Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Megoldódott magától a probléma, valami szerver oldali hiba lehetett.
-
Üdv mindenki!
Segítséget szeretnék kérni. Egyik ismerősömnek "...@t-online.hu" e-mail címe van, a Thunderbird-del használja régóta, de most előjött nála valami "TLS hiba".
Megpróbáltam belépni a https://webmail.t-online.hu/login.php oldalon a címével, de hibás név / jelszó üzenetet dob, holott elvileg jó, a telekom adta meg anno.
A gépén Windows 7 van, a kérdésem, hogy emiatt van a tanúsítványhiba, vagy valami teljesen más probléma lépett fel?
Köszönöm a segítségeteket előre is!
-
-
Üdv ismét!
Még mindig küzdök ezekkel az e-mailekkel. A cél továbbra is az, hogy van összesen 4 címem, és ha az első 3 cím valamelyikére jön üzenet, akkor arra válaszolva a 4. címről menjen ki, tehát ha én küldök egy üzenetet pl a 2-esre, és arra válaszolnak nekem, akkor ne a 2-es e-mail címét lássam, mint feladó, hanem a 4-est, de ugyanúgy a többi címre érkezőre is kizárólag a 4-esről válaszoljanak.
A gyakorlatban: van egy info@valami.hu, egy megredeles@valami.hu és egy panasz@valami.hu, ezekre lehet üzenni, de bármelyikre is küldök üzenetet, én a valasz@valami.hu-ról kapjam meg a választ.
Thunderbirben beadtam mind a 4 címet (regisztráltam gmail-es címeket próbaképp), és ha válaszolok, akkor ki is tudom választani a legördülőben, hogy melyikről menjen ki a mail, működik is, de mindig ki kell választani, alapból nem a valasz@valami.hu-t kínálja fel. Az üzenetküldőknél beállítottam alapértelmezettre a kívánt címet, de semmi változás. Valahogy be lehet ezt egyáltalán állítani a Thunderbird-be? Nem nagy dolog kiválasztani, de a kérés az, hogy ezt ne kelljen mindig legördíteni, kiválasztani...
Valami alias-okkal hallottam, hogy variálni kellene, de nem találtam ilyen beállítást.
Valakinek van ötlete?
-
-
No, most véglegesedett a feladat. Kaptam 4 e-mail címet:
mail1@domain.com
mail2@domain.com
mail3@domain.com
valasz@domain.comMegvan az összes beállítás is, IMAP, SMTP, POP - szerver és port egyaránt.
A lényeg, hogy bal oldalon legyen látható mindegyik cím, de bármelyikre érkezik üzenet, mindig csak a valasz@domain.com-ról lehessen rá válaszolni. Tehát ha én küldök egyet a mail2@domain.com-ra, akkor is a valasz@domain.com-ról kapjak választ.
A valasz kimenő és bejövő is legyen, a többi csak bejövő.Nem tudom, ehhez elegendő-e a Thuderbird-ben beállítani, vagy be kell lépni az admin felületre is? Megvan az admin belépés is, a szolgáltatóval beszélni sajnos lehetetlen.
-
-
Üdv mindenki!
Thunderbirben kellene beállítanom 5 e-mail címet úgy, hogy mindegyikre érkezzenek meg a levelek, de csak 2-ről tudjanak válaszolni. Ez lehetséges? Ha igen, egyértelmű lesz-e, vagy valami bonyolultabb dologról van szó? Illetve ha átirányítást szeretnék, azt a Thunderbird-en belül kell beállítani, vagy mindenképp az e-mail szolgáltatónál?
Köszi a segítséget előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest