- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sz.j
nagyúr
-
liksoft
nagyúr
válasz
liksoft #7952 üzenetére
Mozilla Portable alkalmazások:
Mozilla Thunderbird: 60.9.1 -> [link]
Thunderbird Portable: [link] , 60.9.1 -> [link]Mozilla Firefox Portable: [link]
Firefox Portable alapértelmezetté regisztráló program: [link]
A Firefox esetén elég ez a regisztráció, nem kell "fantom" installálás mint a Thundrbirdnél.Mind a kettő esetében a file kiterjesztések programokhoz kötését is célszerű ellenőrizni, ott ahol kell, módosítani.
Érdemes [ITT] szétnézni kicsit, mert mobilra alakítható szinte minden. Előnye, hogy komplett környezetet lehet menteni, átköltöztetni másik gépre, legtöbbször csak a könyvtár másolásával. Vagy akár pendrive-ra is lehet "költöztetni" az "irodát". Persze a biztonsági mentésekről gondoskodni kell!
-
liksoft
nagyúr
válasz
liksoft #7951 üzenetére
Van fejlemény. A 3.xxx verziók még mennek W7 alatt, de felette nem.
A legutolsó 60.9.1 verzió megvan normál és portable változatban is.
Fel kell telepíteni a normált, beállítani alapértelmezett levelezőnek.
A gépházban is az alapértelmezett alkalmazásoknál ki kell választani W10 esetén !!!
Ezután ez már szemét, de a HDD-n kell hagyni.
A portable változat indítható, használható, de csak akkor teljes értékű, ha FUT!!!
A véletlen X kilövésre a megoldás a [MinimizeToTray Reanimated] !!
Ezt be lehet állítani, hogy a jobb felső _ és X használatával is az óra mellé landoljon, vagyis bent marad a memóriában, és folyamatosan fut.
A napló rész (Lighting Calendar) ha nem kell, az alapból települő levelezésből a kiegészítések alatt kivehető (törölhető), így gyorsabban jön be. Akkor célszerű, ha nem használjuk, csak a levelezést.Az így létrehozott levelezés könnyen menthető, átrakható másik gépre, akár pendrive-ról is futtatható. Az alapváltozat installálására akkor van csak szükség, ha másik alkalmazásból szeretnénk indítani levelezést. Pl.: scanner -> mail vagy szövegszerkesztőn belül: "Küldés levélként".
Sok sikert!
Ja, ha server-en van, akkor így egyszerre ugyan csak egy gépről használható, de bármelyikről! Vagyis ha valakinek 2-3 asztala is van mert több épület között rohangál, a serverre telepített portable változat nagy segítség is lehet.
-
liksoft
nagyúr
válasz
liksoft #7948 üzenetére
Közben találtam egy "mezitlábas" megoldást. [link] Kipróbáltam, működik. Találtam egy 3.x.x verzió installt (kicsi, és a feladatnak tökéletesen elég), és azt feltettem, beállítottam default levelezőnek. Ez beállítja a hivatkozásokat. Ezt a változatot innen kezdve nem kell használni, és a háttérben se menjen. A portable változat ha fut, a névazonosság miatt mint futó taszk, ez kapja a hivatkozásokat, így olyan mintha ez lenne a default levelező. Vagyis NEM korrekt megoldás, hanem a taszkkezelő segítségével megkerültem a problémát.
-
copass
veterán
válasz
liksoft #6297 üzenetére
itt egy rövid
de elég komplex rendszer, én se merek neki ugrani mert mélyvíz.
jó nekem a gmail! -
Sil
senior tag
válasz
liksoft #1362 üzenetére
Van az Eszközök menüben egy olyan menüpont, hogy Szűrők futtatása a mappán (pl ha előzőleg letöltötted és leválogattad őket egy mappába). De ha eleve a szűrőknél nem működik megfelelően, akkor ez sem lesz jó szerintem.
Van viszont egy Mail Redirect nevű kiterjesztés, azt érdemes lehet megpróbálni. Több kijelölt levelet lehet vele továbbítani úgy, hogy megmaradnak az eredeti fejlécei. -
-
Sil
senior tag
Ezt most nem értem. Ha külön postafiókok vannak, akkor be tudod állítani, hogy egy adott gépen csak egy adott postafiókot kezeljen...
Egyébként az 1.1-ben majd lesz a szűrők közt autoforward is (meg bounce meg autoreply pl...), a jelenlegi verzióban még nincs. (Pontosabban ha letöltesz egy nightly-t, azokban már benne van pár hete ez is, de azok tesztverziók.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest