Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Bobby G.
üzenetére
Nekem is volt már, hogy jelzett új üzenetet, de sehol semmi...
Aztán észrevettem, hogy tényleg jött új üzenet: Nekem úgy van a lista beállítva, hogy a legújabb levél mindig legfelül legyen, tehát időrendben.
Azért nem találtam az ''új'' levelet, mert spam volt és pár hónappal korábbi időpont volt neki beálllítva, így a lista közepére került, amit nem láttam...
Most már nem jönnek szerencsére spamek, mert kiszűri a szolgáltató
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest