- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
HZoli87 #14859 üzenetére
Igy hogy irtad az IE9-et megvilagosodtam! Nem gondolkoztam logikusan! Tehat akkor a lenyeg az lenne hogy a regebbi stabil verziok es azok renderelese meg jol kitudja rajzolni a karaktereket abbol amit a W7 nyujt nekik, am az uj fejlesztesu Beta-k es nem csak az Mozilla maskeppen hasznaljak a renderelo motort - ha jol irom - es itt bar van sebesseg de nincs még meg a szep karakter kirajzolas. Az elozo hozzaszolasamban akkor nem is helyesen tettem fel a kerdest, elnezest kerek erte. Akkor visszaterek en is a ketlaki elethez es felteszem vissza a stabil FF 3.6.12-ot.
BullZeye Igen most mar nekem is vilagosodik a dolog, de ez mar szerintem a jovo evben lesz orvosolva -gondolom en - mert ha kijon az IE9 vegleges addig gondolom az MS is fog lepni ezen a teren.
-
pete_21
addikt
válasz
HZoli87 #14623 üzenetére
Bocsi, a címet nem írtam oda. Ezt nézd meg, és légyszi majd egy képet is csinálj, hogy nálad milyen.
Nálam ilyen, szerintem sokkal rondább, mint annak a srácnak...
WonderCSabo: Akkor nálam lesz valami gáz, mert nálam ez még mindig zavaróan ronda... Automatikusan jöttek Winupdaten?
Meg tudnád nézni, hogy mik jöttek ki, amiket ehhez fel kell tenni? Én még régebben találtam ezt, meg még egyet, ami a D2D-vel kapcsolatos, de azt mondtátok, hogy ez "csak" a sebességen javít, szóval nem tettem fel.
Megköszönném, ha leírnátok, miket kéne feltenni, hogy szebb legyen!(#14632) HZoli87: Igen, már frissítettem is. Így azért egészen más.
Reméljük a flash-es hibát is javítják nemsokára. -
WonderCSabo
félisten
válasz
HZoli87 #14605 üzenetére
Vki. Csekkold le
xabolcs: Láttam már, vicces.
Azt még hozzá kell tenni, h. a Jetpackek installálásakor semmi esetben nem kell újraindítás. De nem is tudnak olyan mélyen belenyúlni a programba, mint a hagyomások kiegek.
Egyékbént a hagyományos kiegeket is át lehet alakítani restartlessé.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
HZoli87 #14249 üzenetére
Igen, a D3D10 lesz alapból majd a véglegesben - természetesen csak Dx10+ hardverrel, Dx9-essel marad a D3D9. És csak Vistán/7-en érhető a D3D10, természetesen.
Köszi!
Természetesen az első hsz átolvasása, bmilyen javaslat vonatkozik mindenkire! Bmilyen javaslatot szívesen fogadok!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
HZoli87 #13730 üzenetére
Nem eléggé. Persze nem csak a teszteket kell nézni, állítólag real world feladatokban nincs lemaradva, de ezt nem tudjuk úgy mérni. Illett volna beérni a többieket azért...
-
BullZeye
veterán
válasz
HZoli87 #13416 üzenetére
És még mindig szutyok a D2D, és még mindig kifolyik tőle az ember szeme, még mindig van rajta egy erős élsimítás, ami nem kéne. >(
Ez az egyetlen igazán látványos hiba benne, ami sokakat zavar, és emiatt nem lehet használni huzamosabb ideig -.- nem hiszem el, hogy még mindig nem csinálták meg...oké hogy béta, de bakker 4 béta és csomó prebéta után még mindig nem csinálják meg...félek, hogy ez marad is így , mint FEATURE, és nem BUG -.- -
egykori
őstag
válasz
HZoli87 #13303 üzenetére
A türelmetleneknek már itt van a 4.0 b3 build2-es. Magyar nyelvű változata is van! Hamarosan (talán ma este) érkezik a build3-as is.
-
leviske
veterán
válasz
HZoli87 #13148 üzenetére
Akkor kaptam szívemhez, mikor megláttam, hogy az ukránok bezzeg kaptak saját verziót.
Amúgy nem tudja valaki, hogy a Last Pass, WebMail Notifier, Firefox Sync és a Magyar helyesírás ellenőrző működik-e a Beta 2-vel rendesen? Vagy megint kell majd rájuk várni, míg frissülnek? Mert akkor addig inkább nem váltok.
-
-
19870820
senior tag
válasz
HZoli87 #13120 üzenetére
Szóval akkor igazából neked se jegyzi meg hogy név szerint rendezze?
Ez régebben is zavart hogy sehogy nem tudtam megjegyeztetni a Mozillával hogy mindent név szerint rakjon a könyvjelzőknél. Fura is volt ez hogy ha berakok egy új címet akkor mindig jobb egérgomb a könyvjelzőknél és rendezés név szerint. Erre kellene valami megoldás nekem,hogy úgy mint Operában szépen működjön a név szerint rendezés és maradjon is úgy. -
19870820
senior tag
válasz
HZoli87 #13118 üzenetére
Hm akkor mit ronthatok el mindig?
Ahogy kilépek a könyvjelzők kezelése részből azonnal elfelejti hogy név szerint-re állítottam és visszaállítja magát rendezetlenre.
Nemrég már felhoztam ezt a témát amúgy,de azóta se oldodott meg ez a gond.
Érdekelne hogy hogyan állítod te be pontosan? Az összes lehetséges verziót megpróbáltam,de ahogy berakok egy új könyvjelzőt soha nem név szerinti sorrendbe rakja be. -
leviske
veterán
válasz
HZoli87 #12893 üzenetére
Hmm... Akinek nem jön elő a hiba, azoknak mind ForceWare-re van szükségük, míg akiknél előjön azoknak Catalyst-ra?
Vagy van itt Radeon tulaj is, akinek nem jön elő ez a hiba FF4béta 1 alatt?
(#12896) silver star: Javalsat: Ha áttérsz Chrome-ra, akkor legalább hetente csinálj a könyvjelzőkről backup-ot és készülj fel rá, hogy néha egy-két dolgot újra be kell állítani.
(A 2 óta próbálgatom a Chrome-ot, volt, hogy több hónapra átálltam, de gyakran előjött ilyen kisebb/nagyobb hiba, úgy random. Persze lehet, hogy én csesztem el valamit mindig.
)
-
pete_21
addikt
válasz
HZoli87 #12836 üzenetére
Nem tudom srácok, ha tőlem kérdeznék, akkor én ezt már hivatalos beta-nak mondanám, mert a Mozilla ftp-jén is a 'releases' mappában volt. Ameddig még nem hivatalos volt, addig a 'nightly' -ban volt. A releases-be mindig a már kiadott verziókat rakják.
Ha jól látom, akkor a 64 bites verziót raktad fel. Azt hol találtad? És van hozzá plugin? Pl. Adblock, meg ilyenek?silver star: A Minefield a fejlesztési kódnév, amikor már elhatározzák, hogy kiadják hivatalosan, na akkor lesz belőle Firefox.
-
törölt tag
válasz
HZoli87 #12836 üzenetére
Álítolag ez még nem a hivatalos beta, én úgy döntöttem majd használom ha a ff hivatalos beta oldalán kint lesz.
[link] egyenlőre még nincs.
Egyébként van már magyarul is csak minefield vagy milyen néven.
Matthewus
Akkor sehogyse lehet megcsinálni ? Új tabot hogy nyithatok ?: Azt se nagyon akar, bár állítgattam, lehet ez az ok ? Linkelnél képet az alapbeállításokról ha tudsz ? köszi.
-
raziel01
veterán
válasz
HZoli87 #12195 üzenetére
Töröltem az sg-s sütiket. De a hiba még mindig fenn áll. Végül is nem nagy tragédia csak unalmas, mindig rányomni a bejelentkezésre és azon belül még bepipálni a Bejelentkezve marad négyzetet majd megint OK-ra nyomni.
Itt Prohardveren legalább van egy olyan opció, "hogy Ne korlátozzon a jelenlegi IP-címemre= Kevésbé biztonságos, de gyakori IP-váltáskor jól jöhet." -
WonderCSabo
félisten
válasz
HZoli87 #12007 üzenetére
Azta mindenségit, ez nagyon pofásan néz ki!
Eddig csak ezeket a koncepteket ismertem, ezek még kezdetlegesebbek.
-
canniball
nagyúr
válasz
HZoli87 #10067 üzenetére
Megvan...mindjárt jól meg is sz*patott: valamiért nem ellenőrizte a nem kompatibilis addonok frissítését, eltartott egy darabig mire rájöttem...
Az előző verzióval működő AutoCopy, Copy Plain Text, Paste and Go és sztakidict viszont továbbra sem megy, hiába tiltottam le a kompatibilitás-vizsgálatot.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest