Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Újabb nagyon olcsó Poco telefon érkezik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
TigerCat
üzenetére
Nekem tulajdonképpen csak arra kellene a kliens, hogy a gmail fiókomon levő leveleket archiváljam. Erre a pop gondolom elég/jobb mint az imap, hiszen itt egy irány bőven elég, csak egy másolatot szeretnék tudni a gépen a levelekről.
Egy profil mappát csinál amúgy a TB a roamingban, vagy érdemes máshol is keresni nyomokat? Elég azt az egy mappát törölni, ha végeztem?
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Most tettem fel a thunderbirdet, próbálgatom, ismerkedek vele. Egy dummy fiókkal próbálgattam a lehetőségeket és azt vettem észre hogy miután töröltem a fiókot a TB-ből a roaming mappában megtartotta az inbox-ot meg a többi állományt hozzá. Ez normális? Mit kell tennem, hogy ezt is eltüntesse magától?
Nyilván kézzel ki tudnám törölni, csak arra vagyok kíváncsi, hogy a program ezt önmagától el tudja-e végezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)