Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Gear S3 - második kör
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
TB-vel nem tudom használni az inbox.com smtp-jét. A support azt írta vissza, hogy futtassam a telnet-et, és írjam be a következőt: open my.inbox.com 25
Az eredmény ez lett: ''connection failed''
Ez mitől van így? A yahoo smtp címére is hibát jelez (másikat), de avval megy az email küldés.
mindkettővel kipróbáltam a 465-ös portot is, de ugyanaz.
A szolgáltatóm smtp-je megy a 25-ösön is, meg a 465-ösön is, de nekem az inbox.com kellene, mert akkor bekerül a kimenő levelek közé a TB-ből küldött kevél szabályok, szűrők nélkül.
Tudom, hogy nem ide tartozik, de mi ez a telnet, és mi a különbség a 25, és a 465-ös port között? Tudom, SSL, meg nem SSL, de ez mit jelent?
Köszi!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- BestBuy topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- No Rest for the Wicked
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs