Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lucky07
aktív tag
Sziasztok nekem is tudna segíteni?
Fent le írtam mi a probléma! -
lucky07
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi lehet ennek az oka!
http://kephost.lupec-tracker.eu/files/v33cc2gs5ofkktxkz62u.jpg -
lucky07
aktív tag
Az miért van, hogy ha a szűrökből törlöm a már leszűrt üzeneteket a mérete mégis megmarad!
Pedig a szemetesből is törlöm! -
lucky07
aktív tag
Sziasztok!
A levelekre hiába készítek szűrőt utána nem tudom szerkeszteni mert meg sem jelenik ott ahol a szűrők szoktak lenni és szerkeszthetőek.
A nekik készített mappa az elkészül ahová a leveleket kellene pakolnia de se tovább!
Tudtok ebben segíteni?Köszönöm!
-
lucky07
aktív tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Szia!
Nem tudom mi lehet mert volt mentésem a TB-ről és most azt visszaállítottam de ugyanaz maradt a végeredmény nem változott, sőt még azt is megcsináltam hogy a TB-ből töröltem a fiókot és újra csináltam, változatlan ismét.
A Gmail fiókot meg egy másik jól müködő fiókommal egyszerre lépésről lépésre lestem de semmi különbség nincs a kettő közt.
Ez elég érdekes! -
lucky07
aktív tag
-
lucky07
aktív tag
válasz
lucky07
üzenetére
Sziasztok!
Nem tudom mit állíthattam el de az egyik fiókom törléskor nem összesítve elzi a többi fiókkal együtt hogy egyikből törölve 1 a másikból 5 a harmadikból tegyül fel 2 és akkor az összesen 8 és hogy törölt elemek 8.
Hanem van ez az egy fiók ami a törölt elemekben a saját fiók neve alatt gyűjti az onnan törölt cuccokat és nem adja hozzá a már törölt 8-hoz.
Tudom elég hülyén fogalmazhattam ezért készítettem képet róla.
KÉP -
lucky07
aktív tag
"Helyi mappák, jobb klikk, Beállítások és ott megadod az elérési útvonalat. Ebben a könyvtárban (Helyi mappák) lértehozol mappákat, mint pl. Archivum xyz stb."
Ez a rész nem tiszta és ha létre hozom ezt az archivum mappát ezzel milyen előnyre teszek szert?
Mert ha mondjuk új rendszert húzok és lementem a TB mozBackup-al akkor elvesznek a archívált leveleim?
Ne haragudj hogy ennyire ostoba vok de most feküdtem neki a témának és tapasztalatlan vok benne. -
lucky07
aktív tag
Gondoltam archiválom az elküldött és a beérkezett leveleket fogta és behányta az összeset egy Archívum mappába a lényeg ha nem ismerem a tárgyat akkor nem tudom melyik küldött és melyik volt az érkezett.
Még egy kérdés a TB mentésére még mindig a Mozilla backup a javallott ugye?
A választ előre is köszönöm! -
lucky07
aktív tag
Sziasztok!
TB-ben hogy tudom azt beállítani mint a gmai fiókban hogy legyen egy címzett és a többi viszont titkos címzett legyen hogy ne lássák egymást a címzettek?
A választ előre is köszönöm!
-
lucky07
aktív tag
Sziasztok!
Most ismerkedem a Thundebird-el, eddig outlook.
Vmiért megtetszett gondoltam ki próbálom.
Ebben is lehet szabályokat létrehozni a levelek, megfelelő helyre pakolásához?
Hogy tudom be állítani azt mint az outlook-nál van, hogy vagy egy gyors bill. vagy egy menü hogy mindegyik fiókon megnézze a leveleket egyszerre.
Az outlook-nál ez az F9 volt vagy a küldés fogadás menü.
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest