- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Firefox 58-ban több új API lesz. New in Firefox 58: Developer Edition
"WebExtension API Additions
Firefox Quantum removed support for legacy add-ons and added dozens of new WebExtension APIs. Firefox 58 adds even more APIs, including ones to:
Access brand new website privacy controls like first-party isolation and fingerprinting resistance, added as part of the ongoing Tor Uplift.
Toggle, observe, and control whether or not a tab is displayed in Reader Mode.
Query and observe changes to the browser theme, making it possible for add-ons to adapt themselves to fit in with arbitrary themes."[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Az miért van, hogy firefox firssítésekor angol nyelvű lesz a program és a helyesírás ellenőrző is, annak ellenére, hogy csak a magyar nyelv van benne?
Ez már a második firssítés, amikor ezt eljátsza velem, ilyenkor le kell szednem a magyar telepítőt. -
bozont
veterán
válasz Kékes525 #53731 üzenetére
Nálam a frissítés óta nem indulnak el a YT videók. Csak a karika forog. Csak egy helyesírás ellenőrző plug-in aktív jelenleg, semmi más. Másnál is jelentkezik a probléma?
mod.: Sőt, semmilyen videó nem indul el, em csak a YT-ról. Más böngészővel mennek.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Valahol valaki leírta, hogy a Windowsban lévő profilt hova kell átmásolni a Linuxba, hogy ott azonos módon használható legyen a Firefox. Kerestem, de nem találom.
Tudnátok segíteni?[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Ajándékok
aktív tag
Sziasztok
Kis segítség kellene.
Régebben telepítettem valami anonimizáló kiegészítőt, ami kifelé más böngészőnek hazudta a Firefoxot.
Túl gyakran hazudta magát valamilyen nagyon réginek, amivel problémás volt a böngészés, ezért töröltem. De valószínűleg nem állította vissza Firefoxra, ezért most nem tudok új kiterjesztéseket telepíteni, mindenképpen Firefox letöltését követeli.
Mivel most frissült automatikusan 57-esre (pedig le volt tiltva a frissítés) több kiegészítőm megszűnt, ami helyett másik kellene.
Uninstall nem volt (nem akarom elveszíteni, ami még megmaradt), de frissítés, újra telepítés volt. Nem segít.Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
monguz001
csendes újonc
Hát én összegzem ezt az 57-es firefoxot ! Elkúrták az összes letöltéskezelőt ami műkszik is azok szinte mindegyike nem is enged pl youtuberól letölteni amék meg igen az max 360 pixelt enged! Egyszóval megcsinálták köszönjük a nagy Sz.....t .
-
DS39
nagyúr
ebben az új firefoxban hogy legyen űrlap előzményt törölni?
a régiban elég volt fölé vinni az egeret, és delete.
de ez most nem működik. (ahogy egyébként a Chrome-nál sem)
van megoldás egy-egy mezőbe írt űrlap előzmény törlésére? -
DS39
nagyúr
válasz Matthewus #53774 üzenetére
nem. úgy sem.
viszont találtam Mozilla leírást rá:
https://support.mozilla.org/hu/kb/control-whether-firefox-automatically-fills-formslényegében csak az egér felé vivést (de szép magyar kifejezés lett) nem érzékeli, de ha nyillal lemegyek, és kijelölődik, akkor már működik a delete.
karlkani: és valóban ez is működő megoldás. köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Jony2420
tag
Sziasztok, megtudná valaki mondani, hogy van -e valamilyen módja annak hogyan lehetne a firefox 57 verzióba a nemkompatibilis kiegészitőket beinstalálni ?
-
EmptyParadox
senior tag
-
veterán
Arra van megoldás, hogy a fülek hossza a weboldal címének hosszával együtt változzon? Tehát, ha csak pár betű, akkor legyen rövidke. Tab Mix Plus tudott ilyet.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Jony2420
tag
válasz EmptyParadox #53782 üzenetére
tudnál segiteni, hogy mit hova kell irni ?
-
Kékes525
félisten
Az 57.0.1 ben változtak az API-k az 57-eshez képest? Az az érzésem, hogy a NoSquint Plus egy picit stabilabb, egy kicsit jobban müködik. A NoSquint Plus ugyanaz, ahhoz nem nyúlt a fejlesztő.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
huan
őstag
Sziasztok!
Van olyan kiegészítő, ami az új tab megnyílások sorrendjét módosítja?
A linkre való kattintáskor szeretném ha az aktuális mellett közvetlenül jobboldalt nyílna meg a háttérben, bezáráskor pedig a tőle balra lévőre ugrana.
Tab Open/Close Control[ Szerkesztve ]
-
-
EmptyParadox
senior tag
válasz Jony2420 #53786 üzenetére
about:profiles
-t nyisd meg a böngészőben, és a használt profilodnál meg tudod nyitni a mappáját közvetlenül a Root Directory sorban.
Ebbe a mappába hozz létre egychrome
mappát, és ebbe egyuserChrome.css
file-t, aminek a korábbi hozzászólásom legyen a tartalma. (Ha már létezik ilyen file, akkor csak másold a végére a kódot.)
Firefox újraindít, és elvileg működnie kell. -
-
EmptyParadox
senior tag
Hú, erről jut eszembe. Linux-ra átvitt profilommal nem jön fel a save as után a mappaválasztó. Ha beállítom, hogy mindent egy helyre töltsön, akkor működik, de ugye nem ezt szeretném. Tapasztaltatok esetleg ilyet?
Ezt végigpróbálgattam, about:configban minden ehhez kapcsolódó beállítást kireseteltem. Nem tudok rájönni, hogy hogy lehetne megoldani. -
Vakegérke
félisten
Ha már fájlkezelő, van még egy kérdésem. Total Commanderhez vagyok szokva. Linux alatt melyik az, ami leginkább hasonlít hozzá? Gnome, Krusader, Midnight, Tux, esetleg valami más?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz EmptyParadox #53797 üzenetére
Erről nem is tudtam, most megnéztem, jól néz ki.
Köszönöm.
-
válasz Vakegérke #53796 üzenetére
A Double Commander hasonlít leginkább hozzá, csak egy fél nap, mire mindent beállítasz rajta
(#53795) Ozrych
Ezért nem szeretem másolgatni a profilmappát. Minden ott van a sync-ben, azt pár kiegészítőt meg pikk-pakk beállítom. A komplexebbeknek (pl. ublock, (régi)noscript) meg van export/import funkciója.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest