- Csak egyfajta 5G-t támogat majd az új iPhone SE
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Friss AI funkciók várhatók a korábbi Samsung Galaxy S modellekre
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
Vakegérke #53796 üzenetére
A Double Commander hasonlít leginkább hozzá, csak egy fél nap, mire mindent beállítasz rajta
(#53795) Ozrych
Ezért nem szeretem másolgatni a profilmappát. Minden ott van a sync-ben, azt pár kiegészítőt meg pikk-pakk beállítom. A komplexebbeknek (pl. ublock, (régi)noscript) meg van export/import funkciója.
-
Vakegérke
félisten
válasz
EmptyParadox #53797 üzenetére
Erről nem is tudtam, most megnéztem, jól néz ki.
Köszönöm.
-
EmptyParadox
senior tag
Hú, erről jut eszembe. Linux-ra átvitt profilommal nem jön fel a save as után a mappaválasztó. Ha beállítom, hogy mindent egy helyre töltsön, akkor működik, de ugye nem ezt szeretném. Tapasztaltatok esetleg ilyet?
Ezt végigpróbálgattam, about:configban minden ehhez kapcsolódó beállítást kireseteltem. Nem tudok rájönni, hogy hogy lehetne megoldani. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
Jony2420 #53786 üzenetére
about:profiles
-t nyisd meg a böngészőben, és a használt profilodnál meg tudod nyitni a mappáját közvetlenül a Root Directory sorban.
Ebbe a mappába hozz létre egychrome
mappát, és ebbe egyuserChrome.css
file-t, aminek a korábbi hozzászólásom legyen a tartalma. (Ha már létezik ilyen file, akkor csak másold a végére a kódot.)
Firefox újraindít, és elvileg működnie kell. -
huan
őstag
Sziasztok!
Van olyan kiegészítő, ami az új tab megnyílások sorrendjét módosítja?
A linkre való kattintáskor szeretném ha az aktuális mellett közvetlenül jobboldalt nyílna meg a háttérben, bezáráskor pedig a tőle balra lévőre ugrana.
Tab Open/Close Control[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Az 57.0.1 ben változtak az API-k az 57-eshez képest? Az az érzésem, hogy a NoSquint Plus egy picit stabilabb, egy kicsit jobban müködik. A NoSquint Plus ugyanaz, ahhoz nem nyúlt a fejlesztő.
[ Szerkesztve ]
-
Jony2420
tag
válasz
EmptyParadox #53782 üzenetére
tudnál segiteni, hogy mit hova kell irni ?
-
Arra van megoldás, hogy a fülek hossza a weboldal címének hosszával együtt változzon? Tehát, ha csak pár betű, akkor legyen rövidke. Tab Mix Plus tudott ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
EmptyParadox
senior tag
-
Jony2420
tag
Sziasztok, megtudná valaki mondani, hogy van -e valamilyen módja annak hogyan lehetne a firefox 57 verzióba a nemkompatibilis kiegészitőket beinstalálni ?
-
DS39
nagyúr
válasz
Matthewus #53774 üzenetére
nem. úgy sem.
viszont találtam Mozilla leírást rá:
https://support.mozilla.org/hu/kb/control-whether-firefox-automatically-fills-formslényegében csak az egér felé vivést (de szép magyar kifejezés lett) nem érzékeli, de ha nyillal lemegyek, és kijelölődik, akkor már működik a delete.
karlkani: és valóban ez is működő megoldás. köszi.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
ebben az új firefoxban hogy legyen űrlap előzményt törölni?
a régiban elég volt fölé vinni az egeret, és delete.
de ez most nem működik. (ahogy egyébként a Chrome-nál sem)
van megoldás egy-egy mezőbe írt űrlap előzmény törlésére? -
monguz001
csendes újonc
Hát én összegzem ezt az 57-es firefoxot ! Elkúrták az összes letöltéskezelőt ami műkszik is azok szinte mindegyike nem is enged pl youtuberól letölteni amék meg igen az max 360 pixelt enged! Egyszóval megcsinálták köszönjük a nagy Sz.....t .
-
Ajándékok
aktív tag
Sziasztok
Kis segítség kellene.
Régebben telepítettem valami anonimizáló kiegészítőt, ami kifelé más böngészőnek hazudta a Firefoxot.
Túl gyakran hazudta magát valamilyen nagyon réginek, amivel problémás volt a böngészés, ezért töröltem. De valószínűleg nem állította vissza Firefoxra, ezért most nem tudok új kiterjesztéseket telepíteni, mindenképpen Firefox letöltését követeli.
Mivel most frissült automatikusan 57-esre (pedig le volt tiltva a frissítés) több kiegészítőm megszűnt, ami helyett másik kellene.
Uninstall nem volt (nem akarom elveszíteni, ami még megmaradt), de frissítés, újra telepítés volt. Nem segít. -
Vakegérke
félisten
Valahol valaki leírta, hogy a Windowsban lévő profilt hova kell átmásolni a Linuxba, hogy ott azonos módon használható legyen a Firefox. Kerestem, de nem találom.
Tudnátok segíteni?[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz
Kékes525 #53731 üzenetére
Nálam a frissítés óta nem indulnak el a YT videók. Csak a karika forog. Csak egy helyesírás ellenőrző plug-in aktív jelenleg, semmi más. Másnál is jelentkezik a probléma?
mod.: Sőt, semmilyen videó nem indul el, em csak a YT-ról. Más böngészővel mennek.
[ Szerkesztve ]
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Az miért van, hogy firefox firssítésekor angol nyelvű lesz a program és a helyesírás ellenőrző is, annak ellenére, hogy csak a magyar nyelv van benne?
Ez már a második firssítés, amikor ezt eljátsza velem, ilyenkor le kell szednem a magyar telepítőt. -
Kékes525
félisten
Firefox 58-ban több új API lesz. New in Firefox 58: Developer Edition
"WebExtension API Additions
Firefox Quantum removed support for legacy add-ons and added dozens of new WebExtension APIs. Firefox 58 adds even more APIs, including ones to:
Access brand new website privacy controls like first-party isolation and fingerprinting resistance, added as part of the ongoing Tor Uplift.
Toggle, observe, and control whether or not a tab is displayed in Reader Mode.
Query and observe changes to the browser theme, making it possible for add-ons to adapt themselves to fit in with arbitrary themes."[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- eBay
- Windows Insider Program
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Steam topic
- Csak egyfajta 5G-t támogat majd az új iPhone SE
- 3DMark Night Raid eredmények (IGP-sek ide!)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...