Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
gyulank
üzenetére
A problémával én is küzdök, de nem reménytelen a dolog. Különösebben kombinatorika ide nem kell szerintem, elég, ha nem hagyod elburjánzani a helyzetet, vagyis időről időre a füllistára ránézel, hogy hol tart épp a halmozásod, hogy melyik szálnak (fülhalmaznak) mi a forrásoldala, meg amit egymás mellett akarsz tudni, azokat egymás mellé húzod - a lapcsoportosítás nem tudom mennyire jön be, nekem nem, neked lehet, hogy az lenne a megváltás, a Vivaldi jó ebben. Ha soká nézel rá, jóhogy nem látod át. Az automatika csak a kezünk alá dolgozhat, de komplex történetek esetén nem tudhatja jobban mihez mi is tartozik igazából (bármennyi törekvés is van rá a marketingiparban
).
Ha új, leendő forrásoldal jön szembe - amiből tudod, hogy sok új fül születik majd - azt új ablakban nyisd meg (tehát ne új fülön) és abban gyarapítsd az oda tartozókat, már is szegmentálva vannak a csoportok. Ezeket aztán 1-1 könyvjelzőmappába mentsd (Összes lap kiválasztása), mert több Firefox ablak nem tűri meg egymást, elvesznek a fülek mindegyikben bezárás után. Ha egymenetben le tudod tudni az egész nézelődést, akkor persze nem kell mentés, de ahogy kivettem nem erről van szó. Az egymenetes verziójába van, hogy belecsúszok/belehajszolom magam én is, elvégre a főablakban lévő több száz fül érintetlenséget érdemel.Szóval vagy több Firefox ablak bennük az oda vágó fülsorozatokkal vagy 1 böngésző és benne lapcsoportosítás.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
KAMI911