Hirdetés
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez
üzenetére
A következőre lettem figyelmes: A többi fiókból nem töltötte le a leveleket többször csak egyszer, így meglestem miben különbözik eme bajos fiók beállítása a többitől. Nos annyiban, hogy kiszolgáló itt "pop3.freemail.hu" a többinél pedig "mail.freemail.hu" Most kíváncsian várok, hogy mi lesz...
-
válasz
RootRulez
üzenetére
Valóban, már 3/4 6 óta fenn vagyok, de az az igazság, hogy olvastam anno a problémádat, de magam is tanácstalan vagyok, pedig már sok éve használom a Thunderbird-t. Azért meg nem akartam postolni, hogy én sem tudok mit javasolni.
Ha jól vettem ki soraidból, folyamatos, ismétlődő letöltésről van szó, tehát, ha nem állítottad volna le, akkor még most is töltené a levelekt, mondjuk, 82-edszer.
Pl.: gmail fiókod van-e az említetteken kívül? És ha van, akkor azzal hogy működik?
Ha nincs, és megoldható, akkor hozz létre egyet, és a rakoncátlankodó fiókjaidat próbáld meg a gmailre irányítani, azután a Thunderbird-re a gmailt állítsd bejövő postafióknak.
Ez csak próbálkozás, megalapozottabban nem tudok jobbat tanácsolni. -
Tosee
őstag
válasz
RootRulez
üzenetére
Szia!
Globális gyűjtőre tudok gondolni! Vagyis az összes üzenetet a "helyi mappák" -ba rakja...
Kikapcsolás:
Kattints az Eszközök -> Postafiók beállításai... -> kiszolgáló beállításai -> haladó
"POP levél letöltésekor erről a kiszolgálóról a következő mappa használata az új levelekhez"
Gondolom jelenleg a globális gyűjtőn van! Ha igen, akkor állítsd át Beérkezett üzenetekre, és remélhetőleg már nem tölti le a mail-eket csak egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest