Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dosailord
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet TB-ben beállítani, hogy az összes postafiókot oda tegye már létrehozáskor, ahová én akarom? Vagy marad a profiles.ini átírása és a mappa áthelyezése miután letöltötte az újonnan beállított fiók a leveleit?
Másrészt, nem értem, hogy pl. egy üzenet megtekintése és bezárása után nem oda lép vissza, ahonnan megnyitottam, hanem az egyel balra eső tabra... ez elég fapados viselkedés.
Továbbá, ha több postafiókot is beállítok, akkor az Inbox mappa ömlesztve lesz? Jelenleg gmailes fiókom van ott, és aminek inbox a címkéje, az felül van a Beérkezett üzeneteknél, tehát nem a postafiók alatti fából kereshetem ki. Most ez több fiók esetén elég nagy kuszaságot okozna. Van erre valamilyen megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest