Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dosailord
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet TB-ben beállítani, hogy az összes postafiókot oda tegye már létrehozáskor, ahová én akarom? Vagy marad a profiles.ini átírása és a mappa áthelyezése miután letöltötte az újonnan beállított fiók a leveleit?
Másrészt, nem értem, hogy pl. egy üzenet megtekintése és bezárása után nem oda lép vissza, ahonnan megnyitottam, hanem az egyel balra eső tabra... ez elég fapados viselkedés.
Továbbá, ha több postafiókot is beállítok, akkor az Inbox mappa ömlesztve lesz? Jelenleg gmailes fiókom van ott, és aminek inbox a címkéje, az felül van a Beérkezett üzeneteknél, tehát nem a postafiók alatti fából kereshetem ki. Most ez több fiók esetén elég nagy kuszaságot okozna. Van erre valamilyen megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest