Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viktor X

tag

válasz Viktor X #1503 üzenetére

Na rászántam magam és betettem a HDD-t egy másik gépbe. Bebootolt az XP és mikor meg akartam nyitni a meghajtót azt írta ki, hogy a meghajtó nincs megformázva. Szerencsére nem volt rajta semmi pótolhatatlan, ezért úgy döntöttem, hogy visszarakom a gépembe és megformázm. Elindítottam a bootolható telepítőt és amikor a formázáshoz értem kiírta, hogy ismeretlen partíció és nem tudja megformázni. Ezután partició törlése új létrehoz és már ment is a formázás. Elért 4%-ig majd nagy kerregés és 31percig tovább se ment, de aztán ''begyorsult'' és már 19%-nál tart 40 perc elteltével és 4%-ot elhagyva a kerregés is abbamaradt. Úgy érzem ezt a winyót vihetem vissza. (2 év 8 hónapos 80GB-os Samsung SATA)

A ramot is megnéztem és az egyik 512-es modul mátol csak 256-os amit holnap szintén vihetek vissza.

4 napja raktam fel az 1.C biost. Nem tudom van-e köze a dologhoz, de visszarakom az 1.9, mert mióta 1.C van a gépem totál begolyózott.

mióta 1.C van:
    1. néha kiírja hogy csatlakoztassam a tápkábelt a VGA-hoz (gép áramtalanít majd vissza a konnektorba és már jó is)
    2. néha amikor elindítom a gépet színes kockák villognak mindenfele a monitoron (szintén áramtalanítás után jó lesz)
    3. egy csomót szarakodik bootolás közbe a ''detecting array...''-nál (~20 másodperc) pedig raid le van tiltva
    4. előjött ez a ramfelezős mániája
    5. valószínű egy winyó is elhalálozott (meg ez az adatvesztés akkor is bosszantó ha a winyóm mégis jó, de ez majd kiderül ha végzett a formázással, rátelepítettem a windowst és leteszteltem)

És az eddigi 1 év alatt semmi problémám nem volt. Most vagy ez a bios ba..ott ki velem ennyire vagy csak szerencsétlen véletlenek sorozata, de még egy két ilyen és bontás lesz.

Új hozzászólás Aktív témák