Új hozzászólás Aktív témák

• ledgeri

nagyúr

válasz Ciccuka #69694 üzenetére

A beállításaid a profilod részei, így a profilmappában vannak (itt, ott, amott). Ha kifejezetten kerülnéd az egész profilmappád átvitelét, akkor -mivel a részletekbemenő beállítások helyeit nem tudom- csak azt tudom ajánlani, hogy egyfelöl nézz utána, hogy 1-1 specifikusabb, neked kellő dolog melyik fájlban található,
    másfelöl, hogy a profilmappád külön biztonsági mentése után az hagyd nyitva, majd indítsd el a ff-ot, módosítsd el amit át állítottál valami másra, majd zárd be, majd nyisd újra, állítsd vissza, majd zárd be, majd nézd meg, hogy melyik mappa melyik fájlja módosult abban az időben... ;] ....
    egyéb ötletem nincs, ez a legempírikusabb, és mentésed van.

Az "uninstalálom teljesen a Firefox-ot és újratelepítem tisztán" nem említi, hogy máshova, vagy máshogyan raknád fel.... így felmerül a kérdés, hogy miért csinálnád?
    -ha rossz helyen van a teleptés, megoldható a profil babrálása nélkül!
    -ha rossz helyen van a profilmappád, megoldható a telepítés babrálása nélkül!
    -ha a program rosszul fut, megoldható a profil bántása nélkül az újratelepítés (akár "mellé egy új telepítése" is)!
    -ha a profilban valami nem biztos, hogy működik, akkor új profil -a meglévő mellé- váltogathatóan megoldható.
    -Ha csak új FF kéne, akkor egy teljesen új is felrakható a másik mellé 99%-ban függetlenül működően!

Új hozzászólás Aktív témák