Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjsz
senior tag
Érdekes módon ma nekem is előjött ez a hiba: tehát azt mutatta, hogy az egyik fiókomban van 2 új e-mail, de nem láttam benne semmi új e-mail-t (mert üres volt ténylegesen is). Ekkor azt csináltam, hogy az almappákon egyesével végig lépkedtem és voálá, az egyikben tényleg volt 2 új e-mail (ugyanakkor az összesen oszlopban nem mutatta, hogy abban az új mappában lenne 2 db új e-mail).
Ez nagyon hasonlít ahhoz a hibához, amit korábbi verziókban tapasztaltam: összesen oszlopban nem írt értéket (tehát látszólag üres volt az a mappa), ugyanakkor ha az adott e-mail mappát kiválasztottad, akkor azonnal mutatta, hogy van benne valamennyi darab.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest