Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
A Firefox Quantum előtt a Cookie Monster nevű kieget használtam cookie kezelésre. Ezzel 2 kattintással el tudtam fogadni a weboldalakról a cookiekat ha akartam, amúgy a Firefox beállításainál úgy volt beállítva, hogy alapból blokkoljon minden cookiet, de azokat a cookiekat, amiet a Cookie Monsterrel elfogadtam, azokat automatikusan betette az engedélyzett listába. Na most, FF qunatum óta a Forget Me Not -ot próbálom használni. Ennek kicsit más az elve. Ha egy új weblapot látogatok meg, amit előtte még soha, és ha nincsen matching rule, akkor én a FMN -ot úgy állítottam be, hogy blokkolja a cookiekat, amíg én nem teszem át a white listbe. Csak hogy az a baj, hogy az FMN nem "emeli be" automatikusan a Firefox Cookie beállításainál az engedélyezett site -ok közé, hogy elfogadja innen a cookie -kat. Hogyan működik akkor a Forget Me Not? Miért nem működik együtt a Firefox cookie kezelésével? Nem akarom úgy beállítani az FF-t, hogy minden cookiet automatikusan elfogadjon, azt akarom, hogy úgy működjön, mint az FF Qunatum előtt a Cookie Monsterrel, tehát FF beállításainál cookiek blokkolva vannak, de 2 kattintással be tudom emelni az elfogadottak közé.
Vagy a FMN úgy működik, hogy ha az FF beállításoknál az alapértelmezett beállítást kell beállítani, azaz fogadjon el minden cookiet alapból és ezt az FMN felülbírálja ha én úgy állítom be, hogy azoknál a site -oknál, ahol nincs "matching rule", ott blokkolja a cookiekat?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fali konzol lapos tévékhez
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911