Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehérsólyom
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam egy olyan gépre a Thunderbird-öt, amin eddig soha nem volt. Csak a C lemezről futott egy oda kicsomagolt ThunderbirdPortable. Oprendszer: XP Home.
2.0.0.6 install után ezt a hibaüzenetet adja, hogy:
''A Thunderbird már fut, de nem válaszol. Új ablak megnyitásához először be kell zárni a futó Thunderbird folyamatot, vagy újra kell indítani a rendszert.''
De nem fut, nincs ablak, és a feladatkezelőben sem látni. Már letöröltem, majd újra fel de mindig ez adja ki.
Tudtok rá valamilyen megoldást? Rendkívül bosszantó. -
Tosee
őstag
Hali!
Én máshogy oldottam meg a szemét dolgot...
Kattints az általad szemétnek vélt e-mail-re, majd a menüsoron:
Üzenet->Szűrő létrehozása az üzenet alapján...
Előjon egy ablak azon keress olyat, hogy ''Műveletek végrehajtása'' nyisd le a fület és állítsd ''üzenet törlése'' /én erre állítottam, és nekem a törölt levelek mappába rakja automatikusan/ vagy ''szemét vagy nem szemét'' -re. Ha az utóbbira állítod akkor ott mellette ki tudod választani, hogy miként jelölje meg... -
szucsi
őstag
senki okos? -
szucsi
őstag
helló. kb egy éve van fent a thunderbird, már írtam ugyanide ugyanezért, sajnos nem oldódott meg azóta sem. a probléma az, hogy akármit csinálok, nem szűri a program a spamet, és a tanulólistája is töküres. lefotóztam a beállításokat, léci nézzétek meg, ha valahol valami mást is be kell állítani, akkor ott a baj.
Fő beállítások:
[link]
Az ominóz tanulási napló
[link]
A postafiókok beállítása (mindegyiknél ugyanez)
[link]
Légyszi nézzétek meg, szerintem minden úgy van beállítva ahogy kő, de akkor miért nem műx?
köszi
ps: kb 2-3000 spamet jelöltem kézzel szemétnek, átlag napi 6-8 érkezik a 4 címemre
[Szerkesztve] -
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Abban még egy helyen vannak a levélszeméttel kapcsolatos beállítások, csak a 2.0-ban szedték szét. Eszközök / Levélszemét kezelése, ha jól emlékszem.
-
Nabu
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tökéletesen működik a 2.0.0.6-os verzióban is csak kompatibilissá kell tenni!
Legkönnyebben a a kompatibilitási gondok a verziószámok maximum értéke miatt adódnak erre megoldásként a MR Tech's Local Install kiterjesztés a legegyszerűbb, sőtt még sok dologban testreszabhatóságot biztosit... -
Nabu
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
Nabu
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Van egy olyan beállítás, hogy ne jelölje levélszemétként, ha a feladója benne van ..... itt kiválasztod a megfelelőt és akkor többet nem jelöli szemétként a listában szereplő nevektől kapott üzeneteket! (Postafiókok beállításai-levélszemét)
-
V.Stryker
nagyúr
Hogy tudom azt beállítani, hogy ha a gmailről a kimenő leveleket is töltse le a kimenő levelek közé?
(Pl. ha melóban fellépek a netre és onnan írok mail-t, akkor azt is töltse le.) -
Winner_hun
félisten
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Vagy jobb klikk rajta, megjelölés --> nem szemétként, vagy az alsó részben, ahol a szöveg van, ott van egy olyan gomb hogy Ez nem szemét, arra bökök rá, de ugyan úgy szemétnek teszi be
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Olyankor mondod neki, hogy az nem spam, vagy úgyhagyod?
-
Sil
senior tag
-
Sziasztok!
Hogyan tudok Thunderbird-höz saját témát (Theme) készíteni? Megnéztem a mozilla oldalát, de semmit nem találtam.
Nagyon kusza az az oldal, nem találtam meg, pedig valszeg van leírás. Folyton a Firefox-hoz való dolgokat erőlteti, ha a témákkal kapcsolatos dolgokra kattintok. 
Szóval, ha tudtok ilyenről, szóljatok!! köszi! -
Sziasztok!
Van arra valami megoldás, hogy ha levelem érkezik, akkor kerüljön is be az érkezettek közé anélkül, hogy rá kelljen klikkelnem a fogadásra?
A másik probléma az több postafiók esetén, hogy ha új levél jön, és még nincs a listában, akkor csak abban az esetben tölti le, ha kijelölön annak a fióknak valamelyik mappáját, amelyikbe jött a levél.
Tehát:
megjelenik a kis system tray ikon -> elolvasom, hogy melyik fiókba jött a levél -> klikk a kis ikonra, TB ablak megjelenik -> kijelölöm azt a fiókot -> fogadás.
Ellenben induláskor megjelenik minden levél, akkor is, ha nincs kijelölve az aktuális fiók.
További kérdés, hogy a TB mappáit lehet-e úgy szervezni, hogy ne legyen minden egyes fióknak külön mappacsoportja, hanem csak a bejövőből legyen több, és le lehet valahogy törölni az alapértelmezett mappát?
A felső gombsorba lehet rakni egyedi gombot? pl. az aktuális levelet rakja bele egy előre kiválasztott mappába, pl. arhiv.
Ezekre én is ekrestem természetesen a megoldást, de eddig nem találtam.
Köszi!
[Szerkesztve] -
Apollyon
Korrektor
válasz
Bobby G.
üzenetére
Nekem is volt már, hogy jelzett új üzenetet, de sehol semmi...
Aztán észrevettem, hogy tényleg jött új üzenet: Nekem úgy van a lista beállítva, hogy a legújabb levél mindig legfelül legyen, tehát időrendben.
Azért nem találtam az ''új'' levelet, mert spam volt és pár hónappal korábbi időpont volt neki beálllítva, így a lista közepére került, amit nem láttam...
Most már nem jönnek szerencsére spamek, mert kiszűri a szolgáltató
-
canniball
nagyúr
A helyesírás ellenőrzésnél be lehet valahogy állítani, hogy egyszerre használja a magyar és az angol szótárat is?
-
Bobby G.
senior tag
Újra felraktam a 2.0.0.6-ot Vistára, de van egy kis gondom vele. Jelez, hogy üzenet jött, de nincs semmi új? Mi lehet ez????? HA újraindítom akkor sem látok semmit, de jelez, hogy új üzenet van. Másik dolog, hogy nem tudok a spameknek mappát beállítani. Mindíg a ''Törölt elemekbe'' rakja.
-
Winner_hun
félisten
Van egy cím, amit a program mindig szemétnek jelöl be, amikor nem adtam hozzá a szűrő listához a címet, szóval magának tanulta meg. Viszont ahányszor rámegyek, hogy ez nem szemét, mindig a szemét mappába teszi a mail-t, nem a beérkezett üzenetekhez. Hogy lehet ezt orvosolni?
-
Mint ahogy kétszer is írtam (
), már szóltam az inbox.com supportjának, és azt javasolták, hogy ha a telnet hibát jelez, forduljak az internetszolgáltatómhoz.
Ezt megtettem, és az volt a válasz, hogy semmi hiba nincs a rendszerrel, működnie kell.
A gmail, és a yahoo SMTP-je ugyanúgy hibát jelez a telnet esetén, de mégis működnek levélküldéskor.
Innentől én is passz. Kipróbálom még itthon egy másik gépről, hátha a windóz halt be, aztán marad a mostani megoldás, és szabályokkal juttatom el a leveleket a webes fiókba...
Köszi a segítséget azért.
-
A telnetes hívásra Connection failed a válasz, a másiknál meg az, hogy nem találja a programot.
Pont ez a gáz, hogy ha a saját szolgáltatómat próbálom meghívni, akkor OK, de ha a yahoo-t, gmail-t, vagy az inbox.com-ot akkor már hibát jelez, de ennek ellenére a yahoo-val, és a gmail-el simán működik, csak az inbox.com-nál nem. -
AkoSCH
csendes tag
Sziasztok!
3 fiók van beállítva a programban, mindhárom Gmail. Az a gondom, hogy levélküldésnél mindig az alapértelmezett fiók kiszolgálójáról küldi el a leveleimet. Hiába állítom be levélírásnál a küldő fiókot, nem jó. Talán az lehet a gond, hogy mindháromnak smtp.gmail.com a küldő kiszolgáló címe?
[Szerkesztve] -
-
Köszi, de azt hiszem félreértettél.
Ezeket a beállításokat én már ezer éve megcsináltam, és írtam is, hogy a support-juk visszaírt, hogy hogyan teszteljem le a 25-ös portot az ő irányukba (vagy hogyan szakszerű mondani.
).
A teszt eredménye, amint írtam az lett, hogy nem működik a 25-ös port, és SSL-el sem a 465-ös porton.
Vagyis a probléma nem az, hogy nem tudtam beállítani, hanem, hogy a 25-ös port nem emgy a my.inbox.com kiszolgáló felé. Ugyanakkor a saját szolgáltatóm is ezt használja, és a gmail, és a yahoo SMTP-je is teljesen jól műxik.
WIN XP SP'' beépített tűzfal van fent, és Spyware terminator, meg a nod32. Lehet, hogy ezek közül fogja meg valamelyik? A win tűzfalba beállítottam a 25-ös portot próbaképpen, de úgy sem működött, ezért visszaállítottam. -
GD
őstag
van TB kiterjesztés smtp gyors váltásához
továbbá:
[link]
és ennek lekottázása TB beállításokra:
[link]
megint nem találtam fel semmit csak használtam a böngészőt
ennek az elküldött elemek legyenek weben is dologhoz..lehet inkább raknák egy cc copy-t a saját nevemre mikor mail küldök valakinek és a weben meg beállítanám hogy ha magamtól kapok levelet, pakolja át az elküldött mappába.. illetve a kliensben (TB) meg hogy a saját magamnak feladott leveleket ne töltse le a szerverről...
ez az egész workaround elég csúnya, ezt is feltalálták már, IMAP- nak hívják, a POP3 nem erre való..
[Szerkesztve] -
Köszönöm a linket, igazad van, evvel kellett volna kezdenem.

Jelenleg is a saját net-szolgáltatóm SMTP-je van beállítva, műxik is, de szeretném az inbox.com SMTP-jét használni, mert úgy a TB-ből küldött levelek is bekerülnek a weben a küldöttek mappájába. Tudom, szabályokkal meg lehet oldani, de idegesít, hogy nem megy
, és utána akarok járni.
[Szerkesztve] -
Sziasztok!
TB-vel nem tudom használni az inbox.com smtp-jét. A support azt írta vissza, hogy futtassam a telnet-et, és írjam be a következőt: open my.inbox.com 25
Az eredmény ez lett: ''connection failed''
Ez mitől van így? A yahoo smtp címére is hibát jelez (másikat), de avval megy az email küldés.
mindkettővel kipróbáltam a 465-ös portot is, de ugyanaz.
A szolgáltatóm smtp-je megy a 25-ösön is, meg a 465-ösön is, de nekem az inbox.com kellene, mert akkor bekerül a kimenő levelek közé a TB-ből küldött kevél szabályok, szűrők nélkül.
Tudom, hogy nem ide tartozik, de mi ez a telnet, és mi a különbség a 25, és a 465-ös port között? Tudom, SSL, meg nem SSL, de ez mit jelent?
Köszi!
[Szerkesztve] -
GD
őstag
tb2-es-ben html alapú levelekbe rakott linkeknél csak akkor nyílik meg az oldal ha a firefox2 egyébként is fut.. hogy lehet rávenni, hogy ő is meg merje nyitni ha nem fut az ff?
2.0.0.6 FF
2.0.0.0 TB
és ubuntu linux -
Fulmi
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
köszi

-
-
Fulmi
senior tag
azt belehet vhogy állítani h üzenet írásakor ne az aljára ugorjon automatikusan a kurzor hanem a legtetejére?
-
Fulmi
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
szia!
köszi gyors válaszod pont ezt a beállítást kerestem reggel óta a progiban, de akkor ugy latszik h nem én voltam hülye csak egyszeruen nincs bene! folyamatos figyelésre meg nekem elég az 5 perc is
köszi mégegyszer
egyebkent te az elso kerdesemet nem tudod megválaszolni? :S nem akar kapcsolodni se outlookkal se tbvel a @msn.com os postafiokomhoz
gmaillal meg persze működik (jo hogy mukodik hiszen mar alapbol benne van
)?
[Szerkesztve] -
canniball
nagyúr
2.: A Minimize to tray kiterjesztést [link] használva olyan, mintha a háttérben futna (csak az óra mellett látható az ikonja, nincs a tálcán). Más ''háttérben futás'' tudtommal nem létezik. Folyamatos figyelés: legfeljebb annyit tudsz tenni, hogy az ellenőrzést 1 percre állítod, így (szinte) azonnal értesülsz az új levelekről.
[Szerkesztve] -
Fulmi
senior tag
sziasztok!
lenne ket gyors kerdesem:
1.: ki használ hotmailes v msnes postafiokot TB-ben? és annak ezek a beállítások mentek-e: Under Server Information, in the Incoming mail server (POP3) box, type pop3.live.com. Additionally, in the Outgoing mail server (SMTP) box, type smtp.live.com, ezt csak azerrt kerdezem mert nekem nem ment.
2.: hogy lehet azt beállítani TB-ben h a hattérben mindig fusson a progi és ha jön e-mail akkor azt rogton jelezze? vagyis h folyamatosan figyelje a postafiokot és ha jött vmi jelezze ilyen jobb also sarokban felugro ablakkal. (uj uzenet ellenorzese be van love 5 percre)
ui.: a legujabb 2_0_0_6 ot hasznalom
segítsegeteket előre is köszönöm: fulmi -
szicsu
őstag
Sziasztok!
Gmail fiokot használok.Leveleket miket küldök levlistára azokat megérkeznek a kiszolgálóra (levlistán keresztül) de a Thunderbird nem tölti le a kiszolgálóról.
Miért, mit kell beállítani? -
Sil
senior tag
1. Megkeresed a profilodat. Ezt XP esetén a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Thunderbird\Profiles\profilodneve\ útvonalon találod meg (az Application Data rejtett mappa).
2. Ezen belül van egy Mail nevű mappa, amin belül postafiókonként külön mappákban vannak a leveleid. Ha a közös inboxot használod (Helyi mappák), akkor a Local Folders nevű almappa kell neked.
3. Ezekben az almappákban vannak kiterjesztés nélküli fájlok (pl Inbox, Sent, stb), ezekben vannak a leveleid. Vannak még .msf kiterjesztésűek is mellette (pl Inbox.msf, Sent.msf), azok csak indexfájlok, azok nem kellenek.
4. Szóval ha a Beérkezett üzenetek mappát akarod elmenteni, akkor az Inbox nevű, kiterjesztés nélküli fájlt mentsd el. Importálásnál ugyanezt rakd vissza, tetszőleges néven (pl Inbox2), és a Thunderbird következő indításakor megjelenik majd egy ilyen nevű mappa a leveleid közt. -
Sziasztok!
Szeretném elmenteni a ''beérkezett üzenetek'' mappámat, és később beimportálni, valaki leírná nekem részletesen, hogy hogyan kell? (1.0.2-es verzió van fent a gépemen)
[Szerkesztve] -
Még annyit hozzátennék, hogy megkértem a feladót, hogy küldje el további két címre: Egy vipmail-es, és egy yahoo-s címre. A Yahoo megjeleníti a képet, de nem ráteszi a szövegek, hanem alá, a vipmail meg sem jelenítni, de azt írja ki, hogy 300KByte méretű, vagyis a kép oda is átmegy.
Érdekes, hogy az Incredimail-ből küldött háttérképes leveleket éppen a Thunderbird, és a Vipmail jeleníti meg simán, és a Yahoo / Gmail nem...
Ennyire különböznek egymástól a levelező progik? Nincs egy közös szabvány?
[Szerkesztve] -
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mit lehet kezdeni az olyan levelekkel, amit Outlook-ból küldtek, és 300KByte a mérete, de sem csatolmány, sem kép nincs benne? Elméletileg egy háttérképet kellene tartalmaznia, és rajta a szövegnek, de nincs sehol a kép. Vagyis ott van, de nem látszik. Továbbküldtem máshova Thunderbird-ből, de nem érkezik meg a levél sehova, és nem is jön vissza.
Evvel mit lehet kezdeni? Fontos lenne, mert az egyik megrendelőm cégében mindenhol Outlook 2007-et használnak, és az onnan küldött levél tartalma nagyon fontos.
Köszi!! -
Apollyon
Korrektor
Üdv!
Tb-ben keresnék olyan beállítást, vagy kiegészítőt amely ha küldök levelet egy haveromnak vagy akárkinek, akkor felvillanjon neki egy ablak amiben én értesítést kérek, hogy elolvasta-e a levelet...
Van egyáltalán ilyen? -
Sil
senior tag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Újratelepítéskor nem bántja a profilokat. Csak töröld az újonnan létrehozott, felesleges dolgokat, esetleg töröld az egész profilt, és rakd vissza a készített biztonsági másolatot helyette, vagy csinálj egy új profilt (mappaválasztás nélkül, akkor oda fogja rakni az xyz.default mellé), és abba másold át a leveleidet. A leveleid a profilod Mail nevű almappájában, postafiókonként külön mappákban vannak, kiterjesztés nélküli fájlként (pl Inbox, Sent, stb). Ha nagyon szemetes, akkor az új profilban állítsd be a postafiókjaidat, és csak ezeket a kiterjesztés nélküli fájlokat másold át bele.
Ha a leveleid eleve az alapprofilban voltak, akkor egyébként lehet, hogy elég lett volna törölni a levelek mellett levő, .msf kiterjesztésű indexfájlokat.
[Szerkesztve] -
Adrian Mole
senior tag
Próbáltam a benne lévő mappát is (amire hivatkozol). Érdekes, hogy a xyz.defaultban van a sok levél.
A levelek jelenleg a DandS\felhasználó\Application Data\Thunderbird\Profiles\xyz.default mappában vannak. Sajnos a sok próbálkozás miatt elég szemetes a mappa már, több könyvtár is van a Profiles mappán belül, sőt, az xyz.default mappán belüli alkönyvtárakban is...
azt hiszem, egy újratelepítés és levelek átmásolása lesz a végső megoldás. -
Sil
senior tag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Ne a Profilest. Azon belül kell lennie akkor két mappának: az egyik valami xyz.default névre hallgat, ez az alap. A másik meg a sokleveles (amit nem lát), azt jelöld ki. Vagy ha nem a Profilesban van, akkor azt a mappát, ami a soklevelesedet tartalmazza. (Lehet, hogy a profil létrehozása után megint el kell indítanod a Profilkezelőt, és átkapcsolni, hogy a másikkal induljon, de elvileg rákérdez, ha több profil van, hogy melyikkel akarod indítani.)
Másik lehetséges módszer, hogy nem hozol létre új profilt, hanem felülírod a levelesed tartalmával az alapprofil mappáját.
(Lehet, hogy segítene, ha elárulnád, hol is van az a hely, ahol a leveleid megvannnak.)
[Szerkesztve] -
Sil
senior tag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Tehát akkor van az alap profil mellett egy másik, amiben a leveleid vannak, és amit valamiért nem lát a Thunderbird, és ezért az üres alapprofillal akar indulni. Akkor először is csukd be a Thunderbirdöt, és készíts egy biztonsági másolatot a sokleveles profilodról. Utána indítsd el a Profilkezelőt (Start menü / Futtatásba írd be, hogy thunderbird.exe -p), és hozz létre egy új profilt, de úgy, hogy azon a lapon, ahol az új profil nevét és helyét lehet megadni, add meg neki a meglevő, sokleveles profilod mappáját. Így már meg fogja találni.
-
Sil
senior tag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
És ez a ''default'' azonos azzal a profillal, amiben ''a levelek fizikailag ott vannak a helyükön'', vagy ez egy másik?
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Ja, és elfelejtettem írni, hogy a ''default'' profil indítására ugyanaz: nincs postafiók, hozzak létre egyet.
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Így nem megy. Profilként egy ''default'' profil van (pedig nem annak kellene lennie), és ennyi.
-
V.Stryker
nagyúr
MIért csinálja azt, hogy amikor továbbítani akarok egy levelet, akkor nem továbbítja, mert tök üres a szövegmező és nincs csatolt állomány, mintha választ akarnék írni??? Továbbítani szeretném az egészet cakum pakk.

-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Profilkezelőjét indítsd el, és a régi profilodat indítsd.
-
Adrian Mole
senior tag
Az mitől lehet, hogy a program indulás után új postafiókot akar beállítani? Mintha elfelejtené, hogy van beállítva egy postafiók, meg egy csomó levél. Ami azt illeti, jó csomó levél...
A levelek fizikailag ott vannak a helyükön. -
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Node a Thunderbird-öt kellett újraindítani, nem a winfost.

Bár attól még a windóz is lehetett ludas, dehát ez akkor is fura, mer' az Ótluk, és az Incredimail nem csinált ilyeneket, igaz, dög lassú mindkettő...
[Szerkesztve] -
Sziasztok!
Nektek már csinált olyat a Thunderbird, hogy a tálcára kirakja a kis ikont, hogy levél jött, de nem jelenik meg a listában?
Nekem épp most csinálta ezt (nem először), és amikor ráklikkeltem a letöltésre, csak villant egyet a lista, mintha frissítené, de nem jelent meg semmilyen új levél egy mappában sem, csak eltünt a kis ikon a tálcáról.
Most akkor ez mi volt? Buktam ezt a levelet??
Köszi!
ui: a SPAM mappában sincs.
Ezt már a 2.0.0.4-es is csinálta, és most ez a 2.0.0.5-ös is.
[Szerkesztve] -
dbius
veterán
Sziasztok!
Pár napja használom intenzívebben a thunderbird lev.klienst, Linux alatt.
Lenne egy olyan kérdésem, mivel ezt nem találtam a beállítások között sehol sem, hogy be tudom-e állítani valahogy azt, hogy az elküldeni kívánt leveleket NE azonnal küldje el amint befejezem a levélírást és rábökök a küldésre, hanem csak később, vagy ha én indítom el manuálisan a küldés - fogadást!
Próbáltam keresni, de erre vonatkozóan nem találtam semmit - igaz, hogy csupán az első kb. 30 találatot böngésztem át
-
dbius -
nyesix
senior tag
válasz
--=Gefi=--
üzenetére
műxik köszi

kb 90%-kal csökkent

-
--=Gefi=--
tag
válasz
--=Gefi=--
üzenetére
Cash, jesszusom... Szal cache... De reggel volt még

-
--=Gefi=--
tag
Attól van, hogy ha törlöd, akkor is megmarad a cash-ben, nem törlődik véglegesen. Én is belefutottam a problémába, és idegesített, hogy miért foglal még mindíg egy gigát. A megoldás: File->Compact folders. A foglalt helytől függően időt vesz igénybe a törlés, de utána felszabadul a hely.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- PC játékok egyben
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
senki okos?

), már szóltam az inbox.com supportjának, és azt javasolták, hogy ha a telnet hibát jelez, forduljak az internetszolgáltatómhoz.

)