Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
klimokrisz
üzenetére
Vane egy export-import tool kiegészítő, ha más nem az segíthet. Egyébként milyen fiók? IMAP, POP3, Exchange? Lehet érdemes lenne szinkronizálni oda is a fiókot, amit használsz. Vagy marad a gyaloggalopp módszer. Kiexportálni a leveleket, beállítani az új fiókot és behúzni.
-
Állítsd be a mentést, majd a leveleket húzd ki mappákba. Ezt követően töröld a fiókot és nulláról állítsd be az újat. Ha kész, húzd be a leveleket a megfelelő mappákba, hogy felszinkronizálja a szerverre. Ha máshogy nem akarja, én így csinálnám, nem küzdenék a régi fiókadatokkal. Gyaloggalopp, de így tuti.
-
Próbáld ezt:
1. Lemented a profilod tartalmát, amiben a levelek vannak.
2. Törlöd az összes profilt az Appdata\Roaming\Thunderbird könyvtárból, vagy eleve az egész Thunderbird könyvtárat.
3. Elindítod a TB-öt, így létrejön az új profil mappa valamilyen xyz123 néven.
4. Bezárod a TB-öt.
5. Az újonnann létrejött mappába belemásolod a mentett mappád tartalmát, tehát az új profilod megmarad, csak a tartalma változik a meglévőre.
6. Elindítod a TB-öt és már a mentett levelezésednek kell megjelennie az új profilban. -
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ha megvan, offline mentsd le a gépedre. Később vissza tudod húzni, akkor újra feltöltődik. Tömegesen szívás, de biztos.
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Fiókbeállításoknál lesz, hogy mi legyen a törölt levelek mappa, stb. Nem látom, csak emlékezetből írom.
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Az archív olyasmi mint a kuka, csak sosem törlődik a tartalma. Alapesetben a Gmail is archivál, nem töröl. Nekem fura, nem szeretem, ez az első, amit átállítok.
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nem tudom, nem használom. Régen még a Windows Vista Mail programját használtam, azt szerettem.
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Lemented az üzeneteket és behúzod. Régen a korábbi email programjuk tudta.
-
Sajnos jó ideje nem használom, mert egész egyszerűen lemaradt. Persze, sima pop fiókhoz tökéletes lenne, de mivel legtöbbünknek két-három eszköze is van, így valahogy már nem áll kézre. Sajnos... Pedig szerettem, nagyon jó kliens volt.
Jelenleg biztonsági mentésekhez és tömeges levelek kezeléséhez használom, ad-hoc jelleggel. Mac-en még a méretezés sem tökéletes.
Nem próbáltad esetleg valamilyen szinkronizáló programmal megoldani?
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Sajnos nem tudom, nem használok Outlook-ot.
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nem mondanám, de valóban, korántsem ugyanaz mint régen volt. A Postbox TB alapokon nyugszik, fejlesztik is szépen, de sajnos fizetős. Ráadásul magyarul sem tud. Az eM Client jó alternatíva, viszont csak 3 fiókig ingyenes. Efölött szintén fizetős. Jelenleg Gmail fiókokat használok gyári Apple Mail kliensen keresztül. Van alias, meg minden. A TB csak akkor jön elő, ha valamelyik fiókban tömeges műveletet kell végrehajtanom. Arra verhetetlen.
-
-
Gmail hír:
2021. február 15-től kezdve a G Suite-fiókok csak az OAuth hitelesítést használó alkalmazások számára engedélyezik a hozzáférést. A jelszóalapú hozzáférés támogatása megszűnik.
-
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Régebben volt valami google search addon, keress rá. Más nem jut eszembe...
-
válasz
SharpSA
üzenetére
Gmail-t használok saját domain-nel. Kényelmes, biztonságos. A webes felületet viszont nem szeretem, így maradt a kliens. Az Apple Mail vállalható, jól kezeli, az aliasz címek (Gmail alatt csak küldőként szerepelnek) is mennek, azonban néha kénytelen vagyok a natív felületen mókolni. Bár ehhez meg csináltam önálló appot, szóval nem kritikus. A TB viszont nem jó. Pedig időről-időre adok neki egy esélyt... Kár érte, régen nagy kedvencem volt. Most backupnak és tesztelni, illetve POP3 fiókokhoz használom. Arra még megfelel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest