- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pinnacle #57106 üzenetére
Olvasónézet? Címsor végén a "szöveges papír" ikon
Szerk.: Bár úgy látom nem marad benne minden...
Olyat lehet még, hogy nyomsz egy F12-t, a Vizsgáló fülön legyen és a második oszlopban a "body" szakaszban a "-webkit-user-select" és hasonlóak elől kiveszed a pipát.
Utána bezárhatod ugyanúgy F12-vel, hogy ne zavarjon, és oldalfrissítésig úgy marad. -
Kékes525
félisten
-
Cs1csó
titán
válasz
pinnacle #57074 üzenetére
Próbáld ki letiltott kiegészítőkkel. Az UBO-t használd mindkét helyen jelenleg a legjobb.
AZ sem ártana ha a hibásnak vélt kiegészítőt újratelepítenéd. Egy CCleaner-es pucolást is ránegedhetnél a a böngészőre. Nálam x64-es Win 10-en UBO-val jól működik.
Volt ezen a gépen 1803-as build-ről 1809-esre váltás? Az okozhatja kiegészítő letiltása a böngésző újraindítása majd a kiegészítők újra engedélyezése megoldhatja.
Nálam a jófogáson a képeket új lapon nyitotta meg ahelyett hogy lapozhatóan lettek volna a képek a fenti eljárás helyrerázta, mindkét böngészőben chrome, mozilla ezt produkálta az UBO lehett a ludas valahogy befagyott. -
qwertly
addikt
válasz
pinnacle #54182 üzenetére
Szia!
Nekem is ugyan ez a gondom,egyszerűen csak exportáltam a jelszavakat és többi gépre csak vissza importáltan.Nem kelet sehová regisztrálni flottul működött minden.Valószínűleg marketing erőltetik ezt a regisztrációs módszert.
Látom másnak is meggyűlt a baja nyomorult websuretyext.biz oldallal,nem lehet valahogy a Adblock Pro-ba felvenni a tiltólistára? -
Matthewus
őstag
válasz
pinnacle #54258 üzenetére
youtube-dl, parancssoros, de van hozzá GUI is ha kell.
-
Kékes525
félisten
válasz
pinnacle #54179 üzenetére
Olyan pillanatnyilag nincs. Ha elfelejtetted menteni, akkor megteheted, hogy időlegesen felteszel egy 56-ost külön profile-al. Majd az 57-es profiljával felülírod az 56-osét. Ekkor kitudod menteni a jelszavakat megőrzésre. Utána törölheted is az 56-ost a profiljával együtt. 58-es esetében már késő, mert úgy emlékszem onnét nincs visszalépés (valami ilyesmit linkeltem korábban
).
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
pinnacle #53490 üzenetére
Ezt beraktad az első sorba?
@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul");Most, hogy kiderült, hogy csak az oldalsávi könyvjelzőknél színezi át, kipróbáltam, jó az SVG Fill css, nem kell az @-os első sor sem, elég onnan, hogy \* Color ....
Persze ettől még a legördülő menüben is jó lenne, ha átszínezné...
-
EmptyParadox
senior tag
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
pinnacle #53124 üzenetére
userChrome.css-be ezt rakd be:
Move the hamburger menu to the top left.
Illetve én ezt használom: Application Menu. Bár ez sem tökéletes még. -
csferke
senior tag
válasz
pinnacle #49816 üzenetére
Ezzel lehet figyeltetni a változásokat Update Scanner
-
kispx
addikt
válasz
pinnacle #47804 üzenetére
Ha a HTML-ben nincsenek könyvjelzők, akkor sehogy. És csak a könyvjelzőkre lehet ugrani.
-
spammer
veterán
válasz
pinnacle #46644 üzenetére
Próbáld ezzel: DownThemAll!
(#46646) ledgeri: ha sok link van, akkor nem túl hatékony egyenként kattintgatni.
-
-
Kékes525
félisten
válasz
pinnacle #38883 üzenetére
Nem találkoztam ilyennel, de ajánlatos rendszeresen menteni a profileodat. Én erre a célra a FEBE -et használom, mert automatizálható és könnyen kezelhető. A teljes profile mappát zip tömörítéssel lementi (a kiterjesztése nem zip hanem fbu, de a zip kezelők felismerik). Ebből tetszés szerint akár manuálisan is szükség szerint bármit visszaállíthatsz.
Érdemes vírusellenőrzés is lefuttatnod, biztos ami biztos. pl.: Malwarebytes Anti-Malware, herdProtect Scanner, Emsisoft Anti-Malware, HitmanPro -val, SUPERAntiSpyware. Többel is, nem tart olyan soká. A rendszer HDD-én elég.
-
Kékes525
félisten
válasz
pinnacle #38880 üzenetére
Még egy eszembe jutott. Ezek valamelyikével kimented, ha megtalálja, majd visszahelyezzed: Password Exporter, Password Backuper
-
Kékes525
félisten
válasz
pinnacle #38880 üzenetére
Próbálkozz ezzel: WebBrowserPassView v1.56
Ezt is megnézheted: Profiles - Where Firefox stores your bookmarks, passwords and other user data
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged