- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
No, most véglegesedett a feladat. Kaptam 4 e-mail címet:
mail1@domain.com
mail2@domain.com
mail3@domain.com
valasz@domain.comMegvan az összes beállítás is, IMAP, SMTP, POP - szerver és port egyaránt.
A lényeg, hogy bal oldalon legyen látható mindegyik cím, de bármelyikre érkezik üzenet, mindig csak a valasz@domain.com-ról lehessen rá válaszolni. Tehát ha én küldök egyet a mail2@domain.com-ra, akkor is a valasz@domain.com-ról kapjak választ.
A valasz kimenő és bejövő is legyen, a többi csak bejövő.Nem tudom, ehhez elegendő-e a Thuderbird-ben beállítani, vagy be kell lépni az admin felületre is? Megvan az admin belépés is, a szolgáltatóval beszélni sajnos lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dark Souls sorozat
- Gitáros topic
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Automata kávégépek
- Jövedelem
- Fotók, videók mobillal
- Játékra vagy munkára? Az új AOC monitorokkal nem kell választani.
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest