- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszitya
senior tag
@Lenry
Igen, és vagy olyan verziót használj, amiben nincs még sandbox, vagy ha eddig nem próbáltad, kapcsold ki a sandboxot az újabbakban.
Én mondjuk "nagyüzemű" fagyást csak az első sandboxos verziónál tapasztaltam, már nincs nálam, ezért nem is kapcsolom ki, de kevésbé zavaró bugok vannak nálam is még sajna (pl. lapbezárás után nem kapcsol le azonnal a videók hangja, YT videók lejátszóablaka nem mindig akar nagyobb méretre állni, teljes képernyő ki/bekapcs nem mindig funkcionál)
-
Steelmanus
addikt
Bocsanatot Kerek elneztem, igy jar az aki egy kiegre bizza a Konyvjelzok karbantartasat.
Szoval errol lenne szo, irtak mar elottem hogy megy vele a netes jatek, kevesebb eroforrast kot le YT videoknal stb.
Flash Player 11.1.102.63 (Non-IE)(#27453) Visormail. Koszonom hogy figyelmeztettel, valoban elirtam a verzioszamot, meg jo hogy a link jo, de tevedtem.
-
Steelmanus
addikt
Tedd fel ezt Flash Player 11.3.300.268 (Non-IE) probabol, joparan ezt hasznaljuk/jak, probald meg, ezzel jok a YT videok is.
-
Steelmanus
addikt
Unistallald a flasht a 64 bites uninstall programjaval, pl innen is letolteheto, Usite csomagold ki ez ugy hasznald a 64 bitest.
Azutan nyiss meg egy olyan oldalt amin tudod hogy van beagyazott flash tartalom, ne a YT-ot, es akkor is fagy? Igy kiszurheted hogy a bongi rossz vagy a flash.
Ja meg valami, a flash-ben kikapcsolt Hardveres gyorsitassal is fagy? -
-
WonderCSabo
félisten
Nem csak a HTTPS oldalaknál, de olyan oldalknál is, amik tiltják a cachelést. Ilyen pl. a nulla biztonsági infót tartalmazó 9gag is. Illetve megpróbálják letiltani minden szenzitív infót tartalmazó oldalakon (pl. ahol formok vannak). Igen, valóban jó lenne, ha ki lehetne kapcsolni a generálás letiltását.
-
Brutforsz
senior tag
-
dni
őstag
"I’m pleased to announce that we’re in the final stages of completing a sale of Xmarks to a new owner who is 100% committed to keep our great browser sync service running smoothly."
-
-
BullZeye
veterán
én ezzel a https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/2503/-al most letöltöttem 105 képet az oldalról 2 kattal, de van ahol ez nem müxik, ott viszont a DownThemAll igen.
Jah igen, valamiért kiterjesztéstelenek ezek a képek, ezért utólag total commanderbe beleraktam a kiterjesztést csoportos átnevezéssel. (CTRL+M)
-
-
dqdb
nagyúr
Tudom, csak bejelöltem azokat a részeket, amik nem tetszenek nekem
A háttérképet illetően szerintem összedobok egy C# programot, ami gyárt szélesebb képet, de az aktuális teszt környékére nincsen jó ötletem. User JS-tel megtámogatva lehetne javítani némi áttördelés útján, de sohasem illeszkedne annyira jól a designhoz. A középre igazítás pedig a felbontás növelésével egyre bénábban néz ki.
-
dqdb
nagyúr
Ezért is csodálkoztam, mert fogom, és az első X darab INPUT mezőt válogatom ki egy tömbbe (sorrendben: 2 radio button, OK gomb, formázó gombok). A címzés asszociatív, így garantáltan nem indexelek félre semmit sem, úgyhogy az imént nálad a Firefox valamiért lespórolt két elemet az elejéről.
Ha véletlenül ismét jelentkezik, akkor szóljál, mert kíváncsi lennék rá.
-
dqdb
nagyúr
Most telepítettem fel Firefox alá az aktuális verziót a userscripts.org-ról, és nekem jó. A leírásod alapján kettővel elcsúszott az indexelés, ami arra utal, hogy az input mezőkből valamiért kettővel kevesebb van. A pastebin-re fel tudnád tolni az oldal forrását, ahogyan nálad látszik?
-
dqdb
nagyúr
Javítottam közben, átírtam az URL-eket is. Új billentyűkombinációk:
Ctrl-Alt-N: témába vágó hozzászólás
Ctrl-Alt-O: off topic hozzászólás
Ctrl-Enter: hozzászólás küldéseÁtírtam a forrását is, ha nem tetszenek az összerendelések, akkor kényelmesebben lehet saját szájíz szerint módosítani. Lehetőség van egyedi szöveg bevitelére is, így smiley-kat is tudsz hotkey-hez rendelni.
-
WonderCSabo
félisten
Amit én linkeltem, abban keresési javaslatok is vannak.
Azt onnan rögtön lehet látni, hogy egy oldalnak van searchpluginja, hogy a keresési boxnál a nagyító melletti nyíl háttere színes lesz.
Aki pedig szereti az oldalak forrását böngészni: a következő sor a <heady>-ben adja meg a keresőplugint:
<link rel="search" type="application/opensearchdescription+xml" href="keresőplugin címe" title="neve">
-
WonderCSabo
félisten
Jajj, de jó hogy szóltál köszi!
san: A Nightly Tester Tools. Elírtam a cikkben is.
Sdi: Ez nagyon jó eredmény! A többi böngi hogy teljesít a konfigodon?
-
-
Face8814
őstag
Csak sikerült megoldást találnom a problémára. Teljesen aerosítva van minden, a helyi menük is! A megoldás!
-
canniball
nagyúr
-
Tele von Zsinór
őstag
Tedd fel a Stylisht, aztán a http://userstyles.org-on keress arra, hogy about:blank, és telepíts egyet (kettőt, akárhányat - külön-külön lehet őket engedélyezni/tiltani), vagy csinálj egy sajátot.
-
Penge_4
veterán
Használj Speed Dial-t, vagy Fast Dial-t. Ez jó kiindulópont lehet. Vagy próbálkozz a Mozilla Personas-al, nem mélyültem bele, de szerintem tud ilyesmit is.
Hátránya, hogy minden oldalt nem tudsz skinezni. Próbálkoztam én is hasonlóval, témázgattam a Google-t és a többit, amit lehetett de aztán mikor megnyitottam egy fehér hátterű, világos színű oldalt jobban bántotta a szemem, mert a sötét háttérre volt beállva, de ezt majd kitapasztalod saját magad.
-
Penge_4
veterán
Én ugyanígy jártam. A FireGestures nálam is fent van. Nálam sehonnan nem tűnik el pipa, és nem is törli minden újraindításnál, csak véletlenszerű alkalmakkor.
Most nézem, hogy warrior28-nál is hasonló a probléma. Nem a 3.5 valamelyik bétáját használod? Mert így elsőre arra tippelek, hogy ez valami böngészőbug.
-
Shim
őstag
Nem hinném, hogy lenne összefüggés, de kipróbálhatod a Mouse Gestures Redox-ot. Én ezt használom évek óta. Egy próbát megér.
-
Tele von Zsinór
őstag
Próbáld meg ezzel: Multirows bookmark toolbar
FF3-ra váltáskor nekem sem működött a userchrome trükk, helyette találtam ezt. -
-
Nos, a helyzet a következő: leszedtem a file-t, de attól tartok, itt valami nagy zűr van. Nem tudtam megnyitni a telepítőt, mert valami hibára hivatkozott. Már gynús kezdett lenni a dolog, hát leszedtem a saját ftp-mről egy zip-et próbaként (képek vannak benne), és a képek közül 1-2-t nem tud kicsomagolni, CRC hibára hivatkozva. Hoppá! Viszont az az érdekes, ha ugyanezt a zipet "TotalCommander"-rel töltöm le, tökéletesen működik minden.
Szóval a böngészők környékén lesz valami hiba, de hogy pontosan mi, azt nem tudom. :S
Ötlet?
-
-
-
djyuri
őstag
HY
THX
300MB plusz hely lett,szal most tesztelhettem tovább.
Viszont a firefox cache mappája növekszik filmnézés közben,de ha bezárom az ablakot,akkor az visszaáll...pontosan ugyanakkorára,mint előtte...viszont!...a c-n a hely nem áll vissza ugyanakkorára...kb egy 50 megás filmnél 10 mega kuka....és annyi szerintem nincs egy weblap betöltése...pláne,hogy 1-2 sec alatt betölt.
-
djyuri
őstag
HY
adtál egy jó ötletet
Amúgy 20 giga,de a játékok (márha játszok velük) d-,e-n vannak.
Már szinte csak az alap progik vannak a c-n....végig számoltam és 12 giga lenne az xp...többi nemtom mi
....de 2 gigát ehet most a firefox
Szal....frissítés visszaállítások törlése?..ezt hol kell?...az a sok kódmappa a windows mappában?
tempek heti szintet (program függő) törölve vannak többnyire kézzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged