Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevenlovei
csendes tag
válasz
dominik009
üzenetére
Köszönöm a bőséges válaszodat.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar kapok a kérdésemre választ.
1 valamit nem értek, 071, 081, 070 széria majdnem ugyan az, de árban nem kicsit térnek el egymástól.
Ez hogy lehet sz.ted?Amúgy pont azt a notebookot néztem ki amit belinkeltél XD
Üdv: Steven
-
dominik009
csendes tag
válasz
chriskross
üzenetére
Mind1 egye fene nem az a 1 db ly betű fog agyonverni...
-
chriskross
aktív tag
válasz
dominik009
üzenetére
A másikat otthagytad...
-
dominik009
csendes tag
válasz
chriskross
üzenetére
Huh köszi xD
Nem tudom miért írtam ly-el xD láttad előtte J el írtam
Köszi mégegyszer -
chriskross
aktív tag
válasz
dominik009
üzenetére
Én kijavítalak, mert marhára idegesít:
kiJelző
Egyébként szép képe van szerintem is. -
dominik009
csendes tag
válasz
Stevenlovei
üzenetére
Szia!
Nos mit is mondjunk róla...
Gx600 -as széria az egyetlen olyan amivel nemnagyon voltak problémák ( fórumon olvass vissza
)
MSI most majd 50 ezer ft-val lejjebb vitte az árát ez ahoz vezet hogy nagyon jó választás ár/érték szempontjából. Az MSI azzal is kedvez hogy az új notikat a 71 eseket már 3 giga rammal ( 1* 1 giga + 1*2 giga ) ezek ugyanugy mennek elvileg dualba. A régi 250 GB-s winyó hejett 320 ast tettek bele ez is nagyon jó! És most jön a lényeg
( MSI GX600 régi hibája ) hogy a '' gagyi '' 6 cellás akksi helyett ami kb 1 óra kockulást engedélyezett belehajítottak egy 9 cellás akksit. Proci se gyenge benne főleg turbó gombal eredetileg 2,2 es de a turbó gomb megnyomása után 2,6 ghz- ra áll. Ez nagyon jól jön pl. rippelésnél, tömörítésnél de viszont fps játékoknál max 1-5 fps növekedést ér el :S.
Videókártya: Nos ez egy 8600 M tipus 512 MB-al, ez a kártya notik közt eléggé ottvan bár a 8800 is készül már de az csak jövő év elejére jelenik meg magyarországon :S.
Nos a gép:
-Erős vas
-Mostmár elvileg az akksi idő is kira. (9 cellának köszönhetően )
-Sok extra ( Egér + Táska )
-2 ÉV gari
Nos hogy necsak jót mondjak
:
Szerintem az egyetlen hibája az a kijelző.
Nem rossz kilyelző ez oylan erős közepes ( javítsatok ki ha hülyeséget beszélek xD )
Ha jó gépet fogsz ki ( nincs mem. hiba, pixelhiba, stb. ) jó választás ez a noti
Sok szerencsét!
És hogy el is hidd ezt a sok halandzsát itt 1 link: [link]
-
Stevenlovei
csendes tag
Sziasztok!
Gx600px-071-ről mondjatok véleményt ha tudtok.
most akarok notebookot venni és nem akarok elbaszni 250.000-et.Előre is thx
Steven.
-
rhonin
senior tag
válasz
eddie17
üzenetére
kell hozzá egy moddolt inf fájl és ha azt bemásolod a telepítőjéhez még mielött felrakod akkor működni fog. Van értelme szintem az efféle drivereknek mert nekem is jó 500 pontot dobott 3dmark06ban és a játékok is gyorsabbak valamivel. Ennyit megér
itt találod az oldalt ahonnan drivereket és hozzá való inf fájlt tudsz letölteni: [link] -
chriskross
aktív tag
válasz
dominik009
üzenetére
Kenyér gamestarosok (ezt érti aki érti)
Igaz braz? 
-
sipec
csendes tag
amugy ha a gamestarosok bedugnak 230ba a gepet, maris jobban menne a crysis

-
eddie17
addikt
Lenne egy nagy kérdésem. MSI EX600X laposom van, minden szép és jó, vista megy rajta, de a videókártya drivere elég réginek tűnik. A kártya 8400M G. A driver típusa: 156.80. Letöltöttem a 169.25-öst(legfrissebb whql) de a telepítő azt írja nem talál megfelelő hardvert a telepítőnek. Mi lehet a gond?
-
chriskross
aktív tag
válasz
dominik009
üzenetére
Tényleg van benne, bár sok értelmét nem látom
Akkor én kérek elnézést
Azért kicsit kusza volt amit leírt. -
dominik009
csendes tag
válasz
somaisten
üzenetére
Szia!
Nem vagy hülye. A GX700 ban tényleg van mélynyomó. GamestartTV-ben néztem amikor bemutatták ezt a gépet mindjárt linkelem is.[link] 3:40 től nézd onnan dicsérik a hangját meg hogy van benne mélynyomó

Segíteni sokat nem tudtam :S ( mert fogalmam sincs h lehetne működésre bírni ) de van benne mélynyomó.
-
somaisten
csendes tag
Amugy szeretem a laptopomat,nekem semmi bajom nem volt vele, 64 bites vistát használok, SCM nekem sem müködik,hibaüzenetekkel leáll,sztem a 64 bit miatt. De elvagyok nélküle. Csöndes,gyors, nekem pl a touchpadja nerm tetszik,elég érzéketlen, de egeret dugok neki és ugy jo. Én nem tudok egyébként rosszat mondani rola, jo kis gép ez.
-
somaisten
csendes tag
Aham!
Köszi.Szoval csak a külön csatlakoztatott subbra gondol. Én ugy értelmeztem hogy van benne valami mélyhangszóró. De ezekszerint én voltam hülye. Bocsi. De azért köszi. -
chriskross
aktív tag
válasz
somaisten
üzenetére
?? Átvágott?

Azzal hogy nem pakolt a gépedbe 6 hangszórót?
Aminek ugye nem lenne túl nagy térhangzása
Már bocs, de most elég nagy hülyeséget írtál...
5.1-et beállíthatod és optikán (vagy HDMI-n 8 csatornában) hallgathatod, de NINCS beépítve hangszóró a gépedbe ezekhez! Azt külön kell csatlakoztatnod.
Ezen az oldalon megtalálod a "Theater Class 4 High-Stereo Speakers and Subwoofer" jelentését az oldal közepén (még egy szép kép is van hozzá):
[link] -
somaisten
csendes tag
Ha még itt vagy nézd már meg légyszives.
http://global.msi.com.tw/index.php?func=prodpage2&maincat_no=135&cat2_no=271
tekerd le a gx700-ashoz,ott szerepel:Theater Class 4 High-Stereo Speakers and Subwoofer
Na,vélemény? -
somaisten
csendes tag
Akkor köszönöm szépen. Nem is keresgélem tovább. Gondoltam hogy átbaszás. Mert ugye a dolby beállitásokban 5.1-et lehet állitani, vagyis a subbot is lehetne. De az MSI tuti átvágott. Mégegyszer köszi.
-
somaisten
csendes tag
Hi all!
Van egy gx700-004 hu laptopom. Ugy olvastam kellene benne lenni valami mélyhang hangszórónak. Nem merem subbnak nevezni,ehehehehe. Kérdésem: hogyan tudnám elöcsalogatni? A HD audio manager nem találja, mikor hangtesztet kérek mintha kapcsolna valamit de hangja nincs. Valakinek müködik egyáltalán? Van ebben ilyen szerintetek? Köszi a válaszokat. -
spacer
aktív tag
Sziasztok! Ha valaki szeretne egy két hónapos EX610-est, dobozában, hivatalos magyar garanciával, az írjon püt, most nagyon olcsón, nettó ár alatt megkaphatja az enyémet...
-
Tunner
csendes tag
Hello!
Laptop vásárlás elött a kövi gépról szeretnék kérdezősködni attól akinek ilyen vagy hasonló van..
http://depo.hu/msi/ex610x-011humennyi ideig bírja az aksi?
és ha van vkinek 3dmark-os eredménye annak örülnék.
meg úgy általában mi a véleménya notiról..
-
sipec
csendes tag
nah kis overall ujra ex610emrol!
-aventi zug egy kicsit, de engem nem izgat, a hutese nem valtozott(jatekokkal v tomorites kozben max 75fok)
-hiaba teszem a sponge-t bele, mikor osszecsukom, par helyen osze van karolva a cucc, ami spec szinten nem zavar, de akkoris......
-webcam nkem szar, mostmar nem fejjellefele mutatja a kepet, de az esetek 90%nal azt irja ki az msn, h nem tudom hasznalni, mert "mar hasznalatban van", pedig akkor bootolt be kb a gep..ennyi negativumot tudok osszeszedni majdnem 2 honap hasznalat utan!
epp oblivionozok rajta, hdr-ben 1280, persze csak medium meg csomo minden le van low-olva, de ennel a jateknal nem a graf szamit
wow is megy vele nagyon szepen, ott max grafon jatszok majdnem..es mindezt vista alol!
szal jo vetel

-
chriskross
aktív tag
válasz
Ben_SkaKid
üzenetére
Aha. Közben rájöttem a hardverbeli különbségre a 13as és 71es között. Az enyémben nincsenek zöld ledek, azaz, ha átkapcsolok Turbo battery üzemmódba, akkor ugye nem tud átváltani zöld színre. Tehát a Turbo gomb körül nekem csak 4 led (a narancsszínűek) van miközben 8 lednek van helye (4 zöld és 4 narancs). Úgyhogy szerintem itt megengedett egy kis modding
Ki is használom majd 
-
Ben_SkaKid
csendes tag
válasz
chriskross
üzenetére
Hát igen, de vagy szaggatás, vagy kis akkuidő

Am 1 órát nekem úgy bír

-
chriskross
aktív tag
válasz
Ben_SkaKid
üzenetére
Igen azt gondoltam. Csak akkor kb 20percig bírná

-
Ben_SkaKid
csendes tag
válasz
chriskross
üzenetére
Notebook hardware control-lal be lehet állítani, hogy akksiról is max procin menjen, legalábbis Vista-val, de gondolom XP-vel is

-
gr.bence
aktív tag
sajnos az enyém volt már szervízbe én ott megkérdeztem ramot,vinyot lehet benne otthon is cserélni nyugodtan nekem szervizes mondta ja meg fel lehet nyitni nyugodtan takaritani.....(port kifújni)
ott én kértem azért 3 matricát
biztos ami biztos alapon..........röviden ennyi

nekem nem zöldül a turbo gomd de nem is érdekel mert takarékos módra vált ugy hogy lesza.. milyen színüen világit a gomb

-
Kokkantas
senior tag
Hello.
XP sp2 ex610x notival amikor akkuról megy akkor nagyon belassul. Minden telepítve van, az okát nem tudom. Valakinek van valami ötlete? Keresgéltem, de nem találtam semmi, hogy hogyan tudnám megoldani a problémát. Lehet, hogy csak én vagyok a vak.
-
chriskross
aktív tag
válasz
gr.bence
üzenetére
Nekem semmi ilyet nem csinál...Pedig a legújabb SCM van fenn és semmilyen ikon nem jelenik meg, ha bekapcsolom a kamerát...
shagy-nek XP-je van és bezöldül...Shagy: Olvasd el az előző hsz-eket, ezt már kitárgyaltuk. Ha nincs kedved, akkor csak annyit írok, hogy ha nem piszkálod, akkor nem kötnek bele, még ha megrepedt akkor sem.
-
kola1234
tag
Én pl tegnap szembesültem azzal is, amikor a sempront kidobtam,és beraktam a turiont, hogy AMD ék csináltak valami drivert XP hez a duplamagos prociknak.
Felrektam a magyar sp3 at is.Mintha jóval fürgébb lenne a gép. -
gr.bence
aktív tag
válasz
üzenetére
a turbo gomb a sebességet nyomja
emeli az fsb meg valami még kicsivel gyorsabb lesz a gép..........de csak akkor ha hálózatról üzemel(töltöről)viszont ha csak aksiról megy a gép és akkor nyomod be a turbo gomdot akkor meg takarékos üzemódra vált és tovább birja az aksi nálam ez igy münködik........
a turbo gomb én ugy tudom hogy csak vista alatt zöldül be mert neki van valami fasza takarékos bizbasza........
amugy meg van egy jó progi ami az MSI hivatalos honlapján fenn van az a neve hogy SCMsystem controll manager........felrakod és utánna mindent kijelez hogy mit kapcsoltál ki vagy be pl: bekapcsolod a webkamot akkor jobb lent kis kép benne a webkam ha kikapcsolod akkor jobb lenn kép webkam áthúzva.........
amugy ezt nézzétek meg kis irás az MSI GX600PX-emről videó hozzá vidkari driver ramokról kis irás valami saját szerzemény valami gyüjtögetett...........LINK
remélem tudtam segiteni azért........pápá
OFF-ROAD 2008 A KIRÁLY JÖJJÖN MINDENKI SOMOGYBABODRA.................ÉN KINT LESZEK.
-
shagy
tag
válasz
chriskross
üzenetére
jah, én arra mondtam, hogy nincs mellé telepítve más a pontos neve a gépállatnak: GX600PX-071
Semmit nem tudok állítani, az a fura, egyszer itt szóvá is tettem, hogy mennyire nincs XP támogatottság... mert tudtommal nincs semmilyen program xp alá. -
chriskross
aktív tag
Biztos van mellette még valami. Csak sima gx600 nincs. Vagy gx600x vagy gx600px vagy gx600e és még ezek után is van egy szám plusz egy hu jelzés, hogy milyen konfig...Ha megnézed a laptopod alján a matricát, oda le van írva. Elég csak a HU-ig leírnod. Nekem U-s BIOS van fenn, úgyhogy az akkor biztos nem. Miben tudod állítgatni a energiafelhasználás módjait? Milyen progi?
-
shagy
tag
válasz
chriskross
üzenetére
gx 600 nincs mellette semmi elvileg... csak ami az msi lapjáról erre a típusra vonatkozik (ott is a 2008as változatnál szedtem le) a bios v1.0T
mondjuk nálam látsztólag semmit nem csinál az scm, legalábbis nem lehet állítani rajta semmit... csak beállíthatok egy levelezési fiókot és kész
-
shagy
tag
válasz
chriskross
üzenetére
akkor bosszantalak, hogy ez nekem mind Xp alatt van...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
chriskross
aktív tag
Nekem semmit nem csinált ezelőtt a Turbo gomb, ha nem volt hálózaton. Mondom felrakom én is az SCM-et, hogy nekem is legyen turbo battery módom. Felraktam, újraindítottam és ha lehúzom hálóról és benyomom, akkor gondolom átkapcsol, de se nem zöld a turbo gomb körül, se nem írja ki, hogy átváltott, csak abból veszem észre, hogy leveszi a kijelzővilágítást minimumra. Ebből gondolom, hogy Vistára tervezték ezt is, mint a Hot Start-ot. De előbb rakok fel 98at mint vista-t
. Amíg van támogatás XP-re, addig biztos nem rakom fel a vistat... -
satel
tag
sziasztok guruk
van egy ex610-em, és a lemezen nem adtak touchpad finomhangoló programot
a synaptics oldalról használhatót nem tudtam letölteni
valakinek van ötlete, hogyan juthatok ehhez?
köszi -
shagy
tag
[link]
nna?
-
shagy
tag
válasz
chriskross
üzenetére
amikor aksival használod a turbo gombot, akkor turbo battery módba lép (ki is írja alulra) olyankor spórol a teljesítménnyel az akksi javára... akkor erre én jöttem rá elsőként?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
majd lefényképezem... -
kola1234
tag
Esetleg akinek TurionX2 van, megnézné nekem pl az AMD Power Monitorral,hogy neki is le föl kapcsolgat a cpu?
A sempronnál tápról 1800 on ment, ha lehúztam akkor 800on.
Ellenben a TurionX2 le föl vált a feladatoktól függően baromi gyorsan 800/1600/2000közt.
Igaz így takarékos, csak ennek ilyennek kell lenni? -
kola1234
tag
No.
Szóval kicsit bővítetem.Gyári gép:
MSI M670X-070HU
CPU:AMD Sempron64 3500+ 1x1800MHz 1x512KB L2
RAM: 512MB DDR2 667MHzMost:
MSI M670X-070HU
CPU: AMD MobilTurion64x2core 2x2000MHz 2x512KB L2
RAM: 2x1G DDR2 667MHz DualChanel.A Sempron 25W a Turion 31W fogyasztású.
Szerintetek érdemes bele 7200prm vinyót venni?
Akku üzemidő nem igazán zavarna ha csökkenne. -
AlienM
tag
Hali!
Nagyon sok oldalt elolvastam már, de egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy jó választás lenne-e egy ex610-es msi notebook.
Nagyon sok probléma van ezekkel is mint a vr-es szériával?Bocsi, ha offnak számít a hozzászólás.
Előre is kösz (jöhet privátba is).
-
shagy
tag
meg még kérdezek gx600-nál van ugye ez a turbo dolog. nem nagyon jövök rá,hogy mikor tudom kapcsolni a turbo battery üzemmódot (ilyenkor többet spórol valamilyen beállításokkal). Mert amikor már jó ideje nincs a töltőn és ha csak akkor kapcsolom be vagy már megy is egy ideje, akkor se tudom azt kapcsolni, de ha éppen lehúzom a töltőről, akkor be tudom kapcsolni... mi a logika? (mert nyilván nem ez
) -
shagy
tag
gari témáról jut eszembe... mi van akkor, ha az az érzésem, mintha kiszáradna warranty matrica az alján (azt az állatot, aki kitalálta az a matricát
) és mintha kezdene berepedezni... 
-
viny
tag
Akkor yahoo!-t használj.
Egyébként itt az írják, hogy ennek a procinak a max az 100 fok. Plusz több fórumon is megemlítették hogy 70+ fok egyáltalán nem ritka neki...
Viszont gondolom mondanom sem kell, hogy a laptopokban nincs olyan bika hűtés, mint az asztali gépekben, így ne csodálkozz hogy 3/4ed óra 100%-os teljesítmény után 77 fok; ennyi símán belefér.
Tehát no para, viszont ha így hajtod a gépet, szerintem símán ruházz be egy hűtőpadba. Hidd el, megéri.
-
shagy
tag
parás ugyan nem vagyok, csak néha meglep, amikor megnézem a hőmérsékletét, mikor már nagyon érzem, hogy sok lehet... (csak érzésre.
szal mikor videót rippelek és megy vagy 3/4ed órát mindkét mag 100%-on, akkor az everest 77°C is emleget... Ez egy core2dou-t T7500... hol lehet utánajárni...
( a google poén nem ér!
) -
viny
tag
Attól függ hogy milyen proci ketyeg benne.
Pl. egy Athlon X2 TK-55-nél símán felkúszhat 60-65-70 fokra is terhelten, és no para.
Az Intelek minimum 5-10 fokkal hűvösebbek szoktak lenni, azokról sajna személyes tapasztalattal nem szolgálhatok. Ha viszont nagyon parás vagy, vegyél egy hűtőpadot a noti alá, és akkor biztosan nem lesz semmi gáz! -
-
hdcsaba87
aktív tag
-
Stevenlovei
csendes tag
Sziasztok srácok!
A segítségeteket szeretném kérni. Notebook vásárlás előtt állok és nem tudok dönteni.
msi gx600-as széria ami biztos, de azon belül van 3 típus ami között vacilálok.013 - jó lenne, mert elég sok jó infót olvastam róla a fórumban, viszont az a bajom vele hogy a kijelzője az max 1280*800 ára = 270.000 HUF
081 - ez is tetszik, ennek jó a kijelzője 1680x1050, 320Gb vinyó, viszont a ramok nincsenek dual chanelben, mert 1*2giga + 1*1giga. ára 260.000 HUF
070 - ez ugyan az mint a 081 csak a ramok nem 667 hanem 800mhz-en mennek, ha jól olvastam a termék leírásában. ára = 285.000 HUF
Azon gondolkodtam hogy megveszem a 081-et és cserélek benne ramot, hogy dualban menjen, csak nem tudom hogy ugyan azt a teljesítményt kapnám e vissza mintha mondjuk megvenném a 013-ast vagy a 070-t.
azt sem értem hogy mi ez az árkülönbség köztük.
013 kevesebb ram, kissebb kijelző, kissebb vinyó, - 081 jobb mindenben és 10.000-el olcsóbb.
ha tud valaki akkor legyen kedves és segítsen meg pár jó szóval.
Előre is köszi..
Üdv. Steven

-
viny
tag
válasz
hitchins
üzenetére
Hitvány anyagból van. Ennyi a baja. Sajna ez egyes MSI-k tipikus betegsége.
Amúgy pontosan hol repedt meg? Az enyém egyenlőre még tutin egyben van, de az egyik ismimnek már szintén megrepedt a proci szellőzője felett. Lehet hogy nem tesz jót a műanyagnak ha sok meleg(ebb) levegőt kap... , de ez csak tipp. -
shagy
tag
GX-600 08'am van... honnan deríthetem ki, hogy meddig melegedhet a gépem? mennyi lehet a normális? melegszik rendesen, de nem aggódok, mert nemtom mennyi a túl sok...

-
Barnes
aktív tag
Hello!
Remélem tud valaki segíteni, bár attól tartok szervíz lesz belőle.
Olyan problémám lenne, hogy bekapcsolás után nem mindig van kép.
Visszaolvasgattam olvastam, hogy alaplapi hiba is lehet, de nemtom, hogy ez az-e, mert a windowst betölti, hallom ahogy belép.. Sokadik próbálkozásra bejön a kép, nemtudom mi lehet a probléma.
A típusa a laptopnak: MSI M677X-038HUa szervíztől félek, hogy sokáig tartana nagyon.
még egy kérdés: ha mégis szervízre kerülne sor meg lehet azt oldani hogy kiveszem a merevlemezt és úgy viszem oda? csak mert szinte fullon van és nem nagyon tudom addig mire kimenteni.Előre is köszönöm a választ/válaszokat!
-
hitchins
őstag
+1 kérdés
Bátyámnak van egy ex600-asa. Kane and Lynch viszont nem indul nála.(eredeti játék)
Azt írja, Kane&Lynch.exe hiba és kidobja, pedig nálam megy gond nélkül.Van esetleg ötletetek?
köszi
-
hitchins
őstag
Sziasztok!
Msi 655x-em van kb 14 hónapja. 8 hónap után cserélni kellett a kijelző burkolatát mert a zsanérnél elrepedt. Most újabb 6 hónap után újra szétment.
Korábban olvastam már, nem egy embernél előfordult, illetve a szerviz is azt mondta, hogy igen van ilyen, és jó ha időben beviszed, mert nagyobb baj is lehet belőle.Valakinek volt már hasonló problemája, nem lehet valami végleges megoldást találni?
Nem szeretnénk félévente szervízbe menni és 2 hetet várni a gépre.
-
Abri
senior tag
Hy all.
Egy ismerős levédte jelszóval az MSI VR600 notija bios-át és nemtudja kikapcsolni a jelszót.
Mikor belép a biosba,csak userként van bent és nem aktívak a beállítások (view only item).
Vki tudna segíteni?? -
Tony21
tag
válasz
Informátor
üzenetére
Köszi szépen! Holnap leadja!
-
Totis
aktív tag
Sziasztok!
Van egy MSI S270-es notebook-om. Nagyon szeretem de van pár idegesítő hibája.
Tudnátok pár kérdésben segíteni:
- USB-ről boot-olást hol lehet beállítani? BIOS-ban nincs és új BIOS-t sem találok hozzá.
- touchpad-al van valami probléma. Ha gépelek vagy bármit csinálok akkor az egér aktuális helyzetére viszi a kurzort. Próbáltam állítani a mintavételezési időt de nem segített.
- SD olvasó csak akkor működik ha tartom benne a kártyát.
- Memóriát szeretnék benne bővíteni. Kinéztem magamnak 2x1Gb-ot. Viszont még garis a gép és én nem akarom szétszedni. Hol lehetne belerakatni memóriát?
- A hivatalos szervízről mi a vélemény? Írtam nekik levelet de senki nem válaszolt.Előre is köszi!
-
törölt tag
válasz
Ben_SkaKid
üzenetére
Thx!
-
wargaborka
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. MSI GX700-as notit néztem ki magamnak, bruttó 228-ért ami a felszereltségéhez képest sztem nagyon jó ár. Tudása, kinézete stb.. nagyon tetszik, de olvastam róla nagyon lehúzó tesztet, kicsit közönböset is és néhány rossz véleményt.. és sok jó véleményt.. elsősorban a túlmelegedést emelték ki a kritikák és h nem használja ki a teljesítményét megfelelően.. meg h az akksija is határeset..
Ha valakinek van ilyen gépről tapasztalata vagy hasznos infoja, azt megköszönném ha leírná
ugyanis néhány napja ezen őrlődök és nem tudom h megvegyem e vagy nem.. -
törölt tag
válasz
chriskross
üzenetére
Hm... Érdekes, lehet ez valami notebookokban működő technológia, mert asztalin ilyet még nem láttam.
-
Ben_SkaKid
csendes tag
válasz
üzenetére
Hali!
Visszaolvastam, a fifákról nem tudok nyilatkozni, a ProStreet 1280as felbontásban közepesen-maxon 20-25fpsen megy, painkiller overdose 1024ben szintén közepesen-maxon 40fps körüli, effekteknél (ellenség fejének leszakadása stb) lecsökken 20körülire,
1nsane című 10éves terepjárós játékkal mindent maxra véve tökéletesen elszórakozok
Wifi problémám annyi volt, hogy haverom fix ip címet állított be mikor telepítettük a rendszert, és ezért nem ment, de mostmár minden rendben vele.
Bármi kérdésed van, pü vagy vegyél fel msnre nyugodtan
-
törölt tag
válasz
chriskross
üzenetére
Hát ilyenről még nem hallottam... A DC-nél mindig is kritérium volt az azonos méret, azonos memóriaszabvány, azonos órajel, a márka már nem lényeges. Olyan létezik, hogy két különböző órajelű megy DC-ben, de csak úgy, hogy az alacsonyabb órajelűhöz fog igazodni a magasabb. A méretük viszont nem lehet különböző.
-
kola1234
tag
válasz
chriskross
üzenetére
Nekem alap notiban is megy a dualchanel.
1*1G Kingmax ram
1*1GMicron ram.
ciklus stb mindene ugyanaz mindkettőnek.
csak más márka. és megy dualban.
szal gondolom a többi noti sem válogatós nagyon. -
Stevenlovei
csendes tag
Érdekelne még hogy a 070-ás típusban új N-es wifi van e és hogy a 8600 az gt vagy gs.
ezeket az adatokat sehol sem találtam meg.Üdv. Steven
-
chriskross
aktív tag
válasz
Stevenlovei
üzenetére
Én is úgy tudtam, de valaki írta itt (talán pont ebben a topicban) ph-n hogy 3Gb-nál is lehetséges...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Indul a ChatGPT Health
- További aktív témák...
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Hp Zbook 15 G6 i7/32gb/1TB M2 SSD/ nvidia Quadro
- Dell Vostro 3578
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- GP76 Leopard 10UE 17.3" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 (130W) 16GB 1TB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

bocsi.
) és mintha kezdene berepedezni... 
( a google poén nem ér!
)