhoz(be tudnád ide linkelni?),mert en megcsinaltam amit mondtal de nemigazan mukodik..?
Neked a card reader müxik amúgy?
Ja és a turbo gomb egyebiránt csak parasztvakításnak van ott vagy csinál is vmit?mert én nyomogattam lelkesen de nem tanult meg a notim se vizen úszni se repülni..
Köszio csáó -
szokelaszlo
tag
-
spyduck
nagyúr
Ha GX600-ad van az még talán egy jó megoldás lehet, csak mert arról nem írnak rosszat de ha az is elromlik mi lesz? amúgy arról is rossz véleménnyel voltam az MSI elfogultságom miatt de Darth_Reaven felvilágosított.
Attól függ milyen árkategóriában, az én fantáziámat ez nagyon izgatja: [link]
-
Coolmat
őstag
Köszi, a gyári driver megoldotta, csak az a fránya nyomógomb is kellett hozzá...
Van 5.1-es hangrendszerem, de ezt sajna csak 1 hét múlva tudom neked megmondani, hogy viszi (holnap megyek nyaralni, majd a Balcsin keresem a hot-spotokat). Összevetsképpen, az alaplapomon lévő hangchip is Realtek, igaz régebbi verzió, de ez se viszi tökéletesen a dolgokat (windowsban alapból csak stereo, és néhány játék is csak így hajlandó megszólalni rajta, de pl. a Steam-es játékok csak a mélynyomót nem kezelik, minden más flottul szól vele 5.1-ben).
-
Balázs1986
őstag
Nem a pados kérdésre válaszolt szerintem, hanem még jóval előtte, hogy a processzor hűtőjét lehet-e cserélni másik fajtára is
Webcam driver nekem is vacakolt (kékhalálok sora), de egy másik MSI tipus driverei közül letöltve már jó volt, gondolom a legtöbb gépbe ugyanaz a Bison 1.3MPixel-es megy
-
ha a hangkártya szoftveres tesztje szerint minden jó (5.1-ben szól a külső hangrendszeren a teszt), akkor a bekötés és a három kimenet beállítása jó, a többi általában már csak a lejátszásra használni kívánt program beállításán múlik. olyan progi kell a lejátszásra, ami kezeli az 5.1 hangot, és a progi kimenetén be is állítható ez. bizonyos lejátszóknál külön plug-in kellhet az 5.1 kezeléséhez. a kodek is normális legyen! ja, és lejátszani is olyan médiát próbálj, ami 5.1-es (sima mp3 esetén nehéz 5.1-et kicsikarni)
-
mentos
tag
thx a haladékot
Sennheiser fülesben biztos lehetsz h jól szól, tapasztalatmásodlagos vinyóhelyet nem tudom...ha mondasz vmit h hol lehet megnézni szétszedés nélkül akkor megmondom, mert mint képen /tesztben/ is láthattad le van garimatricázva szal nem nyitogatnám fel szívem szerint
Memória slotokra is vmi hasonló igaz, de ha jól eméléxem, akkor a kézikönyv szerint 2 slot van benne.
Tudom én vok a bunkó tudatlan állat, de mi a nyavaja az a Assasin Creed?
-
mentos
tag
Hali én tegnap vettem ilyen kis aranyost és egyenlőre minden csodás, csak ajánlani tudom, nemsokára kicsit részletesebb tapasztalatokat is írok /kb. fél óra-óra múlva/.
Mint fentebb írtam XP simán felpattant rá, minden macera és állítgatás nélkül /sokakanak volt gondja a sata-s vinyók miatt h vmit biosban kellett állítani h elinduljon az XP install/.
Nem tudom milyen ajánlatot kaptál, de ipon-nál 180e-ért osztogatják.
Apropó! akinek még ilyen van:
kinek mennyi gari van rá?
Mert nekem iponosok 3 évet mondtak + honlapon is az van, de egyetlen helyen látok bármi garis infót a papírok közül, és ott 24hónap van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest