Hirdetés
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Feltettem az 38.5.0-át, amit linkeltél, a régire rátelepítéssel.
A menüjében próbáltam frissíteni, de furcsa módon azt írja ki, hogy naprakész: [kép] Ez nyilván egy fals info.
Kérte a Gmail fiókjaim jelszavát, mint ahogyan a régi TB verzió is, de hiába adtam meg, ugye nem tudta elérni.Aztán egy összeomlási értesítést küldött: [kép]
Remélem, ez nem komoly probléma.
(Bár a régi Thunderbirdem nem küldött ilyen összeomlási értesítőt.)Arra gondoltam, rátelepítem a 60-asat, mégpedig a 64 bites változatát:
[link] Ez jó lesz vajon?
Elindítsam a letöltött "Thunderbird Setup 60.0.exe"-t úgy, hogy ezt a meglévő TB-et nem távolítottam el?
(Mondjuk nekem az lenne a legegyszerűbb, ha nem kéne külön eltávolítani.)
És a jelenleg meglévő 32 bites változatot letörli vagy mi lesz azzal?
Hogyan csináljam, a frissítést, hogy biztosan jó legyen?Köszönöm szépen előre is.

---------
#8736 cocka,
Van nekem is másik Sim kártyám, csak nem akarom aktiválni, mert pénzbe kerülne. Én is ugyanúgy vagyok vele: pontos születési dátumot, fotót én sem adtam meg a FB-nak, a megadott nevem igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Arc Raiders
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest