Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
hackeeeee
üzenetére
POP-al letöltöm szépen a leveleket, mert kell lokálisan a merevlemezemen, és a gmail-ben is hagyok egy példányt.
Egyébként POP-al be lehet állítani, hogy a felhőben meghagyott példányt olvasottnak jelölje?
Illetve az eredeti kérdés, hogy POP-al hogyan lehet lehúzni az összes e-mailt egyszerre, ne 300 daraboknként.
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Én a küldésre a 465-ös portot használom, ami működik és nem a 25-öst - ott állítólag ez utóbbi nem szuperál.
Amúgy az előbb azért kérdeztem rá a frissítésre, mert számomra is érthetetlen volt.
Te csak azért raktad vissza a 3.0.1-est, mert megijesztettek, vagy neked sem stimmelt valami? -
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hali!
Igen, azért nem is írtam tegnap rá semmit(először még sokadjára kipróbáltam, hátha), mert nem akartalak lelombozni...
Én is már minden variációt próbáltam, de az egyetlen használható megoldás az lenne, ha levél listának és az olvasó ablaknak külön lehetne állítani a karakterkódolását.
(mert hogy van olyan karakterkódolás, amikor a Tárgy mező pl kifogástalanul jelenik meg, csak akkor az olvasó ablakban a levél tartalma tiszta "matyóminta" és fordítva
)Fire.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Programozás topic
- Metal topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)