Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
"... olykor ugyanaz az érkező levél duplán jelenik meg..."
Bármennyire is hihetetlen a #9297 hsz-ben leírt jelenség most újra jelentkezett a hiba ....
-
pontyos
senior tag
Ez az, kész!
C:\Users\név\AppData\Roamingl\Tunderbird mappa 🙏
Viszont az elsődleges probléma továbbra is fennáll. Weben töröltem 1700 levelet a fiókból, mégis maradt a felugró ablak, hogy
" Nincs elég hely a lemezen az új levelek letöltéséhez. Töröljön régi leveleket vagy ürítse ki a Törölt elemek mappát, hogy több helyet nyerjen. "Ráadásul az elküldött leveleket sem menti az elküldött leveleket mappába.
-
Chiller
őstag
külső oldalakról (tehát nem mozilla).
De nem javaslom, most kipróbáltam karlkani ötletét, de nem ette meg sehogy a régi profilt. És még problémás volt a 115-re is visszatérni. Szar az egész.

@Ablakos: Igen? örülök ha az működik.
De keress rá mondjuk olyanra, amiben van kötőjel. Pld. a keresés tárgya KFI-056 és ki fogja hozni az összes 056 és KFI tartalmat. Tehát KFI-000 -> 999 és AAA-056 -> ZZZ-056.
Ez sose működött amúgy. Csak eddig legalább nem hozta ki a teljes levélláncot, hanem elég volt kibogarászni a talált pár tucat levélből. Most viszont ott van az "egész" levelezés kb. -
sz.j
nagyúr
A neten találtam egy ilyen leírást, szerintetek ez megoldaná a problémámat?
"A Thunderbird levelezőkiszolgáló e-mail karakter méreteinek egységes beállítása" -
-
SharpSA
veterán
-
atala
addikt
Igen, pont ezt akarom megszüntetni, de úgy ha létrehozok egy mappát, akkor ott se legyenek összevonva.
Ugyan így csinálrtam ahogy itt le van írva, de mégsem jegyzi meg a beállításokat.
Átállítja az összes almappában arra a nézetre, de ha létrehozok egy új mappát, akkor ott már teljesen más nézetet rendez be. -
tonyrulez
őstag
Ha azt írom a levélbe hogy "küldöm" akkor 90% hogy valamit csatolok. Ha a levél törzsébe írok valamit akkor azt nem "küldöm" hanem "lent az adat" vagy valami hasonlót írok. Persze a legjobb az lenne ha mindig azt írnák az emberek hogy "csatoltam", és akkor nem lenne félreértés
-
-
peter889
őstag
Szia!
Nem ezt akartad írni?:
Shift + Ctrt+V
Mert ezzel formázás nélküli lesz a bemásolás. Ezzel megoldódik a probléma valóban (ez nálam a beillesztés formázás nélkül - ezzel már próbálkoztam korábban), csak ezzel egy új probléma jelenik meg: elvész a formázás (pl. a kivastagítás, stb.)(A régi TB-nél sem volt tökéletes a bemásolás, mert pl. a sorkizárást, középre igazítást nem vitte át, de legalább nagy hézagok nem képződtek a bekezdések között.)
-
peter889
őstag
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a választ.
Így állítottam be: [kép]Úgy tűnik, teljesen rendben működik.
Köszönöm szépen.
Még majd tesztelgetem.
------------------------------------------------
És a "Felhasználói név" rubrikába bármilyen gmail-es címet beírhatok, amit a Thunderbirdben használok? -
tjsz
senior tag
Érdekes módon ma nekem is előjött ez a hiba: tehát azt mutatta, hogy az egyik fiókomban van 2 új e-mail, de nem láttam benne semmi új e-mail-t (mert üres volt ténylegesen is). Ekkor azt csináltam, hogy az almappákon egyesével végig lépkedtem és voálá, az egyikben tényleg volt 2 új e-mail (ugyanakkor az összesen oszlopban nem mutatta, hogy abban az új mappában lenne 2 db új e-mail).
Ez nagyon hasonlít ahhoz a hibához, amit korábbi verziókban tapasztaltam: összesen oszlopban nem írt értéket (tehát látszólag üres volt az a mappa), ugyanakkor ha az adott e-mail mappát kiválasztottad, akkor azonnal mutatta, hogy van benne valamennyi darab.
-
sz.j
nagyúr
Na megoldottam ....
Felmentem a szerverre és töröltem két "furcsának" tűnő e-mailt, majd töröltem a C-n a Local-ba és a Roaming-ba lévőket.
Ezt követően az egy-két nappal korábbi mentéseket visszaraktam az eredeti helyükre (C-n a Local-ba és a Roaming-ba) és megszűnt a hiba. -
Vakegérke
félisten
Nem arra gondolok. A levelező megnyitásakor látható karakterekre. Baloldalon a függőleges oszlopban levő karaktereire, mint például "Beérkezett üzenetek", "Elküldött elemek", "Törölt elemek", na meg jobbra fent a levelek értesítéseinek a karaktereire, úgymint "Tárgy", "Dátum", na meg a levelek fejlécére.
-
-
-
64 bitessel sincs gond nálam "sajnos"...
A neten arról írnak sokan, hogy a legutolsó frissítést követően vannak gondok, de mindenféle, IMAP és POP esetén is, pl. nem látszódnak a levelek, nem is töltődnek le stb stb.
A közös megoldás (ami többeknek bevált) az az, hogy víruskergetők esetén az SSL szűrést kellett letiltani, majd újra engedélyezni.
A másik gyakori megoldás meg az volt, hogy a fiókbeállításoknál (email címenként) a TB-ben, ha be van kapcsolva (kimenő ) az SSL/TLS/STARTTLS, akkor ott átállították NONE-ra (azaz NINCS-re) ill. bejövő beállításoknál meg tiltották az SSL-t (bár ez utóbbiban kételkedem, mert ha Én a gmail bejövő (POP3) beállításnál tiltom az SSl-t, akkor biztosan nem jön be semmilyen levél)
Még talán az is járható út lehet, ha letöltöd a legutolsó teljes telepítőt és újratelepíted a TB-t...
Viszont ezt csak saját felelősségre, mert nem ismerem ebből a szempontból a TB-t, nem tudom, hogy mit fog letakarítani és mit nem, eltünteti-e a fiókbeállításokat vagy sem stb stb stb -
Most direkt feltelepítettem a TB-t és 2 mail-el próbáltam (gmail és outlook), de nem tudtam reprodukálni a hibát. A fiókbeállításokat rábíztam a TB-re (pop3), semmit nem állítottam kézzel. jelenleg a 32 bitest tettem fel, de mindjárt kipróbálom a 64bites TB-t is, hátha...
-
-
-
Jenne
őstag
Szia!
Még egyet kérdeznék. Mostanában, ha frissít a TB akkor a Tálcán lévő ikonja a frissítés után átvált egy ilyenre. Ha erre rákattintok, akkor a WIN jelzi, hogy érvénytelen ikon, és el akarom-e távolítani? Régebben nem volt ez így nálam, maradt a TB ikonja Lehet ezen változtatni, hogy a frissítés után is ott legyen a Tálcán a TB ikonja?
-
Jenne
őstag
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget
és azt is, hogy ilyen részletesen leírtad mit kell tennem.
Egyszerű volt, így utólag már. Könnyen és simán ment minden. A sikeren felbuzdulva, azonnal betettem a TB-be a másik gmailes címemet is és a feleségem két gmailes címét is.Köszi még egyszer.

-
Jenne
őstag
Másik szolgáltatóm az nincs, csak a Vodafone (előtte UPC) vezetékes internete, telefonja és TV, komplett csomagban.
Az a gondom csak, és ezért kérdeztem, hogy a Tunderbird-ben meg kell adni a Levélküldő kiszolgáló megadását, meg SMTP kiszolgáló megadását, de ezt nem tudom hogyan kell. Mert ha megszűnik a mostani upcmail.hu akkor .... mit írjak oda? Hiába van gmail címem, kettő is, azt ha beírom az nem elég a biztos. -
Met
nagyúr
-
-
liksoft
nagyúr
A "mobil" nem telefont jelent. Azt jelenti, hogy a Windows "nem is tud róla". Nincsenek regisztrációk, nem kerül a Program Files könyvtárba, hanem egy saját könyvtár alatt van az egész az adataival (levelek) együtt.
Sajnos olyan beépülőt még nem találtam, ami segítségével másik gépről böngészőn keresztül kezelhető lenne. Nagyon kéne már egy ilyen, mert akkor egy 7/24-ben menő gépre a világ bármely pontjáról rá lehetne nézni, és a levelezést kezelni. Nem kötne OS-hez, géphez, telefonhoz, csak böngészőhöz. Remélem hamar lesz ilyen is.
Ha jött levél, a TB alapból egy levél ikont dob az óra mellé az értesítésekhez.
-
-
"Email
If you are using stand-alone Outlook 2016 or earlier, you can use G Suite Sync for Microsoft Outlook. Alternatively, move to Office 365 (or Outlook 2019), which support OAuth access.
If you are using Thunderbird or another email client, re-add your Google Account and configure it to use IMAP with OAuth.
If you are using the mail app on iOS or MacOS, or Outlook for Mac, and use only a password to login, you’ll need to remove and re-add your account. When you add it back, make sure to choose Google as the account type to automatically use OAuth. " -
gyula20
tag
Már háromszor töröltem és újra telepítettem , három helyről magyar, német és angol nyelven.
A hibajelenség mindháromnál ugyanaz. Szerintem hiába törlöm , valahol bennmarad a rendszerben , hiszen az újratelepítésnél nem kér semmilyen infót.
Ráadásul / ez a jó / a mentett levelezéseim is szépen előjönnek, bár úgy tudom , hogy azok nem nálam vannak tárolva. -
-
Darkness
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest