Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Van arra valami megoldás, hogy ha levelem érkezik, akkor kerüljön is be az érkezettek közé anélkül, hogy rá kelljen klikkelnem a fogadásra?
A másik probléma az több postafiók esetén, hogy ha új levél jön, és még nincs a listában, akkor csak abban az esetben tölti le, ha kijelölön annak a fióknak valamelyik mappáját, amelyikbe jött a levél.
Tehát:
megjelenik a kis system tray ikon -> elolvasom, hogy melyik fiókba jött a levél -> klikk a kis ikonra, TB ablak megjelenik -> kijelölöm azt a fiókot -> fogadás.
Ellenben induláskor megjelenik minden levél, akkor is, ha nincs kijelölve az aktuális fiók.
További kérdés, hogy a TB mappáit lehet-e úgy szervezni, hogy ne legyen minden egyes fióknak külön mappacsoportja, hanem csak a bejövőből legyen több, és le lehet valahogy törölni az alapértelmezett mappát?
A felső gombsorba lehet rakni egyedi gombot? pl. az aktuális levelet rakja bele egy előre kiválasztott mappába, pl. arhiv.
Ezekre én is ekrestem természetesen a megoldást, de eddig nem találtam.
Köszi!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest