Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KAMI911
üzenetére
Világos, azért kezdtem a mondandómat azzal,
Ha jönnek a reklámok...
. Azt nyilván én sem gondolom, hogy bárki keyloggerként akarja használni a böngészőt, és mindent elad amit oda beírsz. Felhasználóneveket és jelszavakat egyébként sem mentek soha és sehova, az meg, hogy esetleg a keresési előzményeimet, esetleg a látogatott oldalaim címét eladja, hát legyen vele boldog, én ezeket nem titkolom. Ha emiatt fog talpon maradni a Mozilla, akkor egye fene, ennyivel hozzájárulok. Az a része viszont sokkal jobban zavarna a dolognak, ha tényleg böngészőbe épülve kapnánk majd reklámokat, akkor biztosan más alternatívát keresnék az FF helyett. De mivel egyelőre minden csak találgatás, így használom én is ahogy eddig, aztán a többit majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest