Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • házimozis

    tag

    válasz Scoobyka #4503 üzenetére

    Scoobyka
    Eltávolítottad a korábbi változatot?
    Egyforma kártyánk van, a driver kizárólag 7400-7600, 8400-8600 kártyákra írodott. ...Ne-má' nem megy?! :O (tényleg lelasultál? :B )
    ...Eltávolítás után alapértelmezett VGA-butában indul újra. Ja! Az automatikus driverkeresést kapcsold ki, (az egy idióta) és kézzel mutasd meg a telepítő inf- jét. Ugatni fog, hogy nem ellenőrzött db, mert moddolt az inf. de niná hogy WHQL-s a driver, tehát ellenőrzött. Elsőre felraktam, még a régi ForceWare profilokat is meghagytam (rákérdezett) és úgy ment fel hibátlanul. ;)

    SpyDuck
    673-673...Ha mindenáron egy alsó-középkategórás típusssal akarja bárki megoldani azt, amit nem lehet vele, mert olcsó NEM advanced-gamer hardver - ellenben itt mindenki arra használja - vagy szíjjel akarja pikarni, akkor persze, hogy csak gyalázkodást olvasni.
    Tudom, hogy a pénz nagy Úr, de az igényhez kell hardvert venni, és nem a "2 kilóért legyen játékgép is" hozzállásból nekikezdeni. (megfordítva ha csak 2 kiló van, asztalit kell venni játékcélra)
    Pl. tudok itt (velem együtt) 4 db (már kifutott) L745ről, ...listázz hardverhibát légyszíves. ...Ahogy nem istenítjük, úgy nem is köpködjük, mert korrekt darab - használjuk.
    Nekem tök mindegy, ki mit hova húz, dönt el, DE a ralitásérzéket nem kell a hangulati elemeket tartalmazó hozzászólások alapján elveszíteni. :(
    A végső érvem ehhez:
    Karácsonyra vettem PDAt. (+GPS+GSM muszály volt egy készülékben) Az első két nap után, azt gondoltam, hogy falhozvágom. :((( Aztán elkezdtem lesz@rni a tengernyi "okosságot" amit összehrodtak róla, és a saját fejem után menve testreszabtam. Működik. Ha a tutti bemondásokra hagyatkozom, akkor +50 rugóval drágábban vettem volna - és van egy jó hírem - ahhoz is alkalmazkodni kell.

    Mottó: "ne itélj elsőre"
    Üdv.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák