-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
-
Steelmanus
addikt
-
-
WonderCSabo
félisten
válasz
#41133696 #25625 üzenetére
Érdekes, nálam műxik. Igaz én összefésülő módot használok.
zoltanz: A kikapcsolós kulcsot most már layers.acceleration.disabled - nek hívják.
BullZeye: Elnézést, vmiért azt hittem, hogy a HD filmek lejátszása topikban vagyok...
Ez egy ismert hiba, de nem a Mozilla hibája, hanem a driveré. Az Fx (és az IE9 is), D3D-t használ a layerek összerakásához, erre a driver meg azt hiszi, hogy vmi durva 3D-s művelet van, és megemeli az órajelet.
-
BullZeye
veterán
-
Brutforsz
senior tag
válasz
#41133696 #16687 üzenetére
A következőt próbáld ki:
A profilmappádban van egy chrome nevű mappa, ebben hozz létre egy userChrome.css elnevezésű fájlt, majd az alábbi sorok ebbe történő beírása után indítsd újra a böngészőt.
@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul");
toolbarbutton.bookmark-item {
-moz-box-orient: vertical !important;
} -
Brutforsz
senior tag
válasz
#41133696 #14382 üzenetére
A Privacy+ kommentjei között említik, hogy a BetterPrivacy kiterjesztés jobb erre a célra. Megnéztem, melyik mit töröl, illetve hagy meg. Előbbi mindig meghagy egy az oldallal kapcsolatos settings.sol fájlt, természetesen az azt tartalmazó könyvtárral együtt, aminek az a következménye, hogy az adott gépen látható, melyik oldalról jött a flash, utóbbi töröl mindent tokkal-vonóval, illetve sokkal részletesebb beállításokat tesz lehetővé, valamint már a 4-es verzióval történő együttműködésre is felkészítették. Így inkább én is a BetterPrivacy-t javaslom.
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz
#41133696 #14369 üzenetére
A folyamatjelző az van, de nem lesz a véglegesben. Animált RSS nincs, de sztem nem sok értelme van.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
#41133696 #14360 üzenetére
Nos, én semmi értelmét nem látom annak, h. szarakodsz a 3.6 átalakításával, amikor a 4-esnek már van bétája ezer éve, amiben natívan benne van ez. (meg ugye minden téren ezerszer jobb mint a 3.6os)
Persze ez magánvélemény.
A JS sebességhez:
Írtam, h. nem állnak meg, még lejebb akarják tornászni a végrehajtási időt a tesztekben.
Nos, a jelenelgi a cél a 4.0-ban:350 ms Sunspider teszten
2040 ms V8 tesztenHa ezt sikerül elérni, akkor a Sunspideren az Fx lesz a leggyorsabb. V8-on így is 40%-al fogunk lemaradni, de az annyira rossz teszt, h. nem sokat mutat. Nagyon gyors lesz a JS motor.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
#41133696 #14351 üzenetére
Ehhez mondjuk nem kell addon. Jobbgomb a nav-baron -> Felül elhelyezett fülek.
Persze, csak ha Fx4-et használsz.
Fandango: Thx!
dragonfx: Bugzillán, bár elég gáz, mert nekik elég nehéz accountot csinálni, h. teszteljék.
BullZeye: Oks.
Nova96: Egy-két héten belül jön ki a Béta7, rengeteg új funkcióval és bugfixszel. Egyébként a Béta nekem sose fagyott.
Azt a böngészőt használd, ami Neked a legjobban megfelel. Ha ez nem a Firefox, akkor ne az Fx-et.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest