Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dosailord
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet TB-ben beállítani, hogy az összes postafiókot oda tegye már létrehozáskor, ahová én akarom? Vagy marad a profiles.ini átírása és a mappa áthelyezése miután letöltötte az újonnan beállított fiók a leveleit?
Másrészt, nem értem, hogy pl. egy üzenet megtekintése és bezárása után nem oda lép vissza, ahonnan megnyitottam, hanem az egyel balra eső tabra... ez elég fapados viselkedés.
Továbbá, ha több postafiókot is beállítok, akkor az Inbox mappa ömlesztve lesz? Jelenleg gmailes fiókom van ott, és aminek inbox a címkéje, az felül van a Beérkezett üzeneteknél, tehát nem a postafiók alatti fából kereshetem ki. Most ez több fiók esetén elég nagy kuszaságot okozna. Van erre valamilyen megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Villanyszerelés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest