- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
karlkani
aktív tag
-
canniball
nagyúr
Aki lesz@rja az szvsz önmagát minősíti, neki lehet írni olyan kedves választ, mint
Kedves XY! Mint legutóbbi levelemben jeleztem Kovács úr feladatait egy ideje én látom el. Kérdésére az alábbi választ tudom adni: ... Tisztelettel: Saját Név
Vagy esetleg:
Kedves XY! Mint legutóbbi levelemben jeleztem Kovács úr már nem itt dolgozik, a feladatait már én látom el. Mivel a címzett Kovács úr volt levelét továbbítottam számára, ha esetleg mégis úgy érzi az inkább nekem szól állok rendelkezésre, kérem bizalommal forduljon hozzám! Tisztelettel: Saját Névakyyy!
És mégis hogy a fenébe írnád át te más gépén a címtárat? -
copass
veterán
-
Kiexportálod mindet (kihúzod az asztalra, vagy mentés másként, nem emlékszem pontosan). Tedd mappákba, ha a levelezőben is almappákban voltak, így nem kevered össze. TB-be visszatenni sem nehéz. Kijelölöd a leveleket, majd ráhúzod a TB ablakára. Amelyik mappában állsz, oda teszi, az eredeti dátumnak megfelelő sorrendben.
-
Atapi
senior tag
szerintem mozbackup megoldja, de ha nem, akkor kézzel gyakorlatilag bármilyen két os között mozgathatod a profil mappát. én pl xp és linux között migráltam anno gond nélkül, ami nagyobb váltás, mint egy xp vista...
mondjuk ugye azt ne felejtsük el, hogy az outlook express és a win mail más program, így nem róható fel nekik, hogy miért nem kompatibilisek egymással. a thunderbird az egy program, akármin futtatod, így a levelezést is ugyanugy fogja tárolni, csak máshol.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest