Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
karlkani
üzenetére
Köszi, akkor rossz sorrendben csináltam, legközelebb már tudni fogom

pontyos: ...hát pedig itt a gépeden nincs hely, nem a gmail fiókban... ahogy IT user is írja, a Thunderbird profil mappádnál nézz körül, mert vagy azon a lemezen nincs hely, vagy valami jogosultság gond miatt nem tudja írni.
-
Kékes525
félisten
válasz
karlkani
üzenetére
Szerintem mentsd el a leveleidet és a teljes profile-odat egyszerű file copy-val a teljes biztonság kedvéért (probléma esetén ezzel 100%-osan mindent visszatudsz állítani), majd a MozBackup-al mindent amit engedd a program, majd teljes törlés és telepítsd fel a Thunderbird-öt (így szűz Thunderbird lesz) és a MozBackuppal egyenként állítsd vissza azokat a részeket, ami kell. Szerintem ezzel a módszerrel sikerülnie kell. Összefoglalóban ott vannak az ehhez szükséges tudnivalók.
Van fordító kiegészítő a 78-ashoz?
-
Kékes525
félisten
-
Tamy
őstag
válasz
karlkani
üzenetére
Akkor talán fokozatosan vezetik be, passz...
SMTP-nél megadhatja a UPC-t is, azzal is mennie kell, a korábbi hsz.-em második felében lényegében ezeket a beállításokat írtam le, csak ő még a fiók hozzáadásánál, a varázslóval próbálkozott, ott ő a felhasználónévhez rosszat írt, a UPC-s kell, nem a Freemail-es.
-
kispx
addikt
válasz
karlkani
üzenetére
A Freemailel van most probléma, lásd a topicjában lévő anyázások.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

köszönöm.

Köszi!