- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Van arra valami megoldás, hogy ha levelem érkezik, akkor kerüljön is be az érkezettek közé anélkül, hogy rá kelljen klikkelnem a fogadásra?
A másik probléma az több postafiók esetén, hogy ha új levél jön, és még nincs a listában, akkor csak abban az esetben tölti le, ha kijelölön annak a fióknak valamelyik mappáját, amelyikbe jött a levél.
Tehát:
megjelenik a kis system tray ikon -> elolvasom, hogy melyik fiókba jött a levél -> klikk a kis ikonra, TB ablak megjelenik -> kijelölöm azt a fiókot -> fogadás.
Ellenben induláskor megjelenik minden levél, akkor is, ha nincs kijelölve az aktuális fiók.
További kérdés, hogy a TB mappáit lehet-e úgy szervezni, hogy ne legyen minden egyes fióknak külön mappacsoportja, hanem csak a bejövőből legyen több, és le lehet valahogy törölni az alapértelmezett mappát?
A felső gombsorba lehet rakni egyedi gombot? pl. az aktuális levelet rakja bele egy előre kiválasztott mappába, pl. arhiv.
Ezekre én is ekrestem természetesen a megoldást, de eddig nem találtam.
Köszi!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mazda topik
- Spórolós topik
- Lexus, Toyota topik
- Könyvajánló
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest