Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Megint fagy az FF, de a chrome is, és úgy vettem észre hogy a jójáték.hu teszi, esetleg néha még youtube-alatt is fagy :\ azaz flashwave miatt, mit tegyek? flashwave kell játszani is szeretek na meg youtube valami megoldás kéne, a rendszer kb 1hete lett telepítve

-
enginev3.0
félisten
Ismét fagyott, ezt nem hiszem el SHiT
-
enginev3.0
félisten
válasz
killer1203
üzenetére
Tegnap is csinálta, de pontosan mikor raktam fel azt nem tudom, de max 3-4napja
viszont a 4-es bétával úgy látszik jó, így hogy töröltem a vezérlőpultból a shockwave-tViszont zavar a 4-es FF-ben hogy a megnyitott lapok a címsor fölött vannak, nem lehet tenni ellene valamit?

-
enginev3.0
félisten
Helló
Egy súlyos problémám lenne.
Nem rég újra raktam a gépet, Win7 64bit mint előtte, és sokszor megfagy, nem válaszol... nem tudom miért, ez előtt jó volt, ugyan ez a win és firefox. Felraktam a Google chrome-ot de azzal is ugyan ez, a Chrome azt jelezte hogy az adobe shockwave állt le. Mitől lehet ez? vagy ha az adobe akkor mit tegyek ellene?

Esetleg a 3.6.8-nál van újabb? az sem érdekel ha alpha, vagy béta ha az esetleg működne rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911