Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Aki lesz@rja az szvsz önmagát minősíti, neki lehet írni olyan kedves választ, mint
Kedves XY! Mint legutóbbi levelemben jeleztem Kovács úr feladatait egy ideje én látom el. Kérdésére az alábbi választ tudom adni: ... Tisztelettel: Saját Név
Vagy esetleg:
Kedves XY! Mint legutóbbi levelemben jeleztem Kovács úr már nem itt dolgozik, a feladatait már én látom el. Mivel a címzett Kovács úr volt levelét továbbítottam számára, ha esetleg mégis úgy érzi az inkább nekem szól állok rendelkezésre, kérem bizalommal forduljon hozzám! Tisztelettel: Saját Név![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
akyyy!
És mégis hogy a fenébe írnád át te más gépén a címtárat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)