Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
karlkani
üzenetére
Köszi, akkor rossz sorrendben csináltam, legközelebb már tudni fogom

pontyos: ...hát pedig itt a gépeden nincs hely, nem a gmail fiókban... ahogy IT user is írja, a Thunderbird profil mappádnál nézz körül, mert vagy azon a lemezen nincs hely, vagy valami jogosultság gond miatt nem tudja írni.
-
Kékes525
félisten
válasz
karlkani
üzenetére
Szerintem mentsd el a leveleidet és a teljes profile-odat egyszerű file copy-val a teljes biztonság kedvéért (probléma esetén ezzel 100%-osan mindent visszatudsz állítani), majd a MozBackup-al mindent amit engedd a program, majd teljes törlés és telepítsd fel a Thunderbird-öt (így szűz Thunderbird lesz) és a MozBackuppal egyenként állítsd vissza azokat a részeket, ami kell. Szerintem ezzel a módszerrel sikerülnie kell. Összefoglalóban ott vannak az ehhez szükséges tudnivalók.
Van fordító kiegészítő a 78-ashoz?
-
Kékes525
félisten
-
Tamy
őstag
válasz
karlkani
üzenetére
Akkor talán fokozatosan vezetik be, passz...
SMTP-nél megadhatja a UPC-t is, azzal is mennie kell, a korábbi hsz.-em második felében lényegében ezeket a beállításokat írtam le, csak ő még a fiók hozzáadásánál, a varázslóval próbálkozott, ott ő a felhasználónévhez rosszat írt, a UPC-s kell, nem a Freemail-es.
-
kispx
addikt
válasz
karlkani
üzenetére
A Freemailel van most probléma, lásd a topicjában lévő anyázások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardcore café
- Mesterséges intelligencia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszönöm.

Köszi!