- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
én is nagyon untam magam délután, és futtattam néhány (szám szerint 26) tesztet. az eredmény megfelel minden elméletnek: a ramteljesítmény lineárisan nő az órajel függvényében és az időzítések kb 1-2%-os teljesítménycsökkenést hoznak azonos órajelen. ramnál is kb ugyanez a helyzet, a photoworx és a zlib teszt produkált néha kicsit fura eredményeket (jobb késleltetésnél lassabbat), de legtöbb esetben 1%on belül volt az eltérés, amit a mérési hibának tudtam be.
sajnos az is kiderült, hogy 4 modullal nem fogok 235-ös FSB fölé menni, ugyanis bármely beállítással (szorzó, ram-osztó, időzítés), agyonfeszelve is fagyott már 240 fsb-nél (valszeg ramvezérlő nem bírja). viszont a gyárilag 2,5-4-4-7 400mhz, 3-4-4-8 500mhz-re megadott ramok vígan mennek 2,5-3-3-6 470mhzen

ha ma még lesz kedvem, akkor letesztelem 2 modullal is, valamint megpróbálok még a procinak is adni (11x235 most).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest